Evo moja M je došla sinoć, točno nakon 2mj.
Tako da Bella ne znam iskreno za koji datum da me stavis na listu🤷♀️
Kada prođe M, krećem s Evinim kapima i nadam se normalnim ciklusima.
Lady33 jesi ponavljala jutros test? Ja vidim na onoj slici crtice na oba testa 🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Jutrić😁
Freya, žao mi je što te toliko boljelo.. i što Sayuri kaže, na kraju ništa nisi odradila.. nisam to prošla pa ne znam, ali evo, mogu reći da mi je žao da je tako grozno bilo.. 😕
Sayuri, I mi se držimo pozitive, da su se negdje neki samo sakrili od prije.. 🙈 to bi nas zaista riješilo svih briga onda haha i mogli bi barem imati šansu za probat.. 😁
Garawa, Jel vas ide? Uspješno pokrili?😎
Lady33, ja također vidim sjenice na oba.. 🤞🤞
Ella, nakon 2 mjeseca, ti si zaslužila i da ti čestitamo😂 drago mi je da je M stigla u jednu ruku.. pa da možete početi ponovno.. 🤗
.
Ja sam ok, ovaj put nisam ni plakala.. ponosna sam na s
Miuz ebe, inače sam veliki emotivac..😭
Mi smo dogovorili jučer sve preglede.
Muž ide u utorak dat urin i rijesit krvne pretrage kod mame sve što mora.
U petak moramo za Zg, jer priznaju nalaz na spolne bolesti samo iz Petrove.
A u srijedu, 30.11 je naručen kod anesteziologa, to je zadnji pregled, tako da se mi ljudi moji 1.12 uspijemo na listu 😋🤪🥳🥳🥳
Muž ima rođendan 14.02, i baš imamo feeling da će tad biti operacija 🙈😂😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Zene moje drage na ovom jutros ne vidim crticu bar ne znam pokusat cu u toku dana opet piskit testic pa opet ujutro . Nemam vise novaca insce bih uzela digitalsc clear blue al nemam vise novaca preskupi su testovi ovdje u Linzu
url=https://lilypie.com]
Zene moje drage na ovom jutros ne vidim crticu bar ne znam pokusat cu u toku dana opet piskit testic pa opet ujutro . Nemam vise novaca insce bih uzela digitalsc clear blue al nemam vise novaca preskupi su testovi ovdje u Linzu
Nemoj kupovati bezveze testove, sacekaj makar 12 dpo..
Samo trošiš novac bezveze..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ja zaboravila javiti što je bilo 😅
Rekla je da su na 20 i 19 i da se pojavio još jedan od 15 mm
Endo ostao isti na 9mm
Tako daaaa nemam pojma.. u ponedjeljak ću opet otići da vidimo što se događa..
Pokrivamo, za sada uspješno..budemo mi to do ponedjeljka.. kad je bal nek je maskembal 🤭
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Tratinčica123, vjeruj kao najgori menstrualni bolovi, mozda da sam jos malo pokusala da izdržim ili da sam primila nesto protiv bolova, ali jednostavno imala sam osjećaj da ću pasti u nesvijest, bila sam i u jakom grču, znala sam da xe da me boli.. Tebi sretno, da što prije sve te pretrage zavrsiti i da nam posaljes sličicu poz testa 🥰
Kiki13, nakon ovog ako ikad budem trudna i dodjem do porodjaja samo carski, nisam ja dovoljno jaka hhah.. Eh ne znam, citala sam baš da su i drugi imali jake bolove pa prohodni ja jednostavno nisam mogla, taj pritisak dole, da oprostiš kontam jos da se uneredim 🤣🤣
Bebolina2207, ginekolog mi je odmah kad sam prvi put dosla na konsultacije i vidio rez i obavio uzv, predložio laparoskopiju, kaze da su jako ceste priraslice nakon operacije abdomena, jos se tu poslije operacije svasta nesto desilo.. Vjeruj da ne znam sta da radim da li prvo na laparoskopiju što on predlaže ili ivf. Kad vidim mala je razlika u cijeni.
Thinkpurple, na papiru je pisalo, pri pripremi da ću dobiti nesto protiv bolova, ali ništa. Žao mi je sto nisam popila 2 3 voltarena na svoju ruku.. Sad me strah da mi m pridje 🤣
Garava, sretno 🥰
Kiki13, jel ti M došla? Sad čekaš da prođe pa sredinom ciklusa bi bio nastavak postupka ili? Ako sam ja to dobro shvatila?😊
Trudimo se biti pozitivni, pa valjda će se isplatiti, koliko se trudimo možda i trudna ostanem 😂😂
Bebolina, taman i osjećam da mi treba malo predaha od svega, evo sad je skoro godina i pol kako se svaki mjesec stvari vrte oko toga jesam li trudna ili ne...
A ti i tvoj muž se nikako uloviti..🙄 nadam se onda da će ti M uraniti i da uspijete pokriti 12 mj.. evo od srca ti zelim da bude kako planiraš ❤
A za spermiogram mi se čini dobar plan, mislim da je krajnje vrijeme da muž više odraditi i taj poslić🤞
.
Baš sam jučer mužu rekla da mislim da su šanse (one 5-10%) jednake šansi da ostanem trudna prirodno, tu smo negdje 😂😂😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Kako vene ako ti nije muka da mi malo objasnis mada sad kad si trudna nemas zivce ali ako imas volje. Ja u zivotu takac bol nisam imala. A za tvoje simptome se radujem jer to su slatke muke 🥰
Hocu naravno, nije mi muka uopste. Ja sam sumnjala na trombozu vena jer su me prvo noge bolile, a onda pocele vene u preponama pa se prenijelo na jajnike, cesto se to desi da boli jedna stvar a osjecamo na drugoj…tako me bolilo od krsta kao da imam najjacu menstruaciju ikada, i lagano bol niz lijevu nogu se spustala slicno isijasu ali nije. A taj dan sam dobro pokisla, gole noge mokro plus vjetar…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Kiki13, jel ti M došla? Sad čekaš da prođe pa sredinom ciklusa bi bio nastavak postupka ili? Ako sam ja to dobro shvatila?😊
Trudimo se biti pozitivni, pa valjda će se isplatiti, koliko se trudimo možda i trudna ostanem 😂😂
Bebolina, taman i osjećam da mi treba malo predaha od svega, evo sad je skoro godina i pol kako se svaki mjesec stvari vrte oko toga jesam li trudna ili ne…
A ti i tvoj muž se nikako uloviti..🙄 nadam se onda da će ti M uraniti i da uspijete pokriti 12 mj.. evo od srca ti zelim da bude kako planiraš ❤
A za spermiogram mi se čini dobar plan, mislim da je krajnje vrijeme da muž više odraditi i taj poslić🤞
.
Baš sam jučer mužu rekla da mislim da su šanse (one 5-10%) jednake šansi da ostanem trudna prirodno, tu smo negdje 😂😂😂
Sutra bi trebala po kalendaru pa pretpostavljan da ce kroz noc jer uvik dobijem kroz noc. Pa cemo pratit O i 5 dana nakon O ide transfer jer su smrznuti 5 dana nakon aspiracije… to je moje saznanje s neta 😂 nisu mi nista onda rekli, budu sad kad krene to sve 😊 samo da bude endometrij dobar, neznam sto je jos bitno… idem bez ikakvih lijekova
Oooo sto ce tvoji dpo dani i iscekivanje testa biti zanimljivo forumskom narodu, ukljucujuci i mene…🤞🤞🤞💪💪💪💪😜😜😜💐
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Kako vene ako ti nije muka da mi malo objasnis mada sad kad si trudna nemas zivce ali ako imas volje. Ja u zivotu takac bol nisam imala. A za tvoje simptome se radujem jer to su slatke muke 🥰
Hocu naravno, nije mi muka uopste. Ja sam sumnjala na trombozu vena jer su me prvo noge bolile, a onda pocele vene u preponama pa se prenijelo na jajnike, cesto se to desi da boli jedna stvar a osjecamo na drugoj…tako me bolilo od krsta kao da imam najjacu menstruaciju ikada, i lagano bol niz lijevu nogu se spustala slicno isijasu ali nije. A taj dan sam dobro pokisla, gole noge mokro plus vjetar…
E hvala ti puno na objasnjenju mila zeno. 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji