Cure, evo zavrsila sam danas hsg, i bilo je uzasno, uzasno... doktor je stvarno divan, sve mi je pričao dok je radio, i ulazak i sve je bilo ok, dok nije krenuo prema jajovodima, tako jaka bol je bila, kao kad dobijem (a ja gubim svijest cesto kad dobijem), jednostavno nisam mogla vise, kratko je trajalo ali bol, doktor je htio jos jednom da pokusa, medjutim I sestrica je rekla, da sam prelose I da osjeca otpor.. tako da smo prekinuli.. sl laparosokopija.. Doktor misli da je sve to od priraslica poslije operacije.. sad se dvoumim da li da pokusam laparoskopiju ili da idem na ivf odmah.. 😰
Zenice meni je 3 dc ali imam jak bol i probadanje u desnom jajniku gde nemam jajovod. Od Maja kad sam bila na laparaskopiju nije me bolelo do ovaj ciklus. Prva dva dana ciklusa je bol bio ne podnosljiv pa sa pila Brufen a danas opat imam probadanje ali ne jak kao juce i prekjuce. Malo sam preplasena da mozda nesto nije u redu
Ja isto nemam desni jajovod i osjećala sam probadanje u desnom jajniku i cijeloj desnoj strani još dvije godine nakon laparoskopije, ako ne svaki onda svaki drugi mjesec. Dan danas znam osjetiti. Doktori su rekli da su to priraslice i da je normalno da boli, da se strpim pa će vremenom proći
Hvala puno na komentaru mila. Stvarno je uzasan bio bol. Danas ga gotovo i nema. Sta su tebi rekli kolike su sanse da ostanes trudan sa jednim jajovodom jer ja mislim da su male ali eto ipak pitam
Dobar dan svima 💐
Tratinčice cure su sve rekle.. žao mi je što su kemoterapije napravile toliku štetu, ali bitno je da nada ipak postoji i da ćete napraviti mtese i tek onda napokon znati pravo stanje. Držim fige da što prije prikupite nalaze 🤞 I da nas za 2-3 mjeseca obraduješ pozitivnim vijestima.
Lady33 Ja isto vidim sjenu 🧐 držim fige da fino tamni!!
Garawa sretno u pokrivanju 🤞
Bebolina nadam se da ćete ovaj mjesec fino pokriti i da će biti dobitni ciklus 🤞🤞
MBM možda je najbolje da se ipak javiš ginekologu .. bolje nego da razmišljaš što je i kako, pogotovo sa tako jakim bolovima.
Ja sam jutros napravila test, 11-12 dpo, trakica iz Müllera i negativan je, tako da mi sad samo preostaje čekati M 🤦♀️ Htjela bih možda od idućeg ciklusa početi sa suplementima. Imate neke preporuke?
Zao mi je zbog negativnog testa.. Ja pijem inofolic, vitamin d, c, cink, omega 3, koenzim q10, maticnu mlijec. Nema sta ne pijem 😅
Ohooh 🙈super, znači može se kombinirati i više stvari. Ja sam čula da je matična mliječ odlična, naravno svježa i kvalitetna.. a ja živim u Njemačkoj i ne poznam nijednog pčelara, a ove što mogu naručiti preko interneta su mi nekako sumnjive 🙈
Inofolic bi bio isto što i Inositol, jel tako? Ja sam našla tablete inositola koje se koriste za PCOS i IR, u sastavu je : myo-inositol, d-chiro-inositol i folna kiselina (quatrefolic). Tako da bi mogla pokušati s tim, valjda ne može odmoći 🙈
Hvala ti Freya 🥰
I ja to pijem super je stvarno proizvod i obecavajuci je ali sad zbog Folne moram da ga prekinem jer ne razgragjuje mi telo folnu pa moram da vidim da nadjem sa mthfr folatom( razgradjenom fonom )
Zenice meni je 3 dc ali imam jak bol i probadanje u desnom jajniku gde nemam jajovod. Od Maja kad sam bila na laparaskopiju nije me bolelo do ovaj ciklus. Prva dva dana ciklusa je bol bio ne podnosljiv pa sa pila Brufen a danas opat imam probadanje ali ne jak kao juce i prekjuce. Malo sam preplasena da mozda nesto nije u redu
Ja isto nemam desni jajovod i osjećala sam probadanje u desnom jajniku i cijeloj desnoj strani još dvije godine nakon laparoskopije, ako ne svaki onda svaki drugi mjesec. Dan danas znam osjetiti. Doktori su rekli da su to priraslice i da je normalno da boli, da se strpim pa će vremenom proći
Hvala puno na komentaru mila. Stvarno je uzasan bio bol. Danas ga gotovo i nema. Sta su tebi rekli kolike su sanse da ostanes trudan sa jednim jajovodom jer ja mislim da su male ali eto ipak pitam
Znam kakvi du to bolovi. Rekli su da je sansa 50 % samo treba uloviti ovulaciju na pravoj strani
Bella hvala, zar si ti vec 15- ti tjedan, ijoj kako vrijeme leti, jeste poceli kupovati stvari za bebusku? Imate li ime neko vec na umu ili?
Tratincice ja i dalje sam ubjedjena da cete vi naci te spermije i dobiti bebu prije ili kasnije, realno stvarno nekako uvijek na kraju ispadnu bolje nego sto covjek ocekuje, a i doktori se malo moraju ograditi od neuspjeha ali ja mislim da ce sva vasa borba uroditi plodom…
Bebolina hajde vise red je da se pokrije jednom ta O majku mu, mozes li ti njemu ako on ne bude tu? 🤔
Garawa ti pokrivas garant 😂😂😂 necu te smetati draga… ne zaboravi noge u vis…
MBM ja sam tako imala jednom takav bol i na kraju nista, niti se desilo vise ikada niti se saznalo sta je , ali ja sumnjam na vene ..
Izvinite koga sam zaboravila ne stignem vise ni sve zapamtiti sta kome ostovoriti ali da znate da sve prati Sayuri pod budnim okom…🧐
Kod mene simptomi dan su tu pa drugi dan nista pa treci udari sve snage , mah… ima da prodje nekoliko sati i da zaboravim da sam trudna… valjda treca trudnoca pa vise nije euforija…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Joj freyyaa draga, bas mi je zao da si tako prosla hem se ziva napatila hem nisi odradila nista ☹️ Ma furaj ti na IVF odmah.. i ti si kandidat za carskog definitivno 😝 Ti ces se onesvijetiti prirodno…😘
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
https://ibb.co/3TY49qC
Evo cure ovaj drugi je od jutros rano .
Ali ja budala. Sam popodne uradila i taj viola i na tom nema nista imam jos jedan viola za ujutro pa cu uraditi rano. Ipak meni je sutra tek 5 dana prije menstruacije ps vidjet cemo da li ce ujutro nesto pokazati
url=https://lilypie.com]
Bella hvala, zar si ti vec 15- ti tjedan, ijoj kako vrijeme leti, jeste poceli kupovati stvari za bebusku? Imate li ime neko vec na umu ili?
Tratincice ja i dalje sam ubjedjena da cete vi naci te spermije i dobiti bebu prije ili kasnije, realno stvarno nekako uvijek na kraju ispadnu bolje nego sto covjek ocekuje, a i doktori se malo moraju ograditi od neuspjeha ali ja mislim da ce sva vasa borba uroditi plodom…
Bebolinahajde vise red je da se pokrije jednom ta O majku mu, mozes li ti njemu ako on ne bude tu? 🤔
Garawa ti pokrivas garant 😂😂😂 necu te smetati draga… ne zaboravi noge u vis…
MBMja sam tako imala jednom takav bol i na kraju nista, niti se desilo vise ikada niti se saznalo sta je , ali ja sumnjam na vene ..
Izvinite koga sam zaboravila ne stignem vise ni sve zapamtiti sta kome ostovoriti ali da znate da sve prati Sayuri pod budnim okom…🧐
Kod mene simptomi dan su tu pa drugi dan nista pa treci udari sve snage , mah… ima da prodje nekoliko sati i da zaboravim da sam trudna… valjda treca trudnoca pa vise nije euforija…
Kako vene ako ti nije muka da mi malo objasnis mada sad kad si trudna nemas zivce ali ako imas volje. Ja u zivotu takac bol nisam imala. A za tvoje simptome se radujem jer to su slatke muke 🥰
https://ibb.co/3TY49qC
Evo cure ovaj drugi je od jutros rano .
Ali ja budala. Sam popodne uradila i taj viola i na tom nema nista imam jos jedan viola za ujutro pa cu uraditi rano. Ipak meni je sutra tek 5 dana prije menstruacije ps vidjet cemo da li ce ujutro nesto pokazati
Ja vidim neke crtice.. jesi ponavljala jutros??
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Joj freyyaadraga, bas mi je zao da si tako prosla hem se ziva napatila hem nisi odradila nista ☹️ Ma furaj ti na IVF odmah.. i ti si kandidat za carskog definitivno 😝 Ti ces se onesvijetiti prirodno…😘
Vjeruj ako je prirodno gore od ovog, odmah carski.. Jos mi nisu ništa dali protiv bolova, a pise na onom papiru kao dobit cu protiv bolova, ja samo popila na svoju ruku 2 sata prije buscopan.. A kad dobijem prvi dan popijem pakovanje caffetina ili nekoliko ketonala. Tako da sad niti znam da li je prohodno, stavio je u nalazu obostrano otpor, prekinut metod. A nije ni pokusao lijevo kad sam ja rekla ne mogu ne mogu hahha.. Cijelu noc sam citala sta da radim I stvarno pojma nemam, da li prvo na laparoskopiju da pokusamo ocistiti to
Sortiraj odgovore
Najstariji