Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    28. Listopad 2022. 16:35

A ove trakice koristim tek 2 ciklusa..ali one bi trebale biti od 20mlu kao i zelene...jer npr ako na rozim (10mlu) uhvatim peak on isto traje 2-3 dana, a na zelenima bas jedan dan pravi peak di je testna tamnija od kontrolne i tjt...sad vidjet cemo msm realno ono di je uhvaćen peak i jest bila tamnija testna, a ovo sad su iste testna i kontrolna...sto bi i značilo da je lh pao

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

SAYuRI
    28. Listopad 2022. 16:55

Aneee

A ove trakice koristim tek 2 ciklusa..ali one bi trebale biti od 20mlu kao i zelene…jer npr ako na rozim (10mlu) uhvatim peak on isto traje 2-3 dana, a na zelenima bas jedan dan pravi peak di je testna tamnija od kontrolne i tjt…sad vidjet cemo msm realno ono di je uhvaćen peak i jest bila tamnija testna, a ovo sad su iste testna i kontrolna…sto bi i značilo da je lh pao

Za ovulaciju su pozeljnije trakice koje su manje osjetljive, recimo te od 20 su puno bolje…najcesce zenama kojima naglo skoci LH i naglo padne O nastupa 6-12 h nakon peaka, a zenama kojima tako postepeno raste i pada O bude malo kasnije, ne znaci ako je poceo padati Lh pogotovo tako polako da je nuzno vec pukao folikul…pokrivaj ti jos dan dva…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Aneee
    28. Listopad 2022. 17:17

Ma pokrivalo mi sve  i ovak i onak hahah 😂
    Ali na uzv se kod mene pokazalo da O bude brzo poslije peaka kod ovih od 20mlu...ali kod mene je sad naglo skočio, a inače mi i polako raste i polako pada. Ali od najjace trakice (peaka) mi se desi brzo O. Npr danas popodne mi bude peak a slj dan u jutro na uzv mi uvijek potvrde da je do O već doslo

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Tratinčica123
    28. Listopad 2022. 20:39

kiki13

Thinkpurple cestitam na pravoj crtici i nek tamni, sretno 😊🎉
    Anchy nadam se da ce sve dobro zavrsiti, a svakako se odmori sad od trakica i svega. Nek vas iznenadi jedan plusic nakon ovih losih vijesti 😘😘
    Tratincice super za dobar nalaz! 💪
    Sretno svima curke. I ja odmaram napokon od trakica.. pokrivati cemo kako nam se bude dalo, sad mi je sve nekako bezbriznije kad znam da me ceka cila ekipa 😂😂😂 mozda udem u onaj klisej: ostala trudna ciklus prije fet-a 😂😂😂 ako ne, opet dobro… mantram si pozitivne misli da dobijem plus pod bor 😁😁😁

Hvala ti Kiki🤗
    Evo ja iskreno navijam za to da bude tako haha samo vi pokrivajte pa nikad se ne zna 😘😉
    Do bora mora biti ta velika plusčina, nema druge!🤞
    Kad otprilike očekuješ fet? 

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Aneee
    29. Listopad 2022. 08:16

thinkpurple

Jutro!
    Evo jutrosnja, nisam naravno izdrzapa da preskocim dan.. danas 13dpo… tamniiii 🙏🙏☺️☺️
    Van sebe sam! Sad samo da se zadrzi i da sve bude u redu 🤞🤞🤞
    https://ibb.co/XkGNj8M

Itekako tamni 😍😍😍
    Čestitam još jednom 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Tratinčica123
    29. Listopad 2022. 08:39

thinkpurple

Jutro!
    Evo jutrosnja, nisam naravno izdrzapa da preskocim dan.. danas 13dpo… tamniiii 🙏🙏☺️☺️

Wow, prekrasan testić 😍 lijepo za vidjeti.
    Uživaj u trudnoći i da sve bude kako treba! Čestitam🥳🥳

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Luna93
    29. Listopad 2022. 09:55

Drage moje, 
    Uspjela sam nesto ispratiti sto ste pisale. Velike cestitke Septembru i Belli. 🥂
    Naravno cestitam i ovim novim curama. 
    Kiki, tebi drzim fige. Kad ocekujes FET?
    Garawa, dokle si ti? Joli, sta ima novo kod tebe? 
    Zoe 😘

Kod mene je situacija bila jako napeta, zato sam se i povukla neko vrijeme. Saznanje da je muzev spermiogram jako los, i da je prirodno zacece otezano bacilo nas u razmisljanje o MPO. Po preporuci Zoe on od 5. mjeseca pije Profertil i nakon ponovljenog spermia, vidi se malo poboljsanje. 
    Ali i dalje nedovoljno. Odlucili smo se za postupak u privatnoj klinici. 
    Sad sam u dilemi, da li da radim HSG ili histeroskopiju. Ako izaberemo ovo drugo mozemo startati vec u januaru i taj zahvat se izvodi pri aspiraciji. Cijeli bi proces poceo u januaru, u cijenu postupka ukljuceni su i svi lab. nalazi sto bi nam skratilo vrijeme pripreme i sve bi se moglo odraditi u istom mjesecu. 
    Sledeca stvar, rekli su nam da FET ima vecu stopu uspjesnosti za razliku od ET-a. Sta vi mislite o tome? 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Artemida1990
    29. Listopad 2022. 10:20

thinkpurple

Jutro!

Cestitkeeeee!! Uzivaj u trudnoci ❤️🎉

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

Ella..
    29. Listopad 2022. 10:54

Artemida1990

thinkpurple

Jutro!

Cestitkeeeee!! Uzivaj u trudnoci ❤️🎉

Thinkpurple čestitam 🤗🤗🤗

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• freyaa
    29. Listopad 2022. 12:09

thinkpurple

Jutro!

Cestitam 🤗🤗🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.