Sayuri i Thinkpurple, bile ste u pravu, ujutro pikcina i na Duchesse i na One step 🥳🥳🥳 pokrili smo srijedu i cetvrtak, mozda stignemo i danas 😁😁 pa sta bude..
Eto, a jucer ujutro, crte slaaabasne..do navecer pik 😂..
...
Thinkpurple ovo je prava crta! 🥳🥳🥳🥳 vidi se jaaako dobro! 🤞🤞 neka samo tamni! 🥰 cestitam!
Grceve sam imala i ja u prosloj trudnoci i cekala da dode menga jedno 7 dana s takvim grcevima pa se ipak odvazila piskiti test (samo nismo radili na bebi, bilo je slucajno)..

🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Sayuri i Thinkpurple,bile ste u pravu, ujutro pikcina i na Duchesse i na One step 🥳🥳🥳 pokrili smo srijedu i cetvrtak, mozda stignemo i danas 😁😁 pa sta bude..
Eto, a jucer ujutro, crte slaaabasne..do navecer pik 😂..
…
Thinkpurpleovo je prava crta! 🥳🥳🥳🥳 vidi se jaaako dobro! 🤞🤞 neka samo tamni! 🥰 cestitam!
Grceve sam imala i ja u prosloj trudnoci i cekala da dode menga jedno 7 dana s takvim grcevima pa se ipak odvazila piskiti test (samo nismo radili na bebi, bilo je slucajno)..
Danas ti je najvaznije , pokrij kako znas 😎

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Ovo je Gravignost obicni od 25.
Pa onda čestitam...ovo je debelo pozitivan test 😁😁😁🥳🥳
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja nažalost ovaj mj ne budem pratila trakice, muž je se slomio danas, tata mu je trebao u petak na operaciju i dobio je bakterijsku upalu pluča na kisiku je, seksat ćemo se kad budemo mogli i ako on bude imao volje.
Pratim Vas i čitam.
Thinkpurpledržim 🤞 da je T u pitanju 🙏
Bas mi je zao...nadam se da ce ubrzo biti bolje 🙏🏼
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Kod mene i dalje tamna trakica a 2dpo sam...jučer nisam piskila jer ono računala sam ono kao pik kako i jest bilo 😅
https://ibb.co/jv98BF2
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Kod mene i dalje tamna trakica a 2dpo sam…jučer nisam piskila jer ono računala sam ono kao pik kako i jest bilo 😅
https://ibb.co/jv98BF2
Tebi je ovulacija mozda i 24-36h nakon peak-a.

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Ja nažalost ovaj mj ne budem pratila trakice, muž je se slomio danas, tata mu je trebao u petak na operaciju i dobio je bakterijsku upalu pluča na kisiku je, seksat ćemo se kad budemo mogli i ako on bude imao volje.
Zao mi je za muza i tatu, nadam se da ce se sve dobro zavrsiti. Mozda ce ti i dobro doci jedan ciklus odmora 😘
Kod mene fino ide plodna sluz, pokrivamo svaki dan, ne pratim trakice, pa racunam da je O prosla kad prodje sluz, a 07.11 cu vaditi AMH i progesteron 🥳

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
A ove trakice koristim tek 2 ciklusa..ali one bi trebale biti od 20mlu kao i zelene...jer npr ako na rozim (10mlu) uhvatim peak on isto traje 2-3 dana, a na zelenima bas jedan dan pravi peak di je testna tamnija od kontrolne i tjt...sad vidjet cemo msm realno ono di je uhvaćen peak i jest bila tamnija testna, a ovo sad su iste testna i kontrolna...sto bi i značilo da je lh pao
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
A ove trakice koristim tek 2 ciklusa..ali one bi trebale biti od 20mlu kao i zelene…jer npr ako na rozim (10mlu) uhvatim peak on isto traje 2-3 dana, a na zelenima bas jedan dan pravi peak di je testna tamnija od kontrolne i tjt…sad vidjet cemo msm realno ono di je uhvaćen peak i jest bila tamnija testna, a ovo sad su iste testna i kontrolna…sto bi i značilo da je lh pao
Za ovulaciju su pozeljnije trakice koje su manje osjetljive, recimo te od 20 su puno bolje…najcesce zenama kojima naglo skoci LH i naglo padne O nastupa 6-12 h nakon peaka, a zenama kojima tako postepeno raste i pada O bude malo kasnije, ne znaci ako je poceo padati Lh pogotovo tako polako da je nuzno vec pukao folikul…pokrivaj ti jos dan dva…

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Ma pokrivalo mi sve i ovak i onak hahah 😂
Ali na uzv se kod mene pokazalo da O bude brzo poslije peaka kod ovih od 20mlu...ali kod mene je sad naglo skočio, a inače mi i polako raste i polako pada. Ali od najjace trakice (peaka) mi se desi brzo O. Npr danas popodne mi bude peak a slj dan u jutro na uzv mi uvijek potvrde da je do O već doslo
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji