Kiki13, jel ti M došla? Sad čekaš da prođe pa sredinom ciklusa bi bio nastavak postupka ili? Ako sam ja to dobro shvatila?😊
Trudimo se biti pozitivni, pa valjda će se isplatiti, koliko se trudimo možda i trudna ostanem 😂😂
Bebolina, taman i osjećam da mi treba malo predaha od svega, evo sad je skoro godina i pol kako se svaki mjesec stvari vrte oko toga jesam li trudna ili ne…
A ti i tvoj muž se nikako uloviti..🙄 nadam se onda da će ti M uraniti i da uspijete pokriti 12 mj.. evo od srca ti zelim da bude kako planiraš ❤
A za spermiogram mi se čini dobar plan, mislim da je krajnje vrijeme da muž više odraditi i taj poslić🤞
.
Baš sam jučer mužu rekla da mislim da su šanse (one 5-10%) jednake šansi da ostanem trudna prirodno, tu smo negdje 😂😂😂
Sutra bi trebala po kalendaru pa pretpostavljan da ce kroz noc jer uvik dobijem kroz noc. Pa cemo pratit O i 5 dana nakon O ide transfer jer su smrznuti 5 dana nakon aspiracije… to je moje saznanje s neta 😂 nisu mi nista onda rekli, budu sad kad krene to sve 😊 samo da bude endometrij dobar, neznam sto je jos bitno… idem bez ikakvih lijekova
Jedva čekamo 🤞😁😁 ma ja mislim da će to sve biti super, zaslužili ste više da bude ❤
Baš sam nestrpljiva 🤭🤭
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
MBM svakakve su mi epitete kacili ali da sam “mila” jos mi niko nije rekao 🤣🤣🤣 Hej ma sta god treba samo pisi, virim ja tu svaki dan , posebno mi je zanimljivo koliko se garawa seksa ovih dana…🥴
Tratincice ti ces na kraju dobiti svoju buhtlu sigurno zeno ali da ces se namuciti, hoces. Ali to je za tebe pickim dim ti si jaka i pozitivna…
Kamilice petak je duso, na kojoj geografskoj sirini i duzini se danas nalazis 🤔🥂🍹🛩🌊
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Kiki13
Sutra bi trebala po kalendaru pa pretpostavljan da ce kroz noc jer uvik dobijem kroz noc. Pa cemo pratit O i 5 dana nakon O ide transfer jer su smrznuti 5 dana nakon aspiracije… to je moje saznanje s neta 😂 nisu mi nista onda rekli, budu sad kad krene to sve 😊 samo da bude endometrij dobar, neznam sto je jos bitno… idem bez ikakvih lijekova
Joj jedva čekam da to sve krene I da vidim tvoj plusic 🥰
MBMsvakakve su mi epitete kacili ali da sam “mila” jos mi niko nije rekao 🤣🤣🤣 Hej ma sta god treba samo pisi, virim ja tu svaki dan , posebno mi je zanimljivo koliko se garawaseksa ovih dana…🥴
Tratinciceti ces na kraju dobiti svoju buhtlu sigurno zeno ali da ces se namuciti, hoces. Ali to je za tebe pickim dim ti si jaka i pozitivna…
Kamilice petak je duso, na kojoj geografskoj sirini i duzini se danas nalazis 🤔🥂🍹🛩🌊
Garava nema vremena da pise puno jer je zauzeta sexologijom ovih dana. Ali brzo ce ona to da zavrsi i da brojimo njene dane do pozitivnog testa 🤣🤣
Jutro cure..
Živa sam.. da 🤭🤭
Pokrili smo sada 3 dana uzastopno i još budemo danas.. i mislim da je dosta seksa sto se ovulacije tiče.. 🙄
Kako ste vi?
Sayuri ima kakvih simptoma kod tebe?? Koliko odbrojavamo do pregleda??
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sayuri, Hvala ti što uvijek misliš pozitivno o mojoj situaciji i što me ohrabris kad treba.. ❤❤
Tvoj uzv je 24-og? 🤩
Garawa, mislili smo da nisi živa ostala.. 🤭😈😂😂
Po onoj trakici ja mislim da je tebi ovulacija bila unazad 2 dana.. tako da sve uspješno pokriveno.. 🤞
Ides opet na uzv?
.
Meni je muka zadnja 3 dana i želudac me boli, valjda stres radi svoje.. užasno.. jutros mi se vrtilo u glavi pola sata prije posla.. nikako nisam mogla krenut.. sad je kao oke.. 😊 ja bih za 7 dana trebala dobiti, tamo negdje u subotu.. trakice su mi bile tamne odmah nakon M, peak nisam ulovila, ali kasnije su trakice bile skroz svijetle.. tako da moguće da O ovaj mjesec nije ni bilo.. 🤷♀️🙉 ali opet, skoro peak je bilo tamo negdje oko 10dc.. 😂
Trudimo se od 9/21.
Garawa, tratincice ne odbrojavam sada nesto toliko , ali zaista jedva cekam najvise zbog ovih biohemijskih samo da sve bude kako treba i na svom mjestu a ko da gledam bice tu opet moj stari drugar hematom… pratio me u svakoj trudnoci 😜 A jeste eto jos 5 dana, 24.11 u 13h mi je pregled…🫣
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Test negativan.. idemo dalje. A mozda je i prerano za test ali sise sve manje bole
Sayuri, drzim fige da na pregledu sve bude sve kako treba, koliko ćeš tad bit trudna po svojoj računici?🤗
Kiki13, uf taj negativan test 😒🙄 još M nije stigla? Kad je čekaš, uvijek kasni 😤😤
Jel moguće da ti se nakon aspiracije poremeti?🤔
Kikii, žao mi je zbog negativnog testa, kod tebe još ima nade da ipak na kraju bude pozitivan 🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
Pozdrav cure,
molim Vas za savjet, danas mi je trakica za ovulaciju pozitivna (11dc), ali aplikacija mi govori da jos nije peak, mozete li staviti link gdje se moze staviti slika?
Unaprijed zahvaljujem.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji