Bas 😂😂😂 nista, i tebi želim da te plus iznenadi prije OP 😁
Hahah a nadam se ali tesko 😅
Ella bioastin nam je preporucio urolog 😄
A mozes i na svoju ruku uzeti jer je to prirodni vitamin E, tako da s tim ne mozes napraviti nista lose sigurno😊
Luna bas mi je drago, svaki pozitivan pomak je korak blize cilju, samo nastavite🥰 mi smo super, pocinjemo se lagano pripremati za dolazak nase djevojcice❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Luna baš mi je drago vidjeti da nam pišeš... Sve što je bella rekla je više manje što i ja pijem, s rim da mi je biologinja rekla da je bolje nanoq od Solgara ubiqunol ili kvalitetan Q10, ona topljen u ulju, ne u vodi... Pa malo pogledaj 😉😉
Zoe lipo je i tebe čut, drago mi je što sve lijepo napreduje ... 🙂
Garawa ja ne smijem konzumirati gluten, inače bi mi to pivo bilo puno draže od soka od cikle 🍻
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Ella bioastin nam je preporucio urolog 😄
A mozes i na svoju ruku uzeti jer je to prirodni vitamin E, tako da s tim ne mozes napraviti nista lose sigurno😊
Luna bas mi je drago, svaki pozitivan pomak je korak blize cilju, samo nastavite🥰 mi smo super, pocinjemo se lagano pripremati za dolazak nase djevojcice❤️
Predivno, vjerujem da uzivas. ❤️
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Luna baš mi je drago vidjeti da nam pišeš… Sve što je bellarekla je više manje što i ja pijem, s rim da mi je biologinja rekla da je bolje nanoq od Solgara ubiqunol ili kvalitetan Q10, ona topljen u ulju, ne u vodi… Pa malo pogledaj 😉😉
Zoelipo je i tebe čut, drago mi je što sve lijepo napreduje … 🙂
Garawaja ne smijem konzumirati gluten, inače bi mi to pivo bilo puno draže od soka od cikle 🍻
Kako si ti? U kojoj si fazi?
Zaboravila sam pitati, kad se radi transfer smrzlica? Moze li iduci mjesec ili se mora cekati?
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Joli,
Sad vidim u potpisu neuspjele inseminacije. Da li planirate sad IVF? Nama su neki dan rekli da bez obzira na spermiogram oni uvijek rade IVF metodom ICSI. Nadam se da sam dobro napisala. Laicki receno, nikada ne dozvoljavaju da se same jajne celije spajaju sa spermatozodima. Sad, ima i to logike. Ali opet se moram ograditi, moje znanje je zaista pocetnicko.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Evo i mene curke javljam povratno da jedan dan kasni.. temp 37.3-37.5, drugih simp nema a test negativan, doduse radila sam ga veceras, radila sam onaj 6 dana ranije i onaj odmah, pa sta mislite, jel ima jos nade?
Po mojoj procjeni ovaj mj sam imala kasnu ovulaciju, prije nekih 10ak dana.::
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Evo i mene curke javljam povratno da jedan dan kasni.. temp 37.3-37.5, drugih simp nema a test negativan, doduse radila sam ga veceras, radila sam onaj 6 dana ranije i onaj odmah, pa sta mislite, jel ima jos nade?
Pa koliko ti traje lutealna ako ti kasni 1 dan a O bila prije 10ak dana 😳
Znaci ako si 10dpo Def može biti rano i za taj test
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pa inace bar 12 dana.. ne znam, totalno mi sve cudno, jucer je trebala stici ali nema je.. a mozda kasni zbog stresa i tko zna cega, ako se previse ponadam razocarat cu se znam.. zadnji put mi je i test navecer pokazao plusic ( ali bio spontani)…
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Pa koliko ti traje lutealna ako ti kasni 1 dan a O bila prije 10ak dana 😳
Znaci ako si 10dpo Def može biti rano i za taj test
Jako kasno mi je trakica bila pozitivna ovaj mjesec ali ne mora to znaciti da je bila O, znas da pozitivna trakica nije 100% garancija..
31oboje
3 spontana
1 vanmaternicna
3 neuspjela ivf
Svi nalazi uredni
Sortiraj odgovore
Najstariji