Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kikii
    17. Studeni 2022. 08:12

Bella1985

Kiki ocekujem tvoj plus ovaj ciklus. Simptomi su tu. Ko ce docekati subotu za testic. 🤞🤞🧚🧚🧚🧚🧚
    Lady33 drzim fige da test tamni. Na slici se vidi neka mala sjenica a sad moze biti svasta i nista. T prasine za srecu. 🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚
    Sayuri drago mi je da je sve ok i da su simptomi prisutni. Cekamo s tobom prvi pregled😘😘
    Ostalo sam zaboravila kaj sam procitala. 🙉 Malo me sad nesanica muci. Bas ne spavam po noci. Ko sova sam.

Sad čitam i svi pišu da taj Clearblue baca lažne sjene . A mene u ljekarni nagovorili baš na njega da je najbolji. Ne znam jel da radim u subotu ujutro (7dpo) ili da ipak čekam još...

• Kikii
    17. Studeni 2022. 08:20

Tratinčica123

Hvala puno cure!❤🥰 najbolje ste!
    Uz vas čovjek dobije nadu i tamo gdje je nema veze
    Mi ćemo se nadati, pa kako god završi, tako je moralo biti.. plan B je tu i pičimo pravac Češka ako se ovdje nešto ne nađe..necemo kukati i žaliti se.. nek je sve u tome, meni je bitno da je moj muž stvarno divan, pazljiv i da bi sve napravio za mene i da se ostvarimo kao roditelji.. kaže umro bi od tuge da ne pokuša sve, a vjerujem da će mu biti grozno nakon te operacije..
    Ali ja sam sretna što ga imam, dugo godina smo skupa i meni je samo bitno da je on ozdravio!🙏☺️
    Vjerovat ćemo u čuda i nadati se čudu, možda se i nama sreća osmjehne..🥰☺️😊
    .
    Ali ajmo, čekamo sad vaše pluseve..Kiki, Ella, Garawa.. prve ste vi, onda idem ja..🤩😁

Osmjehnut će se sreća sigurno, samo hrabro dalje 

Trish2022
    17. Studeni 2022. 08:21

Tratinčica, slažem se s curama, i 5% je više od 0%... divim se koliko ste hrabri i koliko se borite, i tim svojim pristupom ste stvarno zaslužili da vam se desi čudo, ja sam uvjerena da hoće 
    Lady33 želim ti sreću i da bude jača linija! 
    Garawa sad samo akcija i da se ulovii 🤞🤞
    Meni jučer bio zadnji dan M, muž sutra već odlazi na kraju tak da kreće vrijeme za mene i jačanje js i praćenje ovulacije pa da sljedeći mjesec budem naoružana 

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

• Kikii
    17. Studeni 2022. 08:36

Bebolina2207

Kikii

Bella1985

Kiki ocekujem tvoj plus ovaj ciklus. Simptomi su tu. Ko ce docekati subotu za testic. 🤞🤞🧚🧚🧚🧚🧚
    Lady33 drzim fige da test tamni. Na slici se vidi neka mala sjenica a sad moze biti svasta i nista. T prasine za srecu. 🧚🧚🧚🧚🧚🧚🧚
    Sayuri drago mi je da je sve ok i da su simptomi prisutni. Cekamo s tobom prvi pregled😘😘
    Ostalo sam zaboravila kaj sam procitala. 🙉 Malo me sad nesanica muci. Bas ne spavam po noci. Ko sova sam.

Sad čitam i svi pišu da taj Clearblue baca lažne sjene. A mene u ljekarni nagovorili baš na njega da je najbolji. Ne znam jel da radim u subotu ujutro (7dpo) ili da ipak čekam još…

Mislim da je malo rano, možda bolje pričekati 9.dpo ili 10.dpo, jer tad bi možda mogla biti sjenica ako je dobitni. Jer koliko sam čitala beta se počinje izlučivati u krv tek negdje od 8.dpo. Ti svakako odlučiš kad želiš i kad ti odg.

Vidjet ću koliko ću biti strpljiva za vikend

MBM🐬🍀💕
    17. Studeni 2022. 11:02

Zenice meni je 3 dc ali imam jak bol i probadanje u desnom jajniku gde nemam jajovod. Od Maja kad sam bila na laparaskopiju nije me bolelo do ovaj ciklus. Prva dva dana ciklusa je bol bio ne podnosljiv pa sa pila Brufen a danas opat imam probadanje ali ne jak kao juce i prekjuce. Malo sam preplasena da mozda nesto nije u redu 

• Kikii
    17. Studeni 2022. 11:50

MBM🐬🍀💕

Zenice meni je 3 dc ali imam jak bol i probadanje u desnom jajniku gde nemam jajovod. Od Maja kad sam bila na laparaskopiju nije me bolelo do ovaj ciklus. Prva dva dana ciklusa je bol bio ne podnosljiv pa sa pila Brufen a danas opat imam probadanje ali ne jak kao juce i prekjuce. Malo sam preplasena da mozda nesto nije u redu

Ja isto nemam desni jajovod i osjećala sam probadanje u desnom jajniku i cijeloj desnoj strani još dvije godine nakon laparoskopije, ako ne svaki onda svaki drugi mjesec. Dan danas znam osjetiti. Doktori su rekli da su to priraslice i da je normalno da boli, da se strpim pa će vremenom proći

• Mimmmi
    17. Studeni 2022. 11:55

Dobar dan svima 💐
    Tratinčice cure su sve rekle.. žao mi je što su kemoterapije napravile toliku štetu, ali bitno je da nada ipak postoji i da ćete napraviti mtese i tek onda napokon znati pravo stanje. Držim fige da što prije prikupite nalaze 🤞 I da nas za 2-3 mjeseca obraduješ pozitivnim vijestima. 
    Lady33 Ja isto vidim sjenu 🧐 držim fige da fino tamni!! 
    Garawa sretno u pokrivanju 🤞
    Bebolina nadam se da ćete ovaj mjesec fino pokriti i da će biti dobitni ciklus 🤞🤞
    MBM možda je najbolje da se ipak javiš ginekologu .. bolje nego da razmišljaš što je i kako, pogotovo sa tako jakim bolovima. 

Ja sam jutros napravila test, 11-12 dpo, trakica iz Müllera i negativan je, tako da mi sad samo preostaje čekati M 🤦‍♀️ Htjela bih možda od idućeg ciklusa početi sa suplementima. Imate neke preporuke? 

• freyaa
    17. Studeni 2022. 12:12

Mimmmi

Dobar dan svima 💐
    Tratinčice cure su sve rekle.. žao mi je što su kemoterapije napravile toliku štetu, ali bitno je da nada ipak postoji i da ćete napraviti mtese i tek onda napokon znati pravo stanje. Držim fige da što prije prikupite nalaze 🤞 I da nas za 2-3 mjeseca obraduješ pozitivnim vijestima.
    Bebolina nadam se da ćete ovaj mjesec fino pokriti i da će biti dobitni ciklus 🤞🤞
    MBM možda je najbolje da se ipak javiš ginekologu .. bolje nego da razmišljaš što je i kako, pogotovo sa tako jakim bolovima.

Ja sam jutros napravila test, 11-12 dpo, trakica iz Müllera i negativan je, tako da mi sad samo preostaje čekati M 🤦‍♀️ Htjela bih možda od idućeg ciklusa početi sa suplementima. Imate neke preporuke?

Zao mi je zbog negativnog testa.. Ja pijem inofolic, vitamin d, c, cink, omega 3, koenzim q10, maticnu mlijec. Nema sta ne pijem 😅

• Mimmmi
    17. Studeni 2022. 12:33

freyaa

Mimmmi

Dobar dan svima 💐

Zao mi je zbog negativnog testa.. Ja pijem inofolic, vitamin d, c, cink, omega 3, koenzim q10, maticnu mlijec. Nema sta ne pijem 😅

Ohooh 🙈super, znači može se kombinirati i više stvari. Ja sam čula da je matična mliječ odlična, naravno svježa i kvalitetna.. a ja živim u Njemačkoj i ne poznam nijednog pčelara, a ove što mogu naručiti preko interneta su mi nekako sumnjive 🙈 
    Inofolic bi bio isto što i Inositol, jel tako? Ja sam našla tablete inositola koje se koriste za PCOS i IR, u sastavu je : myo-inositol, d-chiro-inositol i folna kiselina (quatrefolic). Tako da bi mogla pokušati s tim, valjda ne može odmoći 🙈 
    Hvala ti Freya 🥰

Tratinčica123
    17. Studeni 2022. 14:45

Bokić cure 😊
    Hvala još jednom na svakoj lijepoj riječi, mi ćemo se nadati pozitivnom ishodu.. a kako bude, bude ❤
    Kiki13, planiraš neki testić? 🤞
    Lady33, Jesi li ponovila svoj test?da vidimo? 🤩
    Zene kojima su muževi na terenu zelim da se što prije vrate,  a do tad radite na poboljšanju svojih jajnih stanica 😋😎
    Mimmmi,  ja ti pijem čistu Alou svako jutro, pijem folnu, pijem C vitamin, pijem D vitamin, i pijem prah- koji sadrži antioksidanse i još par sastojaka koji utječu na kvalitetu jajnih stanica.. neki mix ubiti.. 😁

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.