Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kami.lica
    16. Studeni 2022. 13:44

🖤Garawa🖤

Lutealna 🙄
    Jel rekao koliki je folikul?? Endometrij kakav je??

Nije, samo mi je tijekom uzv-a rekao: večeras će biti ovulacija, osjetit ćeš lijevi jajnik. Nisam ga ništa pitala. Ali svejedno mi je glupo da išta govori ako nije siguran. 🤷🏼‍♀️

SAYuRI
    16. Studeni 2022. 13:44

Kami.lica

🖤Garawa🖤

Lutralna faza je idealna 14 dana.. ali kod nekoga zna biti 12,13, 15. ja nisam čula da kod ikoga bude 21 dan.. tako da mislim da ti je O bila kasnije nego što je on rekao.. on može pretpostaviti otprilike kada će biti ali baš da pogodi tako mislim da ne može.. neka me netko ispravi ako griješim..

I ja mislim da ne može toliko trajati druga faza. A glupo je što uopće govori kad će biti ovulacija. Jer meni je poremetio planove zbog menge. 🙄 A i da radim na bebi, ako ginekolog kaže večeras ili sutra ti je ovulacija, ti se seksaš ta dva dana, i onda poslije ne toliko jer misliš nisu više plodni dani. A ustvari jesu. Onda po tome ta ginekološka metoda utvrđivanja ovulacije nije pouzdana.
    Hvala ti na odgovoru.🤗

A kakvi su ti planovi bili? Ha? 😈

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Kami.lica
    16. Studeni 2022. 13:46

SAYuRI

Kami.lica

🖤Garawa🖤

Lutralna faza je idealna 14 dana.. ali kod nekoga zna biti 12,13, 15. ja nisam čula da kod ikoga bude 21 dan.. tako da mislim da ti je O bila kasnije nego što je on rekao.. on može pretpostaviti otprilike kada će biti ali baš da pogodi tako mislim da ne može.. neka me netko ispravi ako griješim..

I ja mislim da ne može toliko trajati druga faza. A glupo je što uopće govori kad će biti ovulacija. Jer meni je poremetio planove zbog menge. 🙄 A i da radim na bebi, ako ginekolog kaže večeras ili sutra ti je ovulacija, ti se seksaš ta dva dana, i onda poslije ne toliko jer misliš nisu više plodni dani. A ustvari jesu. Onda po tome ta ginekološka metoda utvrđivanja ovulacije nije pouzdana.
    Hvala ti na odgovoru.🤗

Putovanje ✈️🧳🤦‍♀️
    Di si ti friška trudnice? 🤰Nadam se da je sve ok. 🥳🥂

MBM🐬🍀💕
    16. Studeni 2022. 14:33

SAYuRI

Kami.lica

🖤Garawa🖤

Hvala ti na odgovoru.🤗

Hahahahahahahhaahaj

Jelušićkaa
    16. Studeni 2022. 15:56

Pozdrav moje drage zenice nije me bilo dosta dugo bas mi se nakupilo svega. Ukratko cestitam svima koji su svoj + docekale 😍. Ja i mm smo bili na konzultacijama kod doktorice za VT ona ne vidi veliki problem za trudnocu cak nam je inseminaciju predlozila da bi i ti moglo. 
    Ukljucila mi je siofor koji pijem vec pola mjeseca i vec vidim ucinka jucer sam bila na UZV gdje je folikul bio ma 20 mm. Vjerovatno ce ovulacija kroz dan dva i nadam se redovnijem ciklusu. 
    Jos nesto kupila sam i Fertilily čašicu za pomoc pri začeču probali smo i jako se lako stavlja i vadi ( nista ne curi vani  sto je eeeextraa) 
    Zanima me curke samo koliko bi taj folikul mogao izdrzati da ne pukne s obzirom da MM dolazi sutra sa puta? Ako se to mozze uopce znaci. 

Garawa¤
    16. Studeni 2022. 15:59

Kami.lica

🖤Garawa🖤

Hvala ti na odgovoru.🤗

Najbolja kombinacija su trakice, temperatura i ako možeš folikulometrija.. ja osobno bi voljela otići i nakon što mislim da je bila O na ultrazvuk.. a do tada bi pokrivala.. 
    Samo što sve to košta brdo novca..a i vremena.. a vrijeme je novac 😅🤣 evo mi ćemo sada prvi puta pokušati tempirane odnose po ultrazvuku.. premda mislim da mi na isto dođe i s trakicama I bbt.. al ajde da i to probamo 🙄

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    16. Studeni 2022. 16:00

Jelušićkaa

Pozdrav moje drage zenice nije me bilo dosta dugo bas mi se nakupilo svega. Ukratko cestitam svima koji su svoj + docekale 😍. Ja i mm smo bili na konzultacijama kod doktorice za VT ona ne vidi veliki problem za trudnocu cak nam je inseminaciju predlozila da bi i ti moglo.
    Ukljucila mi je siofor koji pijem vec pola mjeseca i vec vidim ucinka jucer sam bila na UZV gdje je folikul bio ma 20 mm. Vjerovatno ce ovulacija kroz dan dva i nadam se redovnijem ciklusu.
    Jos nesto kupila sam i Fertilily čašicu za pomoc pri začeču probali smo i jako se lako stavlja i vadi ( nista ne curi vani sto je eeeextraa)
    Zanima me curke samo koliko bi taj folikul mogao izdrzati da ne pukne s obzirom da MM dolazi sutra sa puta? Ako se to mozze uopce znaci.

Koji dan ciklusa ti je? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Jelušićkaa
    16. Studeni 2022. 16:03

Garawa trenutno 27 DC inace dobivam svakih 38-40 dana
    https://ibb.co/G712k2q

https://ibb.co/CMLR3bM

Garawa¤
    16. Studeni 2022. 16:06

Jelušićkaa

Garawa trenutno 27 DC inace dobivam svakih 38-40 dana
    https://ibb.co/G712k2q

https://ibb.co/CMLR3bM

Jesi možda trakice radila? A folikuli inače pucaju od 22 do 24 mm ,makar tako na netu piše..  a u prosjeku rastu 1.5 do 2 mm 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Jelušićkaa
    16. Studeni 2022. 16:09

Nisam nestalo mi je trakica cekam da mi dodu ali evo radila sam UZv par puta. Nadam se da je siofor +UZV+ čašica dobitna kombinacija 😅😅 znaci ako je tako moglo bi ovo moje jajasce docekat MM. Haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani