Drage moje cure, nisam vam se odavno javila.. Bila sam na mirovanju i sve je bilo ok.. u pon sam bila na kontroli koja je super prosla, u petak sam bila u državnoj bolnici kako bih mogla otvoriti bolovanje medjutim na uzv nije vise bilo otkucaja.. Tako da sam sad u bolnicu i cekam da tablete počnu djelovati.. Ovo mi je mnogo gore nego ono prije sve čekanje plusa. Vama želim sve najbolje, da ugledate plusice i da dobijete divne, zdrave bebice..❤
Jako mi je žao i sama sam kroz to prolazila, nema ti riječi koje bi napisala da te mogu utješiti, boli duša i tijelo 🥹💔
Želim ti što brži oporavak i da te ne boli puno ❤️
Hvala Vam drage cure ❤, evo sad sam sa uzv dosta je izaslo nakon dvije tablete pa sad opet tablete pa uzv u 6.. Ma samo da se sto prije sve završi, i moj savjet svima je ako je trudnoca do 11 nedjelja I ako je već do tog doslo da biraju medikamentozni abortus, boli ali nije nepodnosljivo (to kazem ja koja nisam hsg izdrzala).
Joj freya 😭😭 baš mi je žao oo. Pa šta kažu zašto se to dešava može li se ikako spriječiti ? Točno da čovjek izludi dok ne pređe 12 tjedan. Nadam se da ćeš izgurati to sve i ubrzo ponovno u akciju za 😇❤️
Cekam da vidim da li ce uzeti uzorak, iako su mi u petak rekli nesto u smislu prirodna selekcija,. Beba bas porasla bila, vidim onako razlika, pokazuje mi i samo vidim na izrazu lica da nije ok i okrece monitor, odmah sam znala da nema vise otkucaja. Ja sam mislila do mog ginekologa po drugo misljenje, ali muz govori ma to je to, uzmi tabletu.. Ovo je bilo malo cudo, ne vjerujem da ce se bas tako lako ponoviti..
Jako mi je zao da si ovo dozivjela. Nema gore situacije nego kad vidis zabrinuto lice doktora koje gleda monitor i u sekundi postanes svjesna da ne ide na dobro, a ne mozes si to sastaviti u glavi. Tezak, bas tezak osjecaj. Zelim ti puno ljubavi i njeznosti, da budes blaga prema sebi, da se zagrlis najvise na svijetu. A onda dan po dan… ja jos uvijek tako idem… 🥺
Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨
Freyaažao mi je što si to morala doživjeti..neka ti Bog da snage da izdržiš teške trenutke i da uskoro dočekaš svoje čudo 🙏
Hvala vam cure, mi se Ella cujemo na drugoj grupi.. I nadam se da ćemo uskoro vidjeti svoje nove plusice i da ce sve biti ok..
Amarilla, Sve znas ❤, koliko je prošlo od tad? Ja se trudim da budem jaka, ali ponekad bez ikakvog razloga samo pocnem plakati, jos mi u glavi nije jasno kako se za 3 dana sve promjeni, a ja bez bolova, krvarenja, bilo cega sto bi mi reklo da nesto nije ok, mislim da bi mi lakše tako bilo nego ovako, jednostavno ne vjerujes.. Doktor kaze to je tako moralo da bude, jako često se dešava, ti si sve od sebe dala i više od toga, nista pogrešno nisi uradila, već prirodna selekcija. Ali ja svakako zelim da odradim ponovo sve briseve i neke testove.. Nadam se da ćemo uskoro imati zdrave bebice ❤
Amarilla,Sve znas ❤, koliko je prošlo od tad? Ja se trudim da budem jaka, ali ponekad bez ikakvog razloga samo pocnem plakati, jos mi u glavi nije jasno kako se za 3 dana sve promjeni, a ja bez bolova, krvarenja, bilo cega sto bi mi reklo da nesto nije ok, mislim da bi mi lakše tako bilo nego ovako, jednostavno ne vjerujes.. Doktor kaze to je tako moralo da bude, jako često se dešava, ti si sve od sebe dala i više od toga, nista pogrešno nisi uradila, već prirodna selekcija. Ali ja svakako zelim da odradim ponovo sve briseve i neke testove.. Nadam se da ćemo uskoro imati zdrave bebice ❤
4 mjeseca. S vremenom postane lakse, ali i dalje budu prisutni teski dani. Tako je i meni bilo - ni kapi krvi, nikakvog simptoma da nesto ne stima. Zbog toga mi je sve jos i teze palo. Da, i meni su rekli - priroda je ucinila svoje. A zasto nije ucinila da sve bude dobro? ☹️
Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨
Amarilla,Sve znas ❤, koliko je prošlo od tad? Ja se trudim da budem jaka, ali ponekad bez ikakvog razloga samo pocnem plakati, jos mi u glavi nije jasno kako se za 3 dana sve promjeni, a ja bez bolova, krvarenja, bilo cega sto bi mi reklo da nesto nije ok, mislim da bi mi lakše tako bilo nego ovako, jednostavno ne vjerujes.. Doktor kaze to je tako moralo da bude, jako često se dešava, ti si sve od sebe dala i više od toga, nista pogrešno nisi uradila, već prirodna selekcija. Ali ja svakako zelim da odradim ponovo sve briseve i neke testove.. Nadam se da ćemo uskoro imati zdrave bebice ❤
4 mjeseca. S vremenom postane lakse, ali i dalje budu prisutni teski dani. Tako je i meni bilo - ni kapi krvi, nikakvog simptoma da nesto ne stima. Zbog toga mi je sve jos i teze palo. Da, i meni su rekli - priroda je ucinila svoje. A zasto nije ucinila da sve bude dobro? ☹️
Baš to, zašto nije ispalo sve dobro, zar se moralo bas ovako završiti?! I ja se to često pitam, postavljam stalno 100 pitanja, ali odgovora nema. Treba sve posložiti u glavi, gurati naprijed i vjerovati da ćemo jednoga dana (čim prije ) držati svoje čudo u rukama! Bit će sve dobro 😊
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Amarilla, Ella ❤ , ja se nadam da ce nam uskoro ovu bol zamjeniti sreca.. Upravo tako 100 pitanja, a niko nema odgovara na to sve, samo prirodna selekcija I drugi put ce kao biti bolje.. Sta ste vi radile od dodatnih pretraga, ja za 12 dana idem kod svog ginekologa, da vidim kako je proslo to sve, da li je dobro ocisceno, pa dalje da vidim sta I kako? Kako su vasi m podnijeli sve to? Mom je ovo stvorilo toliko pritisak, mislim da ce se tesko odluciti na drugu bebu..
Amarilla, Ella ❤ , ja se nadam da ce nam uskoro ovu bol zamjeniti sreca.. Upravo tako 100 pitanja, a niko nema odgovara na to sve, samo prirodna selekcija I drugi put ce kao biti bolje.. Sta ste vi radile od dodatnih pretraga, ja za 12 dana idem kod svog ginekologa, da vidim kako je proslo to sve, da li je dobro ocisceno, pa dalje da vidim sta I kako? Kako su vasi m podnijeli sve to? Mom je ovo stvorilo toliko pritisak, mislim da ce se tesko odluciti na drugu bebu..
Ja samo uzv i briseve. Gin mi je rekao da zasad ne moram nista drugo jer kao trudnoca je normalno ostvarena pa kao nema potrebe. Iako razmisljam privatno ici ipak izvaditi neke stvari da sam ja sigurna da sam ok.
Moj je dosta suosjecao u toj fizickoj boli i oporavku, a psihicki… mislim da vise drzi u sebi nego sto mi zeli priznati. Slozili smo se da zelimo pokusati opet tako da sam pocela pratiti LH trakice pa vidjeti. Dogovor je ako budemo raspolozeni u te dane budemo, ako ne, ne.
Baš to, zašto nije ispalo sve dobro, zar se moralo bas ovako završiti?! I ja se to često pitam, postavljam stalno 100 pitanja, ali odgovora nema. Treba sve posložiti u glavi, gurati naprijed i vjerovati da ćemo jednoga dana (čim prije ) držati svoje čudo u rukama! Bit će sve dobro 😊
Ne znam, Ella moja draga, i bas mi je tesko kad krenu ta pitanja vrludati glavom. ☹️ Kao da nema kraja. A najteze mi pada vidjeti trudnice oko sebe, iako sam u dubini duse sretna za svakog bebaca koji postoji. Zbilja se nadam da ce i na nas blagoslov uredne i zdrave trudnoce.
cure, imam pitanje, ili tražim utjehu:P
Nalazim statistike na internetu da u prvih 6 mjeseci 85% žena zatrudni, a kasnije su sve manje i manja uspješnost u vremnu do 1 godine..
Mi smo sad 4 mjeseca baš točno uhvatili plodne dane, tak da me sad već brine..
Pretrage smo osnovne napravili i po njima bi trebalo bit ok. Normospermija, a ja sudeći po svemu ovuliram..
Ako su pretrage ok, a ne dolazi do trudnoće što je dalje? Neda mi se baš čekati 1 godinu s obzirom i na dob, ali uopće što ide prvo dalje, ide se na AIH ili?
11/2023. curica
cure, imam pitanje, ili tražim utjehu:P
Nalazim statistike na internetu da u prvih 6 mjeseci 85% žena zatrudni, a kasnije su sve manje i manja uspješnost u vremnu do 1 godine..
Mi smo sad 4 mjeseca baš točno uhvatili plodne dane, tak da me sad već brine..
Pretrage smo osnovne napravili i po njima bi trebalo bit ok. Normospermija, a ja sudeći po svemu ovuliram..
Ako su pretrage ok, a ne dolazi do trudnoće što je dalje? Neda mi se baš čekati 1 godinu s obzirom i na dob, ali uopće što ide prvo dalje, ide se na AIH ili?
Hej, i kod nas je bilo sve super pa nikako. Ja sam prvo isla na hsg da se vidi da je sve prohodno, onda te puste jos 2-3 miseca jer zna nakon toga doc do trudnoce pa onda aih pa ivf.. kako bebolina kaze, reci da pokusavate god dana jer nakon 4 miseca te nece ozbiljno shvatiti 🙈 iako, daj sansu jos 2-3 miseca, nikad neznas 🙂
hvala na odgovoru!
a koliko ste vi pokušavali prije?
kada gledam na forumu isto stječem dojam da je ljudima ili uspjelo unutar prva 3 mjeseca, eventualno 6 ili se komplicira i oduljuje pa i godinama...
11/2023. curica
Sortiraj odgovore
Najstariji