cure kad se ide na folikulometriju, jel treba ići baš od npr 10.dc., pa svaka 2 dana ili ima smisla pratiti LH trakicama, pa onda otići kad budu pozitivne? Jer ionako se cilja uhvatiti ovulacija jel tak?
ili je bitno vidjeti i ranije kako rastu folikuli?
11/2023. curica
Luna, šta su javili?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Luna, šta su javili?
Javili su da su zamrzli jednu blastocistu visoke kvalitete, tri su ranoj fazi blastociste, ostavili su ih do sutra da vide da li ce se razviti. Ostalih 6 su stali sa razvojem.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Luna, šta su javili?
Javili su da su zamrzli jednu blastocistu visoke kvalitete, tri su ranoj fazi blastociste, ostavili su ih do sutra da vide da li ce se razviti. Ostalih 6 su stali sa razvojem.
Kad ih je puno onda ih puštaju do blastica.. jedna je sigurna..a vjerujem da će i ove biti ok..
Ne brini samo 🥰🥰
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Luna, šta su javili?
Kad ih je puno onda ih puštaju do blastica.. jedna je sigurna..a vjerujem da će i ove biti ok..
Ne brini samo 🥰🥰
Iskreno bio mi je malo sok, ali sad sam dobro. Hvala ti puno sto mislis na mene. ❤️😘
Reci mi planirate li vi neki postupak?
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
cure kad se ide na folikulometriju, jel treba ići baš od npr 10.dc., pa svaka 2 dana ili ima smisla pratiti LH trakicama, pa onda otići kad budu pozitivne? Jer ionako se cilja uhvatiti ovulacija jel tak?
ili je bitno vidjeti i ranije kako rastu folikuli?
Da, ide se svaka 2 dana. To me totalno izmorilo.😑
Ja sam išla 10dc,12dc,14dc i 16dc. Meni je ovulacija bila ili na 14dc ili na 15dc. Ugl, na 16dc se uvijek potvrdila. Isla sam 4 puta u mjesecu, ta 4 dana.
Tu se prati sve, endometrij, kolilo ima folikula, koliko je vodećih, kada se događa ovulacija i najviše se prati to kada točno trebate imati odnose.
Pitala sam, može se pratiti i trakicama, ali svaka 2 dana se mora ići. Nekom je ovulacija oko 16,17dc pa će ići i više puta sve dok O ne bude potvđena.🙂
.
Kiki13, čestitam još jednom na bebacu!❤
.
Luna, samo hrabro dalje, ovo je sve nepredviva igra, ali vjerujem da će na kraju ispasti dobro i dovoljno.🤞
.
Anee, žao mi je zbog M!😔
.
Bebolina, još nije stigao nalaz? Bit će kroz tjedan dana ili?☺️ za muža jel..
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Dobro jutro žene!
Luna, držim fige i za ostalih 3 da se razviju 🤞🏻🤞🏻 Kao što je Bebolina napisala, jedna je stanica dovoljna ako je sve u redu, no ja vjerujem da će i ove tri smrznuti 🥰
Ja sam jučer obavila pregled, zapravo sam baš ugodno iznenađena koliko je bolji pristup liječnika ovako privatno, mislim nemam lošu doktoricu, ali ovo je next level. Jako puno razgovora, i puno detaljniji ultrazvuk i sami pregled. Uglaavnom, zaključak je da sve ukazuje na PCOS. Moram u sljedećem ciklusu učiniti LH, FSH, E2, P4, testosteron slobodni + ukupni, SHBG, DHEAS, AMH, prolaktin i hormone štitnjače (TSH, fT3, fT4, anti-TPO). Rekao je doktor da vidi da jajnici rade, da vidi folikule (na nalazu piše da su oba diskretno polifolikularna), ali da nema naznake ovulacije. Jučer mi bio 11dc, endometrij trolinijski 4,8 mm. Dobila sam uputu piti čaj od vrkute. Dok napravim pretrage onda ćemo vidjeti dalje, spominjao je Femaru i mužev spermio ako bude trebalo.
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Pitala sam, može se pratiti i trakicama, ali svaka 2 dana se mora ići. Nekom je ovulacija oko 16,17dc pa će ići i više puta sve dok O ne bude potvđena.🙂
Bebolin, Tratinčica hvala na odgovorima!
Mislim si da sam zeznula onda ovaj mjesec, napisali su mi da između 12.-17. dana ciklusa dođem, ali ja sam si mislila jer su mi neregularni ciklusi da ću pratit trakicama pa otići kad vidim da bi trebala ovulacija..Da nejdem bezveze a ništa se ne vidi..
Danas mi je 16dc već, i jučer je lagano krenula tamniti crta na LH trakicama ali nije još tamnija.. Jel to znači da niš od folikulometrije ovaj ciklus ili da ipak odem sutra recimo?
Hmm..
11/2023. curica
Dobro jutro žene!
Luna, držim fige i za ostalih 3 da se razviju🤞🏻🤞🏻 Kao što je Bebolina napisala, jedna je stanica dovoljna ako je sve u redu, no ja vjerujem da će i ove tri smrznuti🥰
Ja sam jučer obavila pregled, zapravo sam baš ugodno iznenađena koliko je bolji pristup liječnika ovako privatno, mislim nemam lošu doktoricu, ali ovo je next level. Jako puno razgovora, i puno detaljniji ultrazvuk i sami pregled. Uglaavnom, zaključak je da sve ukazuje na PCOS. Moram u sljedećem ciklusu učiniti LH, FSH, E2, P4, testosteron slobodni + ukupni, SHBG, DHEAS, AMH, prolaktin i hormone štitnjače (TSH, fT3, fT4, anti-TPO). Rekao je doktor da vidi da jajnici rade, da vidi folikule (na nalazu piše da su oba diskretno polifolikularna), ali da nema naznake ovulacije. Jučer mi bio 11dc, endometrij trolinijski 4,8 mm. Dobila sam uputu piti čaj od vrkute. Dok napravim pretrage onda ćemo vidjeti dalje, spominjao je Femaru i mužev spermio ako bude trebalo.
Hej, a kad ti je ovulacija? Obzirom da je već trolinijski endometrij, onda je sad nekad.. Ja sam imala tanak endometrij i ono sto je meni pomoglo je mnogo cikle i pivo od ananasa (naravno bezalkoholno). Iako su kod mene pored takvog endometrija I folikuli pucali premali..
DarkIvy možda ako možeš danas otići da vidiš što će ti reći a i O stiže pa taman možete pokrivati. A i da ti potvrdi da će biti, ti slobodno pratiš i trakice.
danas mi je prekasno za ići, ali sad mi je pak trakica svijetlija nego jučer... tako da možda sam propustila ipak ovaj ciklus na vrijeme otići na folikulometriju.. Ili je nešto krivo, budem još vidjela iz popodnevnog urina. ako se pojavi crtica onda ću probati sutra ujutro otići ipak..
ali čini se da bolje da onda pričekam idući ciklus pa da popratim od početka do kraja..
11/2023. curica
Sortiraj odgovore
Najstariji