Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trish2022
    28. Studeni 2022. 12:37

Bebolina2207

Trish2022

Bebolina, držim fige da bude dobar spermiogram!

Hvala. Žao mi je zbog trakica. Jel imaš neki iscjedak ili ništa?
    Kod mene baš to bude vidljivo i zna me probadati jajnik i sa LH trakicama uspijem uhvatiti peak.
    Svakako vidi još sljedeći mjesec pa onda odi kod dr i provjeri sve. Ovako ispada da bi ti cijeli mjesec trebala pratiti s trakicama i vidjeti hoćeš li uopće uhvatiti.

Ma ništa, suha ko barut  Pa je, još i taj Duphaston, ništa više ne znam.... 

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

Garawa¤
    28. Studeni 2022. 12:45

Trish2022

Bebolina2207

Trish2022

Kod mene baš to bude vidljivo i zna me probadati jajnik i sa LH trakicama uspijem uhvatiti peak.
    Svakako vidi još sljedeći mjesec pa onda odi kod dr i provjeri sve. Ovako ispada da bi ti cijeli mjesec trebala pratiti s trakicama i vidjeti hoćeš li uopće uhvatiti.

Ma ništa, suha ko barutPa je, još i taj Duphaston, ništa više ne znam….

Kako piješ Duphaston?

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Trish2022
    28. Studeni 2022. 12:49

🖤Garawa🖤

Trish2022

Bebolina2207

Trish2022

Kako piješ Duphaston?

Inače mi je doktorica prepisala 11-25 dc, ali sad sam prošli i ovaj mjesec samoinicijativno krenula od 16-25 dc obzirom da sam mnogo puta pročitala da utječe na ovulaciju. 

🚺 29
    🚹 32
    - Duphaston, Gynositol
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

Aneee
    28. Studeni 2022. 13:16

Čestitam na dobrim pregledima kod naših trudnica i Čestitam novim plusicima...nek se nastavi ova pozitiva 😊
    Bebolina sretno, čekamo nalaze s tobom.
    Kiki dočekala M 😂 a ubrzo ideš po svoje mrvice 🥰 pa da bude jedan ogrni plusic za božić ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    28. Studeni 2022. 14:11

Bebolina2207

https://ibb.co/xCVZ6nW
    Konačno je stigao ali nije dobar. On je krenuo piti Maca, Ginseng i matičnu mliječ. Mislim da ćemo i po FertilUp

Sreća pa se ovakav nalaz može popraviti uz vitamine. Samo nek nastavi sa svime i još doda ako je potrebno. 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Garawa¤
    28. Studeni 2022. 14:12

Trish2022

🖤Garawa🖤

Trish2022

Bebolina2207

Trish2022

Kako piješ Duphaston?

Inače mi je doktorica prepisala 11-25 dc, ali sad sam prošli i ovaj mjesec samoinicijativno krenula od 16-25 dc obzirom da sam mnogo puta pročitala da utječe na ovulaciju.

Idući mjesec probaj uhvatiti peak..i onda nakon dva dana kreni s njim.. 14 dana.  Ako test bude negativan prestani piti.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Trish2022
    28. Studeni 2022. 14:35

🖤Garawa🖤

Idući mjesec probaj uhvatiti peak..i onda nakon dva dana kreni s njim.. 14 dana. Ako test bude negativan prestani piti..

Hvala ti na savjetu, sljedeći mjesec budem onda probala tako 

🚺 29
    🚹 32
    - Duphaston, Gynositol
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

Luna93
    28. Studeni 2022. 18:23

Bebolina2207

https://ibb.co/xCVZ6nW
    Konačno je stigao ali nije dobar. On je krenuo piti Maca, Ginseng i matičnu mliječ. Mislim da ćemo i po FertilUp

Moj muz ima losiji spermiogram, uzima Profertil od 5. mjeseca. Nalaz mu se nakon 4 mjeseca malo poboljsao, ali smo zadovoljni. 
    Ukoliko ti je zelja drugo dijete, moj ti je savjet IVF/ICSI. 
    Nemoj tapkati u mjestu. 
    Ovdje sam dosta naucila i zahvalna sam mnogima na savjetima. 
    Ali ono sto me trznulo i zaista najvise pomoglo jeste kad mi je Garawa rekla ne tapkaj u mjestu. 
    Zoe mi je preporucila Profertil i beskrajno sam joj zahvalna jer i za potpomognutu je vazan broj zdravih i pokretnih spermija. Mozda budes imala srece kao i Zoe i uspijete prirodno, ali ja bih na tvom mjestu uzela stvar u svoje ruke. 
    Izvini ako sam previse direktna i svakako sretno! 🍀

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

MBM🐬🍀💕
    29. Studeni 2022. 00:56

Bebolina2207

L-karnitin i L-arginin ima i u Profertilu ali kaže da je dobro još malo pojačati ali da za L- karnitin uzmemo taj Acetilkarnitin. Da sve ok ovo što on pije ali da je ovo najbitnije sada za njegov spermiogram. Da će to svakako popraviti. Tako da ovih dana mu još uzmem i to. On je već od večeras počeo ih hladiti. Sad sam mu rekla da to radi nekoliko puta dnevno.
    Donijela sam mu Profertil i rekla da mu je to uranjeni božićni poklon a da ja primam natrag poklon božićni sve do veljače. 😄
    Svakako se nešto pokreće, nisam mislila da će se odmah toliko ginekolog angažirati ali baš mi je drago da je. Svakako se nadam nekom pomaku u narednim mjesecima. Danas mi je 8.DC, kroz koji dan krećem pratiti trakice. Odoh spavati, preumorna sam. Laku noć svima.

Bas super da si sve nalaze uradila i da je sve u redu kod tebe. A sto se tice spermija moj gin je turcin a moj muz ima dijabetis tipa 2 pa mu se 2017 malo poremetio i prepisao mu je 3 vrste tableta pa kaze koje nadjete od 3 uzmite a to su:Orthomol Fertil Plus,Pro Fertil,Wellmen a takodje mu je rekao da napravim mesavinu svih orascastih plodova i sve vrste spica koje mozemo naci i da 3xpo šaku ja dan da pojede a takodje svaki drugi dan sex dok se sperma ne popravi i verovala ili ne nismo imali potrebe za tablete jer se spermogram bio Normozoospermia A sto se tice donjeg vese zabranio mu je bokserice samo standardne gacice takodje siroke Tako ja vam zeli srecu da ovo bude tvoj zadnji ciklus za ovu godinu jedno 9 mjeseci 🍀🤞🙏🏻❤️

Tratinčica123
    29. Studeni 2022. 09:46

Trish, ja sam također pila duphaston dan nakon potvrdene ovulacije, dok sam bila u stimuliranom postupku, tako da ima smisla 2 dana nakon peaka krenuti piti, mislim da je to idealno. 
    Bebolina, žao mi je zbog spermiograma. Svi kažu da i iz lošijeg spermia može doći do trudnoće, ali ja kad vidim koliko se pate ljudi i sa skroz normalnim spermiogramom, ja ne bih gubila vrijeme...prvo zbog godina a drugo, sve ovisi koliko jako želite drugo dijete.. i koliko ste daleko spremni ići.. 
    Super što je ginekolog dobar pa ćeš odmah riješavati svoje nalaze, iako kod tebe se ovako sve čini ok!
    Probajte suplemente, probajte sve što možete, ništa ne možete izgubiti..  ali slažem se sa Lunom, ne bih dugo čekala na ništa..  još jednom, žao mi je što nalaz nije ispao bolji. Ljubim te 😘😘
    .
    Ostale cure sretno u kojim god da ste fazama!🤗

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.