Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trish2022
    14. Studeni 2022. 08:06

Ajme koliko vijesti, nisam baš na internetu i općenito na društvenim mrežama kroz vikend dok je muž doma pa vas sad čitam. 
    Sayuri, pa hvala Bogu na super beti i samo da sve bude kako treba, čekamo pregled skupa s tobom!
    Bella, nek curka samo tako lijepo napreduje 
    September, čestitaaam na momcima, bit će ti zabavno 
    Ella, sretan ti rođendan i da ti se ispuni tvoja najveća želja 
    Kiki, još samo maloo, još ovaj mjesec treba proćii 🤞
    Tratinčica, nadam se da ćeš i ti uskoro i malo slaviti 🤗
    Ostale cure, sretno u kojoj god fazi bile!
    Evo, moja M stigla u subotu, očito joj je trebala pismena molba...tako da sljedeću računam oko 10.12., ovaj put sam sigurna da propada mjesec pošto je sad tak kasno došla, a ovaj moj ide na teren na 10dc i nema ga do pred Božić, pa ću ovaj mjesec probati sve lijepo za sebe popratiti i pripremiti se na pokrivanje u Božićno vrijeme 

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

• Kikii
    14. Studeni 2022. 09:24

kiki13

Tratincice toliko mi se to cini daleko da jos nisam ni nestrpljiva 😂 a muzu reci da cili forum navija za njega 😁
    Bebolina i spermici se mogu i zamrznut sami pa nemoj unaprid vec sve otpisivat ako i dodete do postupka
    Joli nemam pojma kakvi tocno testovi postoje, ovo je bia neki na ove osnovne namirnice, rekla bi. Oko 950 kn sam platila, a znam da ih ima puno skupljih. Kako si ti? Jel krecete ponovo s postupkom?
    Kiki jel imas slike trakica? Mozda je u toku noci bio pik.
    Trish bar si onda ovaj ciklus bezbrižna.. malo opustanja i trpanja vitaminima pa si spremna za sljedeci 😊
    Puse svima 😘

Nemam slike, ovo je prvi put da sam ih koristila uopće pa ni ne znam baš puno o tome

Tratinčica123
    14. Studeni 2022. 10:41

Jutro cureee ☺️
    Bebolina, Ma sad ste me ohrabrile, planiram čak i stvarno zaplakat pred doktorom, pa možda se i smiluje, jer načula sam da se čeka cca 6 mjeseci na zahvat.. 😭 hvala za podršku!
    Žao mi je što ovo sve prolazimo, ali mora doći i naše vrijeme 🥰
    Kiki13, Hahah moj muž je jadan sad pod pristiskom,  kaže da ja ne razumijem sta je razočarati toliko žena 😂😂 Oke, ti ne moraš biti nestrpljiva, mi ćemo za tebe bit!
    Kikii, nadam se da ste uspjeli pokriti plodne dane..🤞 ako glupa M stigne, odbij si nekih 14 dana pa ćeš znati kada je bila O.. kratki su ti ciklusi pa si počni uvijek pratiti kada budeš 7,8 dc.. I slikaj nam trakice, pa ćemo lakše moći pomoći..  pratiti ćemo s tobom.. 🥰

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Kikii
    14. Studeni 2022. 10:50

Tratinčica123

Jutro cureee ☺️
    Bebolina, Ma sad ste me ohrabrile, planiram čak i stvarno zaplakat pred doktorom, pa možda se i smiluje, jer načula sam da se čeka cca 6 mjeseci na zahvat.. 😭 hvala za podršku!
    Kiki13, Hahah moj muž je jadan sad pod pristiskom, kaže da ja ne razumijem sta je razočarati toliko žena 😂😂 Oke, ti ne moraš biti nestrpljiva, mi ćemo za tebe bit!
    Kikii, nadam se da ste uspjeli pokriti plodne dane..🤞 ako glupa M stigne, odbij si nekih 14 dana pa ćeš znati kada je bila O.. kratki su ti ciklusi pa si počni uvijek pratiti kada budeš 7,8 dc.. I slikaj nam trakice, pa ćemo lakše moći pomoći.. pratiti ćemo s tobom.. 🥰

Hvala . Problem je što ja svaki mjesec osjetim ovulaciju ali nemam desni jajovod a ne znam s koje je strane ovulacija jer me bole obje strane jednako. Jedino sam primjetila da me ovaj mjesec lijeva bradavica boli puno jače od desne ako to ima ikakve veze al se nadam da je možda onda i ovulacija lijevo

Tratinčica123
    14. Studeni 2022. 12:06

kiki13

Tratinčica123

Jutro cureee ☺️
    Kiki13, Hahah moj muž je jadan sad pod pristiskom, kaže da ja ne razumijem sta je razočarati toliko žena 😂😂 Oke, ti ne moraš biti nestrpljiva, mi ćemo za tebe bit!
    Kikii, nadam se da ste uspjeli pokriti plodne dane..🤞 ako glupa M stigne, odbij si nekih 14 dana pa ćeš znati kada je bila O.. kratki su ti ciklusi pa si počni uvijek pratiti kada budeš 7,8 dc.. I slikaj nam trakice, pa ćemo lakše moći pomoći.. pratiti ćemo s tobom.. 🥰

Nece on nikog razocarat jer ce to sve biti dobro 😊😘😊

Nadam se, bit ću optimisticna, pa što bude ☺️
    Ali već smo se muž i ja dogovorili. Ako ne bude ništa, pravac Česka i donacija😁😁
    .
    Kikii,  nadam se da će ti vec ovaj ciklus biti uspješan. Ako ne, dalje ćemo pratiti s tobom, samo nam salji slikice. Čekaš baš M ili ćeš neki testić i prije?

Trudimo se od 9/21.

• Mimmmi
    14. Studeni 2022. 12:50

Dobar dan cure 🥰
    Tratinčice uhh 6 mjeseci je dosta dugo, ja se nadam da ćete uspjeti dobiti termin ranije. I kod tebe/vas mi se tako sviđa što ste otvoreni za sve opcije, i da imate plan. Iako sam uvjerena da vam Češka neće ni trebati i da će nakon TESE biti spermija i za zalediti 🎉 

Kiki vjerujem da ti vrijeme sad sporo prolazi ali nastoj se opustiti, tebe tvoj božićni paketić čeka 🍀

Ja već dolazim u iskušenje napraviti test, iako sam rekla da neću do idućeg tjedna 🤣🤣 

• Mimmmi
    14. Studeni 2022. 13:58

kiki13

Mimmmi

Dobar dan cure 🥰
    Tratinčice uhh 6 mjeseci je dosta dugo, ja se nadam da ćete uspjeti dobiti termin ranije. I kod tebe/vas mi se tako sviđa što ste otvoreni za sve opcije, i da imate plan. Iako sam uvjerena da vam Češka neće ni trebati i da će nakon TESE biti spermija i za zalediti 🎉

Kiki vjerujem da ti vrijeme sad sporo prolazi ali nastoj se opustiti, tebe tvoj božićni paketić čeka 🍀

Ja već dolazim u iskušenje napraviti test, iako sam rekla da neću do idućeg tjedna 🤣🤣

Koji si dpo? Mogla bi i ja nesto pisnut tek tako 😂

🙈🙈🤣🤣 ja sam danas 9dpo i ipak mislim da ću kasnije svratiti do dm-a  jer nemam testova kući, pa kao neka stoji za svaki slučaj 🤣

Tratinčica123
    14. Studeni 2022. 14:16

Mimmmi, hvala puno, hvala vam svima za podršku.. 
    Kako god bude, pokušat ćemo sve. Mi smo bas otvoreni za sve i ako nas jedno razočara, idemo dalje! Vec smo mi i kontaktirali kliniku u Pragu..🙈😎
    .
    Opaaa cuuuree, može, kad piškite?🙈😛
    Koji si ti dpo Kiki?

Trudimo se od 9/21.

• Kikii
    14. Studeni 2022. 14:17

Tratinčica123

kiki13

Tratinčica123

Jutro cureee ☺️

Ali već smo se muž i ja dogovorili. Ako ne bude ništa, pravac Česka i donacija😁😁
    .
    Kikii, nadam se da će ti vec ovaj ciklus biti uspješan. Ako ne, dalje ćemo pratiti s tobom, samo nam salji slikice. Čekaš baš M ili ćeš neki testić i prije?

Po mojem je ovulacija bila u subotu znači imam još dosta čekanja do dana kad mogu prvi testić 

Tratinčica123
    14. Studeni 2022. 14:21

Kikii

Tratinčica123

kiki13

Tratinčica123

Jutro cureee ☺️

.
    Kikii, nadam se da će ti vec ovaj ciklus biti uspješan. Ako ne, dalje ćemo pratiti s tobom, samo nam salji slikice. Čekaš baš M ili ćeš neki testić i prije?

Po mojem je ovulacija bila u subotu znači imam još dosta čekanja do dana kad mogu prvi testić

Taman jedan u subotu 🤞🤞😎

Trudimo se od 9/21.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.