Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    16. Studeni 2022. 13:31

Kami.lica

Di ste cure drage 🤗
    Nije petak, ali evo mene 🤣
    Imam pitanje. Bila ja kod ginića na pregledu, i on mi onako usput kaze večeras će biti ovulacija. Zadnjih mjeseci mi je ciklus trajao točno 28 dana, bila sam kod njega točno na sredini ciklusa, pa me to nije iznenadilo. Ne radim na bebi, pa mi ta informacija dodje dobro samo da znam kad ću točno dobiti mengu.
    Koliko sam čitala, drugi dio ciklusa traje uvijek točno 14 dana. Što bi značilo da sam trebala dobiti točno 14 dana nakon tog pregleda, tj 14 dana od ovulacije. Ali ja sam dobila 3 tjedna nakon toga. E sad mene zanima je li mi ovulacija bila prije 3 tjedna kad je on rekao, ili 14 dana prije nego sam dobila mengu? Tj 7 dana nakon što je on rekao?🤦‍♀️
    Teško mi je vjerovati da bi on pogriješio, i onako mi bezveze rekao da je ovulacija, a da nije bila. A opet nema mi logike da dobijem mengu 21 dan nakon te ovulacije, ako drugi dio ciklusa traje uvijek 14 dana.
    Kako to?
    Ako netko može objasniti bila bi zahvalna! 🥳

Lutralna faza je idealna 14 dana.. ali kod nekoga zna biti 12,13, 15. ja nisam čula da kod ikoga bude 21 dan.. tako da mislim da ti je O bila kasnije nego što je on rekao.. on može pretpostaviti otprilike kada će biti ali baš da pogodi tako mislim da ne može..  neka me netko ispravi ako griješim..  

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    16. Studeni 2022. 13:31

Lutealna 🙄
    Jel rekao koliki je folikul?? Endometrij kakav je?? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Kami.lica
    16. Studeni 2022. 13:41

🖤Garawa🖤

Lutralna faza je idealna 14 dana.. ali kod nekoga zna biti 12,13, 15. ja nisam čula da kod ikoga bude 21 dan.. tako da mislim da ti je O bila kasnije nego što je on rekao.. on može pretpostaviti otprilike kada će biti ali baš da pogodi tako mislim da ne može.. neka me netko ispravi ako griješim..

I ja mislim da ne može toliko trajati druga faza. A glupo je što uopće govori kad će biti ovulacija. Jer meni je poremetio planove zbog menge. 🙄 A i da radim na bebi, ako ginekolog kaže večeras ili sutra ti je ovulacija, ti se seksaš ta dva dana, i onda poslije ne toliko jer misliš nisu više plodni dani. A ustvari jesu. Onda po tome ta ginekološka metoda utvrđivanja ovulacije nije pouzdana. 
    Hvala ti na odgovoru.🤗

• Kami.lica
    16. Studeni 2022. 13:44

🖤Garawa🖤

Lutealna 🙄
    Jel rekao koliki je folikul?? Endometrij kakav je??

Nije, samo mi je tijekom uzv-a rekao: večeras će biti ovulacija, osjetit ćeš lijevi jajnik. Nisam ga ništa pitala. Ali svejedno mi je glupo da išta govori ako nije siguran. 🤷🏼‍♀️

SAYuRI
    16. Studeni 2022. 13:44

Kami.lica

🖤Garawa🖤

Lutralna faza je idealna 14 dana.. ali kod nekoga zna biti 12,13, 15. ja nisam čula da kod ikoga bude 21 dan.. tako da mislim da ti je O bila kasnije nego što je on rekao.. on može pretpostaviti otprilike kada će biti ali baš da pogodi tako mislim da ne može.. neka me netko ispravi ako griješim..

I ja mislim da ne može toliko trajati druga faza. A glupo je što uopće govori kad će biti ovulacija. Jer meni je poremetio planove zbog menge. 🙄 A i da radim na bebi, ako ginekolog kaže večeras ili sutra ti je ovulacija, ti se seksaš ta dva dana, i onda poslije ne toliko jer misliš nisu više plodni dani. A ustvari jesu. Onda po tome ta ginekološka metoda utvrđivanja ovulacije nije pouzdana.
    Hvala ti na odgovoru.🤗

A kakvi su ti planovi bili? Ha? 😈

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Kami.lica
    16. Studeni 2022. 13:46

SAYuRI

Kami.lica

🖤Garawa🖤

Hvala ti na odgovoru.🤗

Putovanje ✈️🧳🤦‍♀️
    Di si ti friška trudnice? 🤰Nadam se da je sve ok. 🥳🥂

MBM🐬🍀💕
    16. Studeni 2022. 14:33

SAYuRI

Kami.lica

🖤Garawa🖤

Hvala ti na odgovoru.🤗

Hahahahahahahhaahaj

Jelušićkaa
    16. Studeni 2022. 15:56

Pozdrav moje drage zenice nije me bilo dosta dugo bas mi se nakupilo svega. Ukratko cestitam svima koji su svoj + docekale 😍. Ja i mm smo bili na konzultacijama kod doktorice za VT ona ne vidi veliki problem za trudnocu cak nam je inseminaciju predlozila da bi i ti moglo. 
    Ukljucila mi je siofor koji pijem vec pola mjeseca i vec vidim ucinka jucer sam bila na UZV gdje je folikul bio ma 20 mm. Vjerovatno ce ovulacija kroz dan dva i nadam se redovnijem ciklusu. 
    Jos nesto kupila sam i Fertilily čašicu za pomoc pri začeču probali smo i jako se lako stavlja i vadi ( nista ne curi vani  sto je eeeextraa) 
    Zanima me curke samo koliko bi taj folikul mogao izdrzati da ne pukne s obzirom da MM dolazi sutra sa puta? Ako se to mozze uopce znaci. 

Garawa¤
    16. Studeni 2022. 15:59

Kami.lica

🖤Garawa🖤

Hvala ti na odgovoru.🤗

Najbolja kombinacija su trakice, temperatura i ako možeš folikulometrija.. ja osobno bi voljela otići i nakon što mislim da je bila O na ultrazvuk.. a do tada bi pokrivala.. 
    Samo što sve to košta brdo novca..a i vremena.. a vrijeme je novac 😅🤣 evo mi ćemo sada prvi puta pokušati tempirane odnose po ultrazvuku.. premda mislim da mi na isto dođe i s trakicama I bbt.. al ajde da i to probamo 🙄

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    16. Studeni 2022. 16:00

Jelušićkaa

Pozdrav moje drage zenice nije me bilo dosta dugo bas mi se nakupilo svega. Ukratko cestitam svima koji su svoj + docekale 😍. Ja i mm smo bili na konzultacijama kod doktorice za VT ona ne vidi veliki problem za trudnocu cak nam je inseminaciju predlozila da bi i ti moglo.
    Ukljucila mi je siofor koji pijem vec pola mjeseca i vec vidim ucinka jucer sam bila na UZV gdje je folikul bio ma 20 mm. Vjerovatno ce ovulacija kroz dan dva i nadam se redovnijem ciklusu.
    Jos nesto kupila sam i Fertilily čašicu za pomoc pri začeču probali smo i jako se lako stavlja i vadi ( nista ne curi vani sto je eeeextraa)
    Zanima me curke samo koliko bi taj folikul mogao izdrzati da ne pukne s obzirom da MM dolazi sutra sa puta? Ako se to mozze uopce znaci.

Koji dan ciklusa ti je? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.