A ove trakice koristim tek 2 ciklusa..ali one bi trebale biti od 20mlu kao i zelene...jer npr ako na rozim (10mlu) uhvatim peak on isto traje 2-3 dana, a na zelenima bas jedan dan pravi peak di je testna tamnija od kontrolne i tjt...sad vidjet cemo msm realno ono di je uhvaćen peak i jest bila tamnija testna, a ovo sad su iste testna i kontrolna...sto bi i značilo da je lh pao
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
A ove trakice koristim tek 2 ciklusa..ali one bi trebale biti od 20mlu kao i zelene…jer npr ako na rozim (10mlu) uhvatim peak on isto traje 2-3 dana, a na zelenima bas jedan dan pravi peak di je testna tamnija od kontrolne i tjt…sad vidjet cemo msm realno ono di je uhvaćen peak i jest bila tamnija testna, a ovo sad su iste testna i kontrolna…sto bi i značilo da je lh pao
Za ovulaciju su pozeljnije trakice koje su manje osjetljive, recimo te od 20 su puno bolje…najcesce zenama kojima naglo skoci LH i naglo padne O nastupa 6-12 h nakon peaka, a zenama kojima tako postepeno raste i pada O bude malo kasnije, ne znaci ako je poceo padati Lh pogotovo tako polako da je nuzno vec pukao folikul…pokrivaj ti jos dan dva…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Ma pokrivalo mi sve i ovak i onak hahah 😂
Ali na uzv se kod mene pokazalo da O bude brzo poslije peaka kod ovih od 20mlu...ali kod mene je sad naglo skočio, a inače mi i polako raste i polako pada. Ali od najjace trakice (peaka) mi se desi brzo O. Npr danas popodne mi bude peak a slj dan u jutro na uzv mi uvijek potvrde da je do O već doslo
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Thinkpurple cestitam na pravoj crtici i nek tamni, sretno 😊🎉
Anchy nadam se da ce sve dobro zavrsiti, a svakako se odmori sad od trakica i svega. Nek vas iznenadi jedan plusic nakon ovih losih vijesti 😘😘
Tratincice super za dobar nalaz! 💪
Sretno svima curke. I ja odmaram napokon od trakica.. pokrivati cemo kako nam se bude dalo, sad mi je sve nekako bezbriznije kad znam da me ceka cila ekipa 😂😂😂 mozda udem u onaj klisej: ostala trudna ciklus prije fet-a 😂😂😂 ako ne, opet dobro… mantram si pozitivne misli da dobijem plus pod bor 😁😁😁
Hvala ti Kiki🤗
Evo ja iskreno navijam za to da bude tako haha samo vi pokrivajte pa nikad se ne zna 😘😉
Do bora mora biti ta velika plusčina, nema druge!🤞
Kad otprilike očekuješ fet?
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jutro!
Evo jutrosnja, nisam naravno izdrzapa da preskocim dan.. danas 13dpo… tamniiii 🙏🙏☺️☺️
Van sebe sam! Sad samo da se zadrzi i da sve bude u redu 🤞🤞🤞
https://ibb.co/XkGNj8M
Itekako tamni 😍😍😍
Čestitam još jednom 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Jutro!
Evo jutrosnja, nisam naravno izdrzapa da preskocim dan.. danas 13dpo… tamniiii 🙏🙏☺️☺️
Wow, prekrasan testić 😍 lijepo za vidjeti.
Uživaj u trudnoći i da sve bude kako treba! Čestitam🥳🥳
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Drage moje,
Uspjela sam nesto ispratiti sto ste pisale. Velike cestitke Septembru i Belli. 🥂
Naravno cestitam i ovim novim curama.
Kiki, tebi drzim fige. Kad ocekujes FET?
Garawa, dokle si ti? Joli, sta ima novo kod tebe?
Zoe 😘
Kod mene je situacija bila jako napeta, zato sam se i povukla neko vrijeme. Saznanje da je muzev spermiogram jako los, i da je prirodno zacece otezano bacilo nas u razmisljanje o MPO. Po preporuci Zoe on od 5. mjeseca pije Profertil i nakon ponovljenog spermia, vidi se malo poboljsanje.
Ali i dalje nedovoljno. Odlucili smo se za postupak u privatnoj klinici.
Sad sam u dilemi, da li da radim HSG ili histeroskopiju. Ako izaberemo ovo drugo mozemo startati vec u januaru i taj zahvat se izvodi pri aspiraciji. Cijeli bi proces poceo u januaru, u cijenu postupka ukljuceni su i svi lab. nalazi sto bi nam skratilo vrijeme pripreme i sve bi se moglo odraditi u istom mjesecu.
Sledeca stvar, rekli su nam da FET ima vecu stopu uspjesnosti za razliku od ET-a. Sta vi mislite o tome?
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Jutro!
Cestitkeeeee!! Uzivaj u trudnoci ❤️🎉
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Jutro!
Cestitkeeeee!! Uzivaj u trudnoci ❤️🎉
Thinkpurple čestitam 🤗🤗🤗
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Jutro!
Cestitam 🤗🤗🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji