Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    29. Listopad 2022. 18:04

Aneee

Freyaja sam dan prije operacije (laparskopije) dobila svoj plus, a poznanica je ciklus poslije operacije dobila plus. A prije operacije su 3 godine radili na bebi 🙂

Onda jedva čekam da prodje sve to.. 🤗 Oprosti na pitanju ali koji je bio kod tebe problem zbog kojeg si trebala na laparoskopiju 

• freyaa
    29. Listopad 2022. 18:11

Bella1985

Dobro smo za sad je sve ok. Mucnine i povracanje jos nisu popustile al bude vačjda i to doslo na svoje. U iscekivanju smo testa da saznamo spol i da je sve ok s bebicom. Nemoze ti odmoci. Ja osobno obozavam ananas svjezi pa mi nije bio problem. Al dok od ananasa nemogu piti🤣🤣

Samo neka je sve dobro, proci će uskoro i mucnine I sve to.. jedva čekam da nam javis spol bebice.. 🤗
    Ja volim ananas ali eto nisam ga toliko jela ni pila jer sam negdje nesto procitala da prije ovulacije dovodi po promjene PH ili sta vec, pa sam vise forsirala ciklu koju sam nekad pravo voljela a sad mi se gadi.. Sad kad dobijem pocinjem lagano radler i ananas, što će mi biti dobro 🤩
    Btw mozes li me staviti za ne dobiti 4.11.

Aneee
    29. Listopad 2022. 18:13

freyaa

Aneee

Freyaja sam dan prije operacije (laparskopije) dobila svoj plus, a poznanica je ciklus poslije operacije dobila plus. A prije operacije su 3 godine radili na bebi 🙂

Onda jedva čekam da prodje sve to.. 🤗 Oprosti na pitanju ali koji je bio kod tebe problem zbog kojeg si trebala na laparoskopiju

Sumnja na endometriozu jer nije dolazilo do začeća skoro 2 god...i endometrium bi mi bio neravnomjerno zadebljan. Ali eto ipak uspijelo prirodnim putem 😁 
    I sad radimo na bebi br 2 već 10mjeseci, očito kod mene treba jednostavno malo vremena i vjv kad odustanem onda će uspijeti 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Luna93
    29. Listopad 2022. 18:19

Bella1985

Luna93

Bella,
    Rekli su mi da to moram uraditi ili HSG ili histeroskopiju.
    Prije bih radila histeroskopiju jer bih onda mogla odmah u januaru krenuti u postupak.
    Sta mi preporucujes da uzimam za kvalitet jajnih stanica? Ovih dana mozda uradim AMH, jer se on kao i HSG ili histeroskopiju uz spermiogram jedino doplacuju. Ostalo je sve ukljuceno u cijenu.
    Garawa,
    Hvala ti puno.

Izvadi si amh i dheas i d vitamin pod obavezno. D vitamin ti mora biti preko 100 za uspjesniju implantaciju. Pa prema tome odredis kaj sve uzivati. Folna obavezno. Uzmi si aktivni oblik.
    Ja sam ti pila aktivnu folnu od 800, ubiquinol 200 mg, co-Q10 od 600 mg, ili nutri nano coQ10, to sve od solgara i inofolic 2 vrecice na dan. Makar imam niski amh a on je za pcos. Meni je to bila dobitna kombinacija. I treba vremena da sve skupa krene djelovati. Najbolje ti je s iherba naruciti. Najjeftinije.
    Ako ti je niski dheas onda i njega ubacis.
    Maticnu nisam pila jer podize imunitet a onda je problem ako je prejaki da odbaci embrije. Maticna se treba prestati uzimati bar mjesec dana prije postupka. Nadam se da sam ti pomogla🤗

Hvala ti puno. ❤️ Mislim da cu to sve zavrsiti u ponedjeljak. Javim rezultate ako stignem sve obaviti. Idem na put, pa ce mi sve biti na brzinu. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Luna93
    29. Listopad 2022. 18:20

Tratinčica123

Luna93

freyaa

Luna93

Bella,
    Rekli su mi da to moram uraditi ili HSG ili histeroskopiju.
    Prije bih radila histeroskopiju jer bih onda mogla odmah u januaru krenuti u postupak.
    Sta mi preporucujes da uzimam za kvalitet jajnih stanica? Ovih dana mozda uradim AMH, jer se on kao i HSG ili histeroskopiju uz spermiogram jedino doplacuju. Ostalo je sve ukljuceno u cijenu.
    Garawa,
    Hvala ti puno.

Za kvalitet jajnih stanica je dobra maticna mlijec, smokva u maslinovom ulju, koenzim q10, omega, vitamin d, e, zink..

Hvala puno na savjetu.
    Napomenuli su mi da pocnem i sa folnom kiselinom.

Da, sve sto su cure rekle već i obavezno folna kiselina 🤗😉

😘

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

• freyaa
    29. Listopad 2022. 18:23

Aneee

Sumnja na endometriozu jer nije dolazilo do začeća skoro 2 god…i endometrium bi mi bio neravnomjerno zadebljan. Ali eto ipak uspijelo prirodnim putem 😁
    I sad radimo na bebi br 2 već 10mjeseci, očito kod mene treba jednostavno malo vremena i vjv kad odustanem onda će uspijeti 😅

Očito ili da zakažes laparoskopiju 😅 salim se malo.. Bit ce to dobro.. i hvala 🤗

Aneee
    29. Listopad 2022. 20:57

freyaa

Aneee

Sumnja na endometriozu jer nije dolazilo do začeća skoro 2 god…i endometrium bi mi bio neravnomjerno zadebljan. Ali eto ipak uspijelo prirodnim putem 😁

Očito ili da zakažes laparoskopiju 😅 salim se malo.. Bit ce to dobro.. i hvala 🤗

Bas 😂😂😂 nista, i tebi želim da te plus iznenadi prije OP 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Zoe🌸
    29. Listopad 2022. 20:57

Luna bas mi je drago da si se javila, sretno u postupku i neka uspije sto prije. 🍀
    Taman imas sad vremena boostat jos svoje jajne stanice i muz spermice do 1-og mjeseca 🔝🔝
    Preporcam ti za muza jos i bioastin 2x ujutro, 2x navecer odnosno 16 mg dnevno. Ne znam jesi mozda citala o njemu po forumima. Bioastin je zakon za pokretljivost, ja sam uvjerena da je nama on presudio🙈 

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Ella..
    29. Listopad 2022. 23:37

Zoe🌸

Luna bas mi je drago da si se javila, sretno u postupku i neka uspije sto prije. 🍀
    Taman imas sad vremena boostat jos svoje jajne stanice i muz spermice do 1-og mjeseca 🔝🔝
    Preporcam ti za muza jos i bioastin 2x ujutro, 2x navecer odnosno 16 mg dnevno. Ne znam jesi mozda citala o njemu po forumima. Bioastin je zakon za pokretljivost, ja sam uvjerena da je nama on presudio🙈

Da li je tvoj suprug pio to na preporuku dr ili ste uzeli na svoju ruku? 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Luna93
    30. Listopad 2022. 09:39

Zoe🌸

Hvala ti puno. 😘
    Pomogla si mi i prosli put sa savjetima. Cak se i doktorica zacudila kad je vidjela i taj mali pomak u spermiogramu. 
    Kako ste ti i beba? 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.