Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MBM🐬🍀💕
    13. Studeni 2022. 13:58

Ella..

Hvala svima na lijepim željama 😊😘

Srecan rogjendan zelim ti puno zdravlja srece i ljubavi i da drugi docekas sa bebum u krilu 🙏🏻🤞🎁😘🎂💐

• Kikii
    13. Studeni 2022. 14:50

Pozdrav svima, nova sam ovdje

• Kikii
    13. Studeni 2022. 14:52

39 godina, kcer ima 15 god.
    Sada je zelja za drugom bebom ali bez jednog jajovoda ne znam kolike su sanse

MBM🐬🍀💕
    13. Studeni 2022. 16:36

Kikii

39 godina, kcer ima 15 god.
    Sada je zelja za drugom bebom ali bez jednog jajovoda ne znam kolike su sanse

Dobro nam dosla 
    Bice beba samo ti radi na tome. Mozes da odes da vrsis neke prwtrage. Malo je manja sansa sa jednim jajovodom ali dace Bog bebu samo veruj i radi na svom cilju. Ja sam imala u Maju vanmatericno i odstranili su mi desni jajovod pa sad evo i ja se mucim da ostvarim trudnocu. Zelim ti puno srece i pisi sta god te muci jer ovde ima puno dobrih cura koje su tu da pomognu.

SAYuRI
    13. Studeni 2022. 17:37

Ella sretan rodjendan 🍾🍾🥳🥳
    Tratincice ja jedva cekam tvoj TESE ima a te zene iz porodice su sigurno bile opustenije, koliko god nam je tesko treba priznati da psiha igra veliku ulogu i sve ide teze kad si opterecen s tim, floskula je ali fakat se najcesce desi kad malo popusti pritisak pa vjerovatno je kod njih i doslo tako lako… a doci ce i tvoja beba, ne moze svanuti prije zore ali doci ce vidjet ces…😘😘😘

Ja vas cure i dalje pratim makar ne pisem puno jer sam se prebacila na ljetne bebe, ali pomno pratim i navijam..💪
    Betu necu ponavljati, testovi fino tamne, a UZV nam je 24.11🥴

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• freyaa
    13. Studeni 2022. 18:12

Tratinčica123

Razumijemo se..
    Nekako što god čitam i kakve god videe gledam, svi kažu da je ključno to- strpljenje.
    Ja sam baš nestrpljiva osoba i kod mene je odmah i sad.. kaže muž da mi se ovo događa da me netko od gore nauči strpljenju.. 🙈😂
    Ali kao da je lakše reći to nego zapravo imati toliku snagu da uz ovo sve budeš još i strpljiv. 🙄
    Kod nas u obitelji nitko problem sa trudnoćom, od muža brat- žena slučajno ostala trudna 3 mjeseca prije svatova, nisu planirali. Njegova sestra ostala trudna 2 mjeseca nakon svatova.. sve je to bilo u zadnje 2 godine.. I jednostavno, tamo se stalno priča o djeci i svemu.. koliko volim slušati o djeci, u isto vrijeme i toliko boli.. znaju šta mi prolazimo, rekli smo im svima, imam osjećaj da ne shvaćaju ozbiljno.. 🤷‍♀️
    Tako da zapravo, slažem se da je ovaj forum zaista blagoslov 🙏☺️
    Hvala cure!

Sve te razumijem, i kod mene je ista stvar, moja sestra zatrudnila odmah poslije porođaja (razlika nije ni 11 mjeseci), jos je i dojila u to vrijeme i imala neku cistu poslije porođaja.. Snaha isto tako, od muža sestra isto, iz prve..  I nekako niko ne razumije, nema mi gore nego kad kažu opusti se, sve je u tvojoj glavi.. i isto tako sam navikla sve da dobijem odmah, fax, posao sve sto je do mene ostvarim odmah i onda dodje vrijeme za trudnoću i nistaaaa..

Tratinčica123
    13. Studeni 2022. 18:48

Sayuri hvala ti. Baš sam danas mužu rekla da neće ako bude neuspješno razočarati samo mene, nego još 20-ak žena 😂😂 malo sam ga zezala...😂🙈
    Kaže sad ima još veći pritisak hahahah 
    Je, naravno, ima psihe i svega..sigurno kod mene postoji i to opterećenje, ali eto, njima se to moglo desiti a i nije moralo, nije im bio prioritet, a mi koji to želimo, nekako ne možeš biti 100% opušten..  
    Jedva čekam tvoj uzv 🤩🤩 veselim see !!
    Freya, svi smo mi onda u istom košu 😞 znamo koliko je teško opustiti se.. a evo, u našem slučaju.. I da smo se skroz opustili, nebi ništa bilo, kad muž ne može.🤷‍♀️
    Eto.. ja to zovem sve velikom nepravdom na svijetu, ali protiv toga ne možemo..  ne odustajmo žene za svoje bebace i bit će jednog dana 🤞☺️☺️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

September
    13. Studeni 2022. 19:08

Potpuno vas razumijem. 2 i pol godine cekanja, bila sam bas tuzna i pokusavala sam se fokusirat na svasta nesto. Bili smo i vani godinu i pol, putovali, nova okolina i sve ali nije bilo nista lakse. Bilo me je strah da nikad necu moc zatrudnit, bila sam spremna za ivf iako sam se i toga malo bojala ali naravno sve cu napravit da dodjemo do cilja. Vratili smo se u Hr taman prije ljeta i rekla sam si da cu ovo ljeto iskoristit za uzivanje jer cu sljedece ili imat bebu ili bit trudna. I dogodilo se cudo. Sad bi ljudi koji ne razumiju rekli da sam se opustila pa zato 😆 niti jedan dan nisam prestala razmisljat o tome i jednostavno se sve ocito poklopilo. Vjerujte svakoj od vas ce se dogodit da ce nakon 1000 minusa jednom ugledat plus. I tad cete zaboravit na sve one suze ❤️

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• freyaa
    13. Studeni 2022. 19:26

Tratinčica123, pa da, da si se opustila i čekala, izgubila bi samo godine, ovako barem znaš sa čim se boriš.. Meni je zao sto ranije nisam pocela, tj jesam ja, ali M dok je skupio hrabrost i sad kaze pa nije bilo strasno..  Ja sam nekako pocela da razmišljam da je to nesto kroz što moramo da prođemo, da nas ojaca, iskusenje, I da ćemo na kraju doci do toga sto silno zelimo...
    September, eh da sve se poklopilo 🥰.. Kako si? Bebice? 

September
    13. Studeni 2022. 19:34

Freyaa sve je trenutno super, dobro se osjecam i nadam se da ce tako i ostat 😃
    Kiki da, ja sam stvarno dobila duplu nagradu i nikad nisam bila sretnija. Zelim vam svima dvije bebe nakon ove borbe! Svjesna sam da necu spavat i da ce bit tesko ali ne moze bit teze od pisanja glupih trakica i iscekivanja tako da sam spremna 😄 

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani