Thinkpurple cestitam na pravoj crtici i nek tamni, sretno 😊🎉
Anchy nadam se da ce sve dobro zavrsiti, a svakako se odmori sad od trakica i svega. Nek vas iznenadi jedan plusic nakon ovih losih vijesti 😘😘
Tratincice super za dobar nalaz! 💪
Sretno svima curke. I ja odmaram napokon od trakica.. pokrivati cemo kako nam se bude dalo, sad mi je sve nekako bezbriznije kad znam da me ceka cila ekipa 😂😂😂 mozda udem u onaj klisej: ostala trudna ciklus prije fet-a 😂😂😂 ako ne, opet dobro… mantram si pozitivne misli da dobijem plus pod bor 😁😁😁
Hvala ti Kiki🤗
Evo ja iskreno navijam za to da bude tako haha samo vi pokrivajte pa nikad se ne zna 😘😉
Do bora mora biti ta velika plusčina, nema druge!🤞
Kad otprilike očekuješ fet?

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jutro!
Evo jutrosnja, nisam naravno izdrzapa da preskocim dan.. danas 13dpo… tamniiii 🙏🙏☺️☺️
Van sebe sam! Sad samo da se zadrzi i da sve bude u redu 🤞🤞🤞
https://ibb.co/XkGNj8M
Itekako tamni 😍😍😍
Čestitam još jednom 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jutro!
Evo jutrosnja, nisam naravno izdrzapa da preskocim dan.. danas 13dpo… tamniiii 🙏🙏☺️☺️
Wow, prekrasan testić 😍 lijepo za vidjeti.
Uživaj u trudnoći i da sve bude kako treba! Čestitam🥳🥳

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Drage moje,
Uspjela sam nesto ispratiti sto ste pisale. Velike cestitke Septembru i Belli. 🥂
Naravno cestitam i ovim novim curama.
Kiki, tebi drzim fige. Kad ocekujes FET?
Garawa, dokle si ti? Joli, sta ima novo kod tebe?
Zoe 😘
Kod mene je situacija bila jako napeta, zato sam se i povukla neko vrijeme. Saznanje da je muzev spermiogram jako los, i da je prirodno zacece otezano bacilo nas u razmisljanje o MPO. Po preporuci Zoe on od 5. mjeseca pije Profertil i nakon ponovljenog spermia, vidi se malo poboljsanje.
Ali i dalje nedovoljno. Odlucili smo se za postupak u privatnoj klinici.
Sad sam u dilemi, da li da radim HSG ili histeroskopiju. Ako izaberemo ovo drugo mozemo startati vec u januaru i taj zahvat se izvodi pri aspiraciji. Cijeli bi proces poceo u januaru, u cijenu postupka ukljuceni su i svi lab. nalazi sto bi nam skratilo vrijeme pripreme i sve bi se moglo odraditi u istom mjesecu.
Sledeca stvar, rekli su nam da FET ima vecu stopu uspjesnosti za razliku od ET-a. Sta vi mislite o tome?
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Jutro!
Cestitkeeeee!! Uzivaj u trudnoci ❤️🎉

32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Jutro!
Cestitkeeeee!! Uzivaj u trudnoci ❤️🎉
Thinkpurple čestitam 🤗🤗🤗
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Jutro!
Cestitam 🤗🤗🤩

Cure, imam i ja nekih novosti, nije me bilo tu, imala sam previse obaveza.. Ovaj mjesec sam otisla u privatnu kliniku za neplodnost, M je konačno pristao da odradi spermiogram I to tek nakon sto je cuo od doktora da on prvi treba da odradi pa tek onda ja HSG. Mada odmah mi je nakon pregleda rekao da postoji velika vjerovatnoca da ću morati na laparoskopiju zbog mogucih priraslica od operacije abdomena koju sam imala (lijevi jajnik mi je skroz uz maternicu priljubljen). Ali to cemo znati tek poslije hsg da li će biti potrebno. Da li je neko imao laparoskopiju I koliko traje oporavak..
I da opet mi se javlja isti problem, 11dc ovulacija je bila, ali endometrij je samo 6mm, ne znam vise kako da ga povecam.. kako vi pijete ciklu, ananas, I sta sve koristite.. meni je jedino 8mm bio prije 2 mjeseca kad sam jela I pila sok od ananasa ali kazu da to ne valja prije ovulacije..

Cure, imam i ja nekih novosti, nije me bilo tu, imala sam previse obaveza.. Ovaj mjesec sam otisla u privatnu kliniku za neplodnost, M je konačno pristao da odradi spermiogram I to tek nakon sto je cuo od doktora da on prvi treba da odradi pa tek onda ja HSG. Mada odmah mi je nakon pregleda rekao da postoji velika vjerovatnoca da ću morati na laparoskopiju zbog mogucih priraslica od operacije abdomena koju sam imala (lijevi jajnik mi je skroz uz maternicu priljubljen). Ali to cemo znati tek poslije hsg da li će biti potrebno. Da li je neko imao laparoskopiju I koliko traje oporavak..
I da opet mi se javlja isti problem, 11dc ovulacija je bila, ali endometrij je samo 6mm, ne znam vise kako da ga povecam.. kako vi pijete ciklu, ananas, I sta sve koristite.. meni je jedino 8mm bio prije 2 mjeseca kad sam jela I pila sok od ananasa ali kazu da to ne valja prije ovulacije..
Crni osječki radler.. od srca preporučam.. ja sam njega samo pila.. ništa cikla i ostalo i endo bio savršen..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Drage moje,
Uspjela sam nesto ispratiti sto ste pisale. Velike cestitke Septembru i Belli. 🥂
Naravno cestitam i ovim novim curama.
Kiki, tebi drzim fige. Kad ocekujes FET?
Garawa, dokle si ti? Joli, sta ima novo kod tebe?
Zoe 😘
Kod mene je situacija bila jako napeta, zato sam se i povukla neko vrijeme. Saznanje da je muzev spermiogram jako los, i da je prirodno zacece otezano bacilo nas u razmisljanje o MPO. Po preporuci Zoe on od 5. mjeseca pije Profertil i nakon ponovljenog spermia, vidi se malo poboljsanje.
Ali i dalje nedovoljno. Odlucili smo se za postupak u privatnoj klinici.
Sad sam u dilemi, da li da radim HSG ili histeroskopiju. Ako izaberemo ovo drugo mozemo startati vec u januaru i taj zahvat se izvodi pri aspiraciji. Cijeli bi proces poceo u januaru, u cijenu postupka ukljuceni su i svi lab. nalazi sto bi nam skratilo vrijeme pripreme i sve bi se moglo odraditi u istom mjesecu.
Sledeca stvar, rekli su nam da FET ima vecu stopu uspjesnosti za razliku od ET-a. Sta vi mislite o tome?
Ja ti ne znam ništa od odgovora na pitanja.. samo ću ti poželjeti sreću ♥️♥️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji