Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    September
    11. Studeni 2022. 14:58

Hvala cure na cestitkama, sad mi je lakse nakon ovog nalaza :)
    Kiki kao sta kaze Tratincica, ja isto imam super osjecaj za tvoj fet. Zelim ti da ne mozes pit za Novu godinu :P
    Anchyyy iskreno ja nebi na folikulometriju na 10 dpo. Uostalom vidjet ces sljedeci ciklus ako imas ciste, po meni je to bacanje para ali to je samo moje misljenje. Super da cete to malo pratit.
    Sayuri odlicna beta, cestitam!
    Freyaa ja bi jos provjerila za odnose prije hsga. U Kanadi su mi rekli da ne smijem imat odnose nakon menstruacije i onda sam na cca 8.dan ciklusa isla na hsg. Pa eto ako mozes nazvat i pitat za svaki slucaj

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• freyaa
    11. Studeni 2022. 15:11

September

Hvala cure na cestitkama, sad mi je lakse nakon ovog nalaza :)
    Kiki kao sta kaze Tratincica, ja isto imam super osjecaj za tvoj fet. Zelim ti da ne mozes pit za Novu godinu :P
    Anchyyyiskreno ja nebi na folikulometriju na 10 dpo. Uostalom vidjet ces sljedeci ciklus ako imas ciste, po meni je to bacanje para ali to je samo moje misljenje. Super da cete to malo pratit.
    Sayuri odlicna beta, cestitam!
    Freyaa ja bi jos provjerila za odnose prije hsga. U Kanadi su mi rekli da ne smijem imat odnose nakon menstruacije i onda sam na cca 8.dan ciklusa isla na hsg. Pa eto ako mozes nazvat i pitat za svaki slucaj

Hvala ti.. Nazvat cu u ponedjeljak ili sutra, već je malo kasno do 16h rade.. 

Tinchy09
    11. Studeni 2022. 15:53

Ajme kolko dobrih vijesti danas 🥳🥳🥳😄😄
    Sayuri evo i sluzbeno, cestiiiiiitam! Od srca zelim da bude skolska i da bude sve u redu do kraja🥰❤️
    September super za odlican nalaz i cestitke na deckicima💙💙😊🥰
    Freya drago mi je da je spermiogram odlican😁💪💪 jedna briga manje!
    Bella drago mi je sto je pregled prosao dobro🥰

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• freyaa
    11. Studeni 2022. 17:10

Kiki, ja sam sad pocela da trčim, na taj način pokusavam da izbacim svu tu nervozu, stres.. a I dobro mi dodje poslije posla.. Kolegica na poslu mi je predložila da odem na hidzama (ispuštanje krvi), ali nekako me strah, nikad nisam, niti znam kako to sve ide, ni gdje da odem,. Valjda je njoj pomoglo, pa sve razmisljam da se raspitam i da odem, iako M nije za to bas😅
    Vidis ja mlijeko ne volim, tako da ga ne koristim bas, alkohol kako sve ovo radim ne konzumiram, secer sam izbacila jedino još mislim gluten da izbacim, vec sam prije bila na ishrani bez glutena i bilo mi je bas dobro..

SAYuRI
    11. Studeni 2022. 17:16

Kiki hvala, cuvam ti mjesto na ljetnim samo da znas 😛
    Freyyya, hvala. Sto se tice hidzame ja je radim svakih 6 mjeseci i na i suprug, jako dobra stvar za zdravlje samo je bitno da odes kod nekoga ko zna, ja radim na ledjima a ponekad pustim i noge…
    September jaoo cestitam 💐💐💐 Dva momka bogme nece biti lako sa toliko muskaraca u kuci…
    Bebolina drzim fige da uhvatite O..
    Anchyyy rano je za folikulometriju tako rano…ja ne bi…
    Ostale cure hvala 💋💋

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• freyaa
    11. Studeni 2022. 17:31

SAYuRI

Kikihvala, cuvam ti mjesto na ljetnim samo da znas 😛
    Freyyya, hvala. Sto se tice hidzame ja je radim svakih 6 mjeseci i na i suprug, jako dobra stvar za zdravlje samo je bitno da odes kod nekoga ko zna, ja radim na ledjima a ponekad pustim i noge…
    September jaoo cestitam 💐💐💐 Dva momka bogme nece biti lako sa toliko muskaraca u kuci…
    Bebolinadrzim fige da uhvatite O..
    Anchyyy rano je za folikulometriju tako rano…ja ne bi…
    Ostale cure hvala 💋💋

Eh onda cu I ja, samo ću se raspitati da dodjem do nekog tko ima certifikat. Citala sam sad da se moze raditi i donji dio stomaka, ledja bas za probleme sa reproduktivnim dijelom. ❤

Tratinčica123
    11. Studeni 2022. 21:21

Žene moje.. ja sam upravo pročitala jedan tekst.. ja sam oplakala i skroz sam se raznježila...☺️☺️😭😭
    Evo, ako netko ne želi, ne mora pročitati. 
    Ali evo, od srca preporučujem.. baš je za nas borilice!
    https://www.facebook.com/2069579049933922/posts/pfbid02rSaNp3uwHnWLBywLajALYEP6BqQXpXBzY8EjwcU5ur7p9MrQCXCiFwYVwNjafNp3l/
    ❤❤❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tinchy09
    11. Studeni 2022. 21:37

Novi datum je 09.12. 😕🤷🏼‍♀️

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Artemida1990
    11. Studeni 2022. 22:16

Oooo koliko novosti 🙂🙂
    Sayuri cestititam na odlicnoj beti! 👏
    Freya odlicna vijest za spermiogram! 💪
    Bella neka ostane tako ziva i zdrava 😍
    September cestitke na deckima 💙💙
    Thinkpurple drzim fige za UZV, kad je prvi pregeld? 

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

Artemida1990
    11. Studeni 2022. 22:18

Thinkpurple oprosti, sad vidim u potpisu.. Ajde jos malooo, brzo ce to 🙂🙂

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.