Moj muž je ponovio spermiogram nakon prve kutije PROfertila tj nakon 3 mj, na prvom nalazu progresivno su bili 18 a nakon te kutije PROfertil 26, ovo za hlađenje ću reći suprugu.
Moj suprug je išao kod androloga na Sveti duh, samo je tražio uputnicu opće prakse zbog lošijeg spermiograma i stigao je kod njega unutar 2 tj, on mu je rekao da napravi što je Luna93napisala i kaže da je užasno bolno, slagao je na markere hiv, hepatitis itd pa kad to sve obavi da dođe kod njega, nalazi su bili dobri.
Na zadnjim konzultacijama kod androloga pitao je mog supruga dali se udebljao u nekom kraćem periodu a moj muž je rekao da je jer je on bio prije jako mršav i dobio je 15 kg u par mjeseci, rekao mu je da malo pripazi na kilažu iako on sad nema viška puno, da skine 5 kg bilo bi super ali da je možda i to utjecalo na spermu.
A što se tiče postupka zašto 🤷♀️ ne da ne gubite vrijeme s obzirom na godine.
U nasem slucaju sa 0% progresivno pokretnih,dosli smo do 5 % nakon tri mjeseca koristenja Profertila. Sad cemo morati u 12. mjesecu ponovno ponoviti spermio, s tim da zahtijevaju tacno 5 dana apstinencije.
Pa nema ni moj muž nešto puno više progresivno pokretnih nego tvoj muž na prvom, kažeš da je bilo 0 kod mog je 1.92. Sada u 12. mj kad ide koliko će to biti ukupno mjeseci da je na terapiji Profertilom?
.
Anchy i ja ću svog naručiti kod urologa na Sveti Duh, jer ako ćemo i do postupaka stići isto bi išla tu. Sutra bi trebao dobiti uputnicu.
Bice 7 mjeseci koristenja Profertila. I ovaj put uzorak mora dati u klinici. Imaju sobu sa ugodnim ambijentom, tako da ce se nadam se skoncentrisati da obavi posao. 🤞🏼
Zaboravih ti napisati, tvoj muz ima bolji nalaz, ima vecu ukupnu pokretljivost i nema abnormalnosti u morfoloskoj gradji spermatozoida.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Bebolina,
Da, prije sam ja nosila od kuce jer je njemu bilo neprijatno. Ali politika ove klinike gdje planiramo potpomognutu je da uopste ne prihvataju uzorak koji je donesen.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Pozdrav cure, u guzvi sam bas… Procitam malo po malo pa zaboravim sve 🤣
Anchy dosta rano ti je bila O ovaj misec?
Sto se tice uzorka moj muz je uvik od doma nosio… Al on osobno i tamo bi potpisa papir da ga daje..
Sto se tice orasastih plodova, nek paze jer to jako deblja 🤣 dovoljno je sakicu za zdravlje
Ja idem za vikend na uzv i vratit cemo dva… Iako su mi opet njurgali da bolje jedan jer sam mlada 🤣 iako nije bas da imam 25, al uspili smo se dogovoriti 😁
Bravo za dva 💪💪 Pratim pomno… 🤞🤞
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sto se tice uzorka moj muz je uvik od doma nosio… Al on osobno i tamo bi potpisa papir da ga daje..
Sto se tice orasastih plodova, nek paze jer to jako deblja 🤣 dovoljno je sakicu za zdravlje
Ja idem za vikend na uzv i vratit cemo dva… Iako su mi opet njurgali da bolje jedan jer sam mlada 🤣 iako nije bas da imam 25, al uspili smo se dogovoriti 😁
Jeeej, super da ste se dogovorili😊 sretno! 🤞🤞😁
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Super, ja se dvoumim da li dva ili jedan. Ne znam da li sam spremna za blizance. 🤣
Drzim ti fige. 🤞🏼🍀
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Hello girls
Nije me bilo 20 ak dana, vidim svašta se izdešavalo! Puno lijepoga 🥳😍
Prvo čestitke svima na dobivenim +, i koliko sam ispratila svima je sve uredno i želim da vam svima tako i ostane do kraja! 🤰🏽😇
Kod mene i dalje ništa novo, čeka se NEdolazak M, za 6 dana.
Premda imam jedno pitanje, možda je i blesavo, ali da li je moguće imati ovulaciju tek sad (23ći dan ciklusa)? 6 dana pred menstruaciju
( ciklusi su mi uvijek tocni ko švicarski sat - 28 dana)
Teško da može, jer je lutealna od O do M većinom 14 dana ..tako da ne vjerujem.
A što se tiče iscjetka tokom O, nemam ga ni ja uvijek, a potvrdim O trakicama . Čitala sam da neke žene nemaju toliko obilan iscjedak pa im ostane unutra, dok nekim ženama bude vidljiv na gacicama. Držim fige da M neće doći 🤞🙏
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Super, ja se dvoumim da li dva ili jedan. Ne znam da li sam spremna za blizance. 🤣
Drzim ti fige. 🤞🏼🍀
Meni su twinsi preslatki.. a realno mogu biti dva, moze jedan, a mozda nijedan… Ovako racunam da su ipak malo vece sanse za uspjeh 🙃 bit cu tuzna ako se nijedan ne primi… Bude li jedan super, budu li dva jos bolje 🙂🙂🙂
Zelim ti ❤️❤️.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Kiki drago mi je da ste se uspjeli dogovoriti za dvaa, pratim i navijaam 🤞🏼🤞🏼
MBM samo pokrivajteee, bit će to začas
Joj meni su blizanci isto nešto predivnoo, no u familiji nitko nema blizance tako da prirodno baš teško da ih mogu imati, ali niti trenutno ne razmišljam na taj način, samo da bude uskoro koji dobitan mjesec 🤞🏼
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Thinkpurple ja prosle godine nisam ni jednom Studenom imala taj iscjedan ali sam ostala trudna. Zato nista ne brini jer neko ga ima manje pa ga i ne oseti. Svaci je organizam drugaciji. Ja cu da pokrivam pa sta bude. Mozda me Bog cuje i pomogne mi 🙏🏻🙏🏻
Laurel. Ja mislim da ce ovaj mjesec tebi bit plusic jer taj kremasti je obecavajuci. Nadam se i drzim 🤞🍀 da je to to ❤️Bebolina2207. Radi lh trakice po 2x bolje je posto imas ih vise pa mozda da Bog i blozance nikad se nezna 🙏🏻🤞🍀❤️
Trish hvala puno ❤️
Kikii. I ja tebi zelim srecu najvecu 👼🏻 Jer ja kad mi je bilo najteze ti Srptember, Garava,Joly, Sayuri ste mi pomogle na ovoj temi zelim vam svu srecu sveta i da 2023 docekate kao mame bebaca 🙏🏻🤞🍀❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji