Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy09
    30. Studeni 2022. 11:55

kiki13

Pozdrav cure, u guzvi sam bas… Procitam malo po malo pa zaboravim sve 🤣
    Anchy dosta rano ti je bila O ovaj misec?
    Sto se tice uzorka moj muz je uvik od doma nosio… Al on osobno i tamo bi potpisa papir da ga daje..
    Sto se tice orasastih plodova, nek paze jer to jako deblja 🤣 dovoljno je sakicu za zdravlje
    Ja idem za vikend na uzv i vratit cemo dva… Iako su mi opet njurgali da bolje jedan jer sam mlada 🤣 iako nije bas da imam 25, al uspili smo se dogovoriti 😁

Jeeej, super da ste se dogovorili😊 sretno! 🤞🤞😁

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Luna93
    30. Studeni 2022. 19:46

kiki13

Sto se tice uzorka moj muz je uvik od doma nosio… Al on osobno i tamo bi potpisa papir da ga daje..
    Sto se tice orasastih plodova, nek paze jer to jako deblja 🤣 dovoljno je sakicu za zdravlje
    Ja idem za vikend na uzv i vratit cemo dva… Iako su mi opet njurgali da bolje jedan jer sam mlada 🤣 iako nije bas da imam 25, al uspili smo se dogovoriti 😁

Super, ja se dvoumim da li dva ili jedan. Ne znam da li sam spremna za blizance. 🤣
    Drzim ti fige. 🤞🏼🍀

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

MBM🐬🍀💕
    30. Studeni 2022. 20:24

Cure sta mislite na moju LH trakicu na 16dc 🙈🙈
    https://ibb.co/y8j09CJ

Ella..
    30. Studeni 2022. 21:17

laurel

Hello girls
    Nije me bilo 20 ak dana, vidim svašta se izdešavalo! Puno lijepoga 🥳😍
    Prvo čestitke svima na dobivenim +, i koliko sam ispratila svima je sve uredno i želim da vam svima tako i ostane do kraja! 🤰🏽😇
    Kod mene i dalje ništa novo, čeka se NEdolazak M, za 6 dana.
    Premda imam jedno pitanje, možda je i blesavo, ali da li je moguće imati ovulaciju tek sad (23ći dan ciklusa)? 6 dana pred menstruaciju
    ( ciklusi su mi uvijek tocni ko švicarski sat - 28 dana)

Teško da može, jer je lutealna od O do M većinom 14 dana ..tako da ne vjerujem.
     A što se tiče iscjetka tokom O, nemam ga ni ja uvijek, a potvrdim O trakicama . Čitala sam da neke žene nemaju toliko obilan iscjedak pa im ostane unutra, dok nekim ženama bude vidljiv na gacicama. Držim fige da M neće doći 🤞🙏

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Luna93
    30. Studeni 2022. 22:38

kiki13

Luna93

kiki13

Super, ja se dvoumim da li dva ili jedan. Ne znam da li sam spremna za blizance. 🤣
    Drzim ti fige. 🤞🏼🍀

Meni su twinsi preslatki.. a realno mogu biti dva, moze jedan, a mozda nijedan… Ovako racunam da su ipak malo vece sanse za uspjeh 🙃 bit cu tuzna ako se nijedan ne primi… Bude li jedan super, budu li dva jos bolje 🙂🙂🙂

Zelim ti ❤️❤️. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Trish2022
    01. Prosinac 2022. 08:45

Kiki drago mi je da ste se uspjeli dogovoriti za dvaa, pratim i navijaam 🤞🏼🤞🏼
    MBM samo pokrivajteee, bit će to začas 
    Joj meni su blizanci isto nešto predivnoo, no u familiji nitko nema blizance tako da prirodno baš teško da ih mogu imati, ali niti trenutno ne razmišljam na taj način, samo da bude uskoro koji dobitan mjesec 🤞🏼

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

MBM🐬🍀💕
    01. Prosinac 2022. 11:22

Thinkpurple ja prosle godine nisam ni jednom Studenom imala taj iscjedan ali sam ostala trudna. Zato nista ne brini jer neko ga ima manje pa ga i ne oseti. Svaci je organizam drugaciji. Ja cu da pokrivam pa sta bude. Mozda me Bog cuje i pomogne mi 🙏🏻🙏🏻
    Laurel. Ja mislim da ce ovaj mjesec tebi bit plusic jer taj kremasti je obecavajuci. Nadam se i drzim 🤞🍀 da je to to ❤️Bebolina2207. Radi lh trakice po 2x bolje je posto imas ih vise pa mozda da Bog i blozance nikad se nezna 🙏🏻🤞🍀❤️
    Trish hvala puno ❤️
    Kikii. I ja tebi zelim srecu najvecu 👼🏻 Jer ja kad mi je bilo najteze ti Srptember, Garava,Joly, Sayuri ste mi pomogle na ovoj temi zelim vam svu srecu sveta i da 2023 docekate kao mame bebaca 🙏🏻🤞🍀❤️

Garawa¤
    01. Prosinac 2022. 17:11

Curke da se i ja javim.. danas 13/14 dpo.. testic negativan.. temperatura pala.. idemo u novi ciklus...🙄

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

MBM🐬🍀💕
    01. Prosinac 2022. 19:22

🖤Garawa🖤

Curke da se i ja javim.. danas 13/14 dpo.. testic negativan.. temperatura pala.. idemo u novi ciklus…🙄

Pa onda ako M dodje onda vise srece ovaj ciklus. Ponekad se setim stare recenice nasih baba. “Nije kad je receno nego kad je sudjeno” Noje nista u nasim rukama mada namnto bila zivotna zelja. Evo ja u Srpnj punim 40 i sve si manje sanse ali se ne predajem i ne osustajem od zelje da se osnujem majkom 

• peppy123
    01. Prosinac 2022. 19:58

Pozdrav svima🌷
    Molim vas za savjet, planiram prvi put koristiti trakice, je li imate neki savjet ili preporuku proizvođača..? ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani