Dobro jutro žene! Evo, obzirom da znam da volite testiće, šaljem svoj jutarnji snješko bijelić , a od M još ništa
https://ibb.co/ZWdhF92
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
I da, sretno Sayuri! 🤞🤞
🚺 29
🚹 32
- Duphaston, Gynositol
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Dobro jutro žene! Evo, obzirom da znam da volite testiće, šaljem svoj jutarnji snješko bijelić, a od M još ništa
Danas 13dpo?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Dobro jutro žene! Evo, obzirom da znam da volite testiće, šaljem svoj jutarnji snješko bijelić, a od M još ništa
Danas 13dpo?
Računam 18 dpo (ako je uopće i bila O jer su svijetle crtice bile na LH trakicama tak do 14 dc i onda muž otišao na teren pa nisam više pišala), nisam prije testirala jer nije baš uspješan ciklus bio, al reko obzirom da još nema M išla sam pišati... danas mi 6. dan od zadnjeg duphastona... samo nek dođe više pa da mogu ispočetka.
🚺 29
🚹 32
- Duphaston, Gynositol
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Danas 13dpo?
Računam 18 dpo (ako je uopće i bila O jer su svijetle crtice bile na LH trakicama tak do 14 dc i onda muž otišao na teren pa nisam više pišala), nisam prije testirala jer nije baš uspješan ciklus bio, al reko obzirom da još nema M išla sam pišati… danas mi 6. dan od zadnjeg duphastona… samo nek dođe više pa da mogu ispočetka.
Pardon, 17dpo*
🚺 29
🚹 32
- Duphaston, Gynositol
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Jutro koke 😁
Sayuri, sretno! Čekamo rezultat!🤗
Freya, sretno mužu! Nadam se da će nalaz biti dobar. Njemu je 1 spermiogram ili? Oprosti ako si pisala, nisam pohvatala..
Trish, Možda si negdje pisala.. ponovi molim te.. imaš li ti kakav ustanovljen problem? Zašto su M neredovite? Ja npr bez neke stimulacije niti nemam ovulaciju često, ponekad se zna dogoditi, ali meni Duphaston ni ne pomaže baš kod ovulacije.. 🙄😕
.
Kod mene ništa novo, samo posla preko glave..
Svima kojim je M stigla, ajmo hrabro u nove pobjede 👊

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Trish, Možda si negdje pisala.. ponovi molim te.. imaš li ti kakav ustanovljen problem? Zašto su M neredovite? Ja npr bez neke stimulacije niti nemam ovulaciju često, ponekad se zna dogoditi, ali meni Duphaston ni ne pomaže baš kod ovulacije.. 🙄😕
.
Ma bila sam sad u rujnu na pregledu, napravila mi je UZV i papa test, dala mi duphastone, preporučila gynositol i rekla mi ako se ništa ne desi do proljeća da idemo u daljnje pretrage, tako da zasad nemam ništa ustanovljeno... ali isto tako mi je prepisala duphastone od 11-25dc, a koliko sam se informirala na taj način utječu na ovulaciju tak da evo, nisam pametna, ovaj mjesec sam na svoju ruku pila 16-25dc, možda mi zato i M još nije došla... još mi je problem što ovaj moj hoda na terene pa sve skupa uskladiti je malo kaotično...
🚺 29
🚹 32
- Duphaston, Gynositol
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Hvala zene, javim cim dobijem, bice oko 14h 💪💪

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Cure, nadam se da ste dobro.. Ja sam jos uvijek na bolovanju. Stigla je M.. Muz je sutra dobio termin za spremiogram, rekla sam da je imao kovid i da li će to utjecati na rezultati, sestrica je rekla da ne bi trebalo.. Iskreno se nadam da neće.. 🙄
Nece, ne utice covid na to 💪 Nadam se da ce biti dobar nalaz, kad bi mogao biti gotov?
Hvala ti, u toku dana bi trebao biti gotov, sad cekamo cekamo

Jutro koke 😁
Sayuri, sretno! Čekamo rezultat!🤗
Freya, sretno mužu! Nadam se da će nalaz biti dobar. Njemu je 1 spermiogram ili? Oprosti ako si pisala, nisam pohvatala..
.
Prvi mu je, pa me zanima bas sta ce biti, jer mene doktor nece da naruci za hsg dok ne vidi taj nalaz..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji