Dobro jutro trudilice ☀️
Evo mene i mojih testica za poredjenje. Trenutno sam malo mirnija nego prethodnih dana. Prva slika je slikana danas u roku od minute na 2. dan kasnjenja, a druga slika su svi testici jutarnjeg urina od 12dpo pa do danas (sva 4 su 25mmol). Svi testovi su vec suhi pa nez koliko su relevantni za gledanje. Iskreno malo me i sram postavljati vec jasne linije ovdje i cickat vam, ali kako nisam u mogucnosti raditit betu, prinudjena sam se oslonit na jacinu crtice na testu, a obzirom da sam prvi put dobila bilo kakvu liniju na testu, ne znam kako ona treba izgledati na koji dan ciklusa. Simptomima se ne mogu pohvalit, ponekad tu i tamo blagi menga grcevi koje vjerojatno ne bi ni primijetila da ne osluskujem tijelo, i bol u cicama u toku dana povremeno. Jaci menga grcevi su bili 11-12-13dpo, sad je utihnulo pa pretpostavljam da se mrvica vec ugnijezdila.
Izvinjavam se na duzem postu 🫣
https://ibb.co/n11c67Q
https://ibb.co/Pw6crPx
https://ibb.co/LYSHTb8
Cestitam ti mama! 😊
Cuvaj se i uzivaj u trudnoci. 🌸
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Luna, Bella Anchy hvala vam od srca 🥰🌷 Hvala sto tu za nekoga koga i ne poznajete a radujete se i dijelite savjete. Hvala svima koji su tu za sve druge. Svakome od vas ponaosob zelim prije svega jedan debeo nesumnjiv plus, mnogo mira i srece u dusi. 💐
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Pahuljka čestitam i uzivaj u trudnoci 😊
Kiki hvala Bogu pa je M došla, želim ti najljepši poklon pod bor 🙏
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Luna, Bella Anchy hvala vam od srca 🥰🌷 Hvala sto tu za nekoga koga i ne poznajete a radujete se i dijelite savjete. Hvala svima koji su tu za sve druge. Svakome od vas ponaosob zelim prije svega jedan debeo nesumnjiv plus, mnogo mira i srece u dusi. 💐
Cestitam ti od ❤️ I zelim ti skolsku urednu trudnocu 😘🌸💐
Hvala MBM, Bebolina 💐🌸
Thinkpurple kakvi su bili kod tebe simptomi u prvim sedmicama ? Btw hvala i tebi 💐
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Pahuljka, sve je u redu, testovi su super.. želim ti svu sreću!🤗😁
Kiki13, napokon M stigla🥳 izvještavaj nas o svemu dalje što bude dolazilo..🤗 navijam najjače za tebe!
Bebolina, ja skroz zaboravila za spermiogram, sad me Kiki sjetila.. jeste li dobili nalaze? Nama bili odmah sutradan.. zna li se šta?🙄
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Dobro jutro žene! Evo mene, ja eto baš nisam imala vremena da budem na internetima kroz vikend do dana današnjeg 17dc nema pomaka na lh trakicama, sutra muž odlazi, pokrivali jesmo za vikend, ali me živcira što nema peak-a
pišnut ću još danas, pokriti također i onda kako bude.... nekako sumnjam da ja imam ovulaciju uopće tak da još sljedeći mjesec pišam i pokrivam svijetle linije (obzirom da je muž doma i sljedeći mjesec u savršeno vrijeme), a onda idem kod nekog privatno provjeriti situaciju.
Kiki, drago mi je da je konačno došla M, sad kreće uzbuđenjeee!
Pahuljka, čestitkeee na plusićuu i neka bude školska
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Bebolina, držim fige da bude dobar spermiogram!
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Pozz...samo da se brzinski javim, nije me bilo 2 tjedna...opet sam se bila razbolila pa onda poslije mene i mali pa tako da nisam imala vremena 😅 ali evo sad smo bolje. Taman sam u plovnim danima pa pokrivamo 😂
Vadila sam krv zbog stitne i opet je poviseno 4.5 tako da ću morati opet terapiju uzimati.
Sad idem malo prolistati zadnjih 20stranica da vidim šta sam propustila 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji