Lutealna 🙄
Jel rekao koliki je folikul?? Endometrij kakav je??
Nije, samo mi je tijekom uzv-a rekao: večeras će biti ovulacija, osjetit ćeš lijevi jajnik. Nisam ga ništa pitala. Ali svejedno mi je glupo da išta govori ako nije siguran. 🤷🏼♀️
Lutralna faza je idealna 14 dana.. ali kod nekoga zna biti 12,13, 15. ja nisam čula da kod ikoga bude 21 dan.. tako da mislim da ti je O bila kasnije nego što je on rekao.. on može pretpostaviti otprilike kada će biti ali baš da pogodi tako mislim da ne može.. neka me netko ispravi ako griješim..
I ja mislim da ne može toliko trajati druga faza. A glupo je što uopće govori kad će biti ovulacija. Jer meni je poremetio planove zbog menge. 🙄 A i da radim na bebi, ako ginekolog kaže večeras ili sutra ti je ovulacija, ti se seksaš ta dva dana, i onda poslije ne toliko jer misliš nisu više plodni dani. A ustvari jesu. Onda po tome ta ginekološka metoda utvrđivanja ovulacije nije pouzdana.
Hvala ti na odgovoru.🤗
A kakvi su ti planovi bili? Ha? 😈

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Lutralna faza je idealna 14 dana.. ali kod nekoga zna biti 12,13, 15. ja nisam čula da kod ikoga bude 21 dan.. tako da mislim da ti je O bila kasnije nego što je on rekao.. on može pretpostaviti otprilike kada će biti ali baš da pogodi tako mislim da ne može.. neka me netko ispravi ako griješim..
I ja mislim da ne može toliko trajati druga faza. A glupo je što uopće govori kad će biti ovulacija. Jer meni je poremetio planove zbog menge. 🙄 A i da radim na bebi, ako ginekolog kaže večeras ili sutra ti je ovulacija, ti se seksaš ta dva dana, i onda poslije ne toliko jer misliš nisu više plodni dani. A ustvari jesu. Onda po tome ta ginekološka metoda utvrđivanja ovulacije nije pouzdana.
Hvala ti na odgovoru.🤗
Putovanje ✈️🧳🤦♀️
Di si ti friška trudnice? 🤰Nadam se da je sve ok. 🥳🥂
Hvala ti na odgovoru.🤗
Hahahahahahahhaahaj
Pozdrav moje drage zenice nije me bilo dosta dugo bas mi se nakupilo svega. Ukratko cestitam svima koji su svoj + docekale 😍. Ja i mm smo bili na konzultacijama kod doktorice za VT ona ne vidi veliki problem za trudnocu cak nam je inseminaciju predlozila da bi i ti moglo.
Ukljucila mi je siofor koji pijem vec pola mjeseca i vec vidim ucinka jucer sam bila na UZV gdje je folikul bio ma 20 mm. Vjerovatno ce ovulacija kroz dan dva i nadam se redovnijem ciklusu.
Jos nesto kupila sam i Fertilily čašicu za pomoc pri začeču probali smo i jako se lako stavlja i vadi ( nista ne curi vani sto je eeeextraa)
Zanima me curke samo koliko bi taj folikul mogao izdrzati da ne pukne s obzirom da MM dolazi sutra sa puta? Ako se to mozze uopce znaci.

Hvala ti na odgovoru.🤗
Najbolja kombinacija su trakice, temperatura i ako možeš folikulometrija.. ja osobno bi voljela otići i nakon što mislim da je bila O na ultrazvuk.. a do tada bi pokrivala..
Samo što sve to košta brdo novca..a i vremena.. a vrijeme je novac 😅🤣 evo mi ćemo sada prvi puta pokušati tempirane odnose po ultrazvuku.. premda mislim da mi na isto dođe i s trakicama I bbt.. al ajde da i to probamo 🙄
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav moje drage zenice nije me bilo dosta dugo bas mi se nakupilo svega. Ukratko cestitam svima koji su svoj + docekale 😍. Ja i mm smo bili na konzultacijama kod doktorice za VT ona ne vidi veliki problem za trudnocu cak nam je inseminaciju predlozila da bi i ti moglo.
Ukljucila mi je siofor koji pijem vec pola mjeseca i vec vidim ucinka jucer sam bila na UZV gdje je folikul bio ma 20 mm. Vjerovatno ce ovulacija kroz dan dva i nadam se redovnijem ciklusu.
Jos nesto kupila sam i Fertilily čašicu za pomoc pri začeču probali smo i jako se lako stavlja i vadi ( nista ne curi vani sto je eeeextraa)
Zanima me curke samo koliko bi taj folikul mogao izdrzati da ne pukne s obzirom da MM dolazi sutra sa puta? Ako se to mozze uopce znaci.
Koji dan ciklusa ti je?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Garawa trenutno 27 DC inace dobivam svakih 38-40 dana
https://ibb.co/G712k2q
https://ibb.co/CMLR3bM

Garawa trenutno 27 DC inace dobivam svakih 38-40 dana
https://ibb.co/G712k2q
https://ibb.co/CMLR3bM
Jesi možda trakice radila? A folikuli inače pucaju od 22 do 24 mm ,makar tako na netu piše.. a u prosjeku rastu 1.5 do 2 mm
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Nisam nestalo mi je trakica cekam da mi dodu ali evo radila sam UZv par puta. Nadam se da je siofor +UZV+ čašica dobitna kombinacija 😅😅 znaci ako je tako moglo bi ovo moje jajasce docekat MM. Haha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji