Tratinčice supeeer 👍 mogu misliti kako ste uzbuđeni 🙈 Drago mi je što ćete onda imati jasan plan što i kako dalje.
Haha, mislim da je nažalost prije u pitanju neka cista nego T 🤣 ali ne bih se bunila da bude drugačije 🙈
Tratinčice supeeer 👍 mogu misliti kako ste uzbuđeni 🙈 Drago mi je što ćete onda imati jasan plan što i kako dalje.
Haha, mislim da je nažalost prije u pitanju neka cista nego T 🤣 ali ne bih se bunila da bude drugačije 🙈
Zamišljam si scenarij- sta ako kaže tek za 5,6 mjeseci.. mislim, prezivjet cu.. ali stalno će mi biti u glavi " ne zaplakat pred njim, ne zaplakat pred njim" 😂😂😂
Ali da, jedva čekam da znamo što dalje, bit će puno lakše u glavi nakon tog razgovora.. hvala❤
Žao mi je ako M dođe.. ali dok je nema, ništa nije gotovo hehe 🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Zamišljam si scenarij- sta ako kaže tek za 5,6 mjeseci.. mislim, prezivjet cu.. ali stalno će mi biti u glavi " ne zaplakat pred njim, ne zaplakat pred njim" 😂😂😂
Ali da, jedva čekam da znamo što dalje, bit će puno lakše u glavi nakon tog razgovora.. hvala❤
Žao mi je ako M dođe.. ali dok je nema, ništa nije gotovo hehe 🤞🤞
Toga se i mi bojimo kad dođemo kod genetičara na što će nas slati i koliko dugo ćemo čekati jer dok to ne obavimo ne možemo početi s mpo.
Uredu je se isplakati i pred doktorima, desilo mi se to više puta, suze samo krenu ne možeš ih zadržati.
Ja sam jučer išla doma s posla i plakala sam putem, toliko trudnica su mi došle na posao, žena s malom djecom i baš mi došlo teško.Iskreno ja nemam s kim ni pričati o tim stvarima, moja najbolja frendica ima 35 g i nju djeca još ne zanimaju i ne razumije me, on to smatra forsiranjem kada sam joj rekla da kod nas ne ide i da ćemo na pretrage… druga prijateljica prošla je isto spontani kao i ja i njoj je jako teško pričati o tome a prošlo je godinu dana od spontanog i nisu više pokušavali ona se posvetila faksu i poslu. Drago mi je da sam se pridružila Vama i naučila puno stvari i podijelila neke stvari koje uživo nemam s kim.
Nadam se da ćete sve brzo obavit i da ne budete dugo čekati 🙏
Razumijemo se..
Nekako što god čitam i kakve god videe gledam, svi kažu da je ključno to- strpljenje.
Ja sam baš nestrpljiva osoba i kod mene je odmah i sad.. kaže muž da mi se ovo događa da me netko od gore nauči strpljenju.. 🙈😂
Ali kao da je lakše reći to nego zapravo imati toliku snagu da uz ovo sve budeš još i strpljiv. 🙄
Kod nas u obitelji nitko problem sa trudnoćom, od muža brat- žena slučajno ostala trudna 3 mjeseca prije svatova, nisu planirali. Njegova sestra ostala trudna 2 mjeseca nakon svatova.. sve je to bilo u zadnje 2 godine.. I jednostavno, tamo se stalno priča o djeci i svemu.. koliko volim slušati o djeci, u isto vrijeme i toliko boli.. znaju šta mi prolazimo, rekli smo im svima, imam osjećaj da ne shvaćaju ozbiljno.. 🤷♀️
Tako da zapravo, slažem se da je ovaj forum zaista blagoslov 🙏☺️
Hvala cure!
Trudimo se od 9/21.
Hvala svima na lijepim željama 😊😘
Srecan rogjendan zelim ti puno zdravlja srece i ljubavi i da drugi docekas sa bebum u krilu 🙏🏻🤞🎁😘🎂💐
39 godina, kcer ima 15 god.
Sada je zelja za drugom bebom ali bez jednog jajovoda ne znam kolike su sanse
39 godina, kcer ima 15 god.
Sada je zelja za drugom bebom ali bez jednog jajovoda ne znam kolike su sanse
Dobro nam dosla
Bice beba samo ti radi na tome. Mozes da odes da vrsis neke prwtrage. Malo je manja sansa sa jednim jajovodom ali dace Bog bebu samo veruj i radi na svom cilju. Ja sam imala u Maju vanmatericno i odstranili su mi desni jajovod pa sad evo i ja se mucim da ostvarim trudnocu. Zelim ti puno srece i pisi sta god te muci jer ovde ima puno dobrih cura koje su tu da pomognu.
Ella sretan rodjendan 🍾🍾🥳🥳
Tratincice ja jedva cekam tvoj TESE ima a te zene iz porodice su sigurno bile opustenije, koliko god nam je tesko treba priznati da psiha igra veliku ulogu i sve ide teze kad si opterecen s tim, floskula je ali fakat se najcesce desi kad malo popusti pritisak pa vjerovatno je kod njih i doslo tako lako… a doci ce i tvoja beba, ne moze svanuti prije zore ali doci ce vidjet ces…😘😘😘
Ja vas cure i dalje pratim makar ne pisem puno jer sam se prebacila na ljetne bebe, ali pomno pratim i navijam..💪
Betu necu ponavljati, testovi fino tamne, a UZV nam je 24.11🥴
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Razumijemo se..
Nekako što god čitam i kakve god videe gledam, svi kažu da je ključno to- strpljenje.
Ja sam baš nestrpljiva osoba i kod mene je odmah i sad.. kaže muž da mi se ovo događa da me netko od gore nauči strpljenju.. 🙈😂
Ali kao da je lakše reći to nego zapravo imati toliku snagu da uz ovo sve budeš još i strpljiv. 🙄
Kod nas u obitelji nitko problem sa trudnoćom, od muža brat- žena slučajno ostala trudna 3 mjeseca prije svatova, nisu planirali. Njegova sestra ostala trudna 2 mjeseca nakon svatova.. sve je to bilo u zadnje 2 godine.. I jednostavno, tamo se stalno priča o djeci i svemu.. koliko volim slušati o djeci, u isto vrijeme i toliko boli.. znaju šta mi prolazimo, rekli smo im svima, imam osjećaj da ne shvaćaju ozbiljno.. 🤷♀️
Tako da zapravo, slažem se da je ovaj forum zaista blagoslov 🙏☺️
Hvala cure!
Sve te razumijem, i kod mene je ista stvar, moja sestra zatrudnila odmah poslije porođaja (razlika nije ni 11 mjeseci), jos je i dojila u to vrijeme i imala neku cistu poslije porođaja.. Snaha isto tako, od muža sestra isto, iz prve.. I nekako niko ne razumije, nema mi gore nego kad kažu opusti se, sve je u tvojoj glavi.. i isto tako sam navikla sve da dobijem odmah, fax, posao sve sto je do mene ostvarim odmah i onda dodje vrijeme za trudnoću i nistaaaa..
Sayuri hvala ti. Baš sam danas mužu rekla da neće ako bude neuspješno razočarati samo mene, nego još 20-ak žena 😂😂 malo sam ga zezala...😂🙈
Kaže sad ima još veći pritisak hahahah
Je, naravno, ima psihe i svega..sigurno kod mene postoji i to opterećenje, ali eto, njima se to moglo desiti a i nije moralo, nije im bio prioritet, a mi koji to želimo, nekako ne možeš biti 100% opušten..
Jedva čekam tvoj uzv 🤩🤩 veselim see !!
Freya, svi smo mi onda u istom košu 😞 znamo koliko je teško opustiti se.. a evo, u našem slučaju.. I da smo se skroz opustili, nebi ništa bilo, kad muž ne može.🤷♀️
Eto.. ja to zovem sve velikom nepravdom na svijetu, ali protiv toga ne možemo.. ne odustajmo žene za svoje bebace i bit će jednog dana 🤞☺️☺️
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji