Pozdrav cure, u guzvi sam bas… Procitam malo po malo pa zaboravim sve 🤣
Anchy dosta rano ti je bila O ovaj misec?
Sto se tice uzorka moj muz je uvik od doma nosio… Al on osobno i tamo bi potpisa papir da ga daje..
Sto se tice orasastih plodova, nek paze jer to jako deblja 🤣 dovoljno je sakicu za zdravlje
Ja idem za vikend na uzv i vratit cemo dva… Iako su mi opet njurgali da bolje jedan jer sam mlada 🤣 iako nije bas da imam 25, al uspili smo se dogovoriti 😁
Jeeej, super da ste se dogovorili😊 sretno! 🤞🤞😁

🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Sto se tice uzorka moj muz je uvik od doma nosio… Al on osobno i tamo bi potpisa papir da ga daje..
Sto se tice orasastih plodova, nek paze jer to jako deblja 🤣 dovoljno je sakicu za zdravlje
Ja idem za vikend na uzv i vratit cemo dva… Iako su mi opet njurgali da bolje jedan jer sam mlada 🤣 iako nije bas da imam 25, al uspili smo se dogovoriti 😁
Super, ja se dvoumim da li dva ili jedan. Ne znam da li sam spremna za blizance. 🤣
Drzim ti fige. 🤞🏼🍀
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Hello girls
Nije me bilo 20 ak dana, vidim svašta se izdešavalo! Puno lijepoga 🥳😍
Prvo čestitke svima na dobivenim +, i koliko sam ispratila svima je sve uredno i želim da vam svima tako i ostane do kraja! 🤰🏽😇
Kod mene i dalje ništa novo, čeka se NEdolazak M, za 6 dana.
Premda imam jedno pitanje, možda je i blesavo, ali da li je moguće imati ovulaciju tek sad (23ći dan ciklusa)? 6 dana pred menstruaciju
( ciklusi su mi uvijek tocni ko švicarski sat - 28 dana)
Teško da može, jer je lutealna od O do M većinom 14 dana ..tako da ne vjerujem.
A što se tiče iscjetka tokom O, nemam ga ni ja uvijek, a potvrdim O trakicama . Čitala sam da neke žene nemaju toliko obilan iscjedak pa im ostane unutra, dok nekim ženama bude vidljiv na gacicama. Držim fige da M neće doći 🤞🙏
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Super, ja se dvoumim da li dva ili jedan. Ne znam da li sam spremna za blizance. 🤣
Drzim ti fige. 🤞🏼🍀
Meni su twinsi preslatki.. a realno mogu biti dva, moze jedan, a mozda nijedan… Ovako racunam da su ipak malo vece sanse za uspjeh 🙃 bit cu tuzna ako se nijedan ne primi… Bude li jedan super, budu li dva jos bolje 🙂🙂🙂
Zelim ti ❤️❤️.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Kiki drago mi je da ste se uspjeli dogovoriti za dvaa, pratim i navijaam 🤞🏼🤞🏼
MBM samo pokrivajteee, bit će to začas
Joj meni su blizanci isto nešto predivnoo, no u familiji nitko nema blizance tako da prirodno baš teško da ih mogu imati, ali niti trenutno ne razmišljam na taj način, samo da bude uskoro koji dobitan mjesec 🤞🏼
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Thinkpurple ja prosle godine nisam ni jednom Studenom imala taj iscjedan ali sam ostala trudna. Zato nista ne brini jer neko ga ima manje pa ga i ne oseti. Svaci je organizam drugaciji. Ja cu da pokrivam pa sta bude. Mozda me Bog cuje i pomogne mi 🙏🏻🙏🏻
Laurel. Ja mislim da ce ovaj mjesec tebi bit plusic jer taj kremasti je obecavajuci. Nadam se i drzim 🤞🍀 da je to to ❤️Bebolina2207. Radi lh trakice po 2x bolje je posto imas ih vise pa mozda da Bog i blozance nikad se nezna 🙏🏻🤞🍀❤️
Trish hvala puno ❤️
Kikii. I ja tebi zelim srecu najvecu 👼🏻 Jer ja kad mi je bilo najteze ti Srptember, Garava,Joly, Sayuri ste mi pomogle na ovoj temi zelim vam svu srecu sveta i da 2023 docekate kao mame bebaca 🙏🏻🤞🍀❤️
Curke da se i ja javim.. danas 13/14 dpo.. testic negativan.. temperatura pala.. idemo u novi ciklus...🙄
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Curke da se i ja javim.. danas 13/14 dpo.. testic negativan.. temperatura pala.. idemo u novi ciklus…🙄
Pa onda ako M dodje onda vise srece ovaj ciklus. Ponekad se setim stare recenice nasih baba. “Nije kad je receno nego kad je sudjeno” Noje nista u nasim rukama mada namnto bila zivotna zelja. Evo ja u Srpnj punim 40 i sve si manje sanse ali se ne predajem i ne osustajem od zelje da se osnujem majkom
Pozdrav svima🌷
Molim vas za savjet, planiram prvi put koristiti trakice, je li imate neki savjet ili preporuku proizvođača..? ☺️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji