Nije valjda da vjerujete da je to istina??
Ja sam napisala što je muž vidio, ispunio je nešto i ona je otišla za njim a on držao čašicu pa sad tko bi znao. Meni je isto to jako čudno ali me ništa ne može iznenadit.
A taj dečko je bio na redu prije mog muža i muž kaže da je dečko mlad a ta cura/žena kaže muž da je jako zgodna 🤣
Sa pitala muža on misli da je ona pomoc rucna dok daju uzorak a sad tko zna i veli muž da mu je cudno sto je decko ispunjavo, muz se zeza da nije papir o tajnosti ali kaze 100 % da je otisla za tim deckom.
Pa odvela ga u sobu. Mislim da te je muž dobro nasankao 🤣🤣
Sumnjam da me je nasankao jer nema razloga za to i da bi takve stvari lagao.
Kako njega nitko nije odveo u sobi a bio je tamo tri puta ove godine???
I za doktore kažu da ne uzimaju lovu a sad ću ti reći iz našeg iskustva jer moj svekar ima tumor i moj muž je stavljao novac između nalaza da mu tata dođe što prije na red za pretrage i bome su taj novac uzimali svi kojima je dao i potrudili se jer su znali da će opet dobit novac, a netko kada je bolestan sve će dat i tako da mene ništa ne može začudit a to da kažeš da je to nemoguće i da netko laže i da me je nasanjkao vlastit muž je ne ozbiljno, ja sam napisao kako je on to vidio i kako je to njemu izgledalo a svatko može napisat što misli o tome i napisat meni se cini ovako i onako a napisat da netko laze takve stvari looo….
Zar su to stvari za laganje i sta moj muz ima od toga da bi to izmislio???
Ne znam tko je ikad rekao da doktori ne uzimaju novce. To svi znaju i to je nazalost tako. A to sta se tice opisa medicinske sestre "napumpana usta, jaka sminka, ful zgodna" necu komentirat. Bas predrasude, odmah je zena kurva 😂 moguce da lik nije znao di treba ic pa ga je odvela. Otkud ta informacija da odradi za 200 kn?
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
I da, danas je muža zvala genetičarka, javila nam je da je kariotip skroz uredan, nema grešaka.
Još čekamo 1 nalaz povezan s tim, ali ovo je doista dobar znak, ne znaci još ništa, ali daje nadu☺️☺️
Odlicno, jedna briga manje 🙏
Moj muz sad kaze da mu je dosta spermiograma, on se tako lako nazivcira, nema strpjenje kao danas poludio jer ne moze naci parking 🤣
Da, hvala Bogu.
Hahah ja sam svom već rekla da idemo još jednom ponoviti početkom 12mj, čisto da još jednom provjerimo.
Kaže idemo to obaviti pa shopping u Zg, da se i ja zadovoljim 🤣🤣🤣
Ali možda bude operacija prije 12mj pa ni ne budemo morali, ja sam vječni optimista 🤣🤷♀️
Jeste dugo čekali nalaze? Meni je dr na humanoj rekao da će nas možda slati na kariogram a to sam čula da se dugo čeka oko tri mj, navodno da se u Klaićevoj krace čeka ali sad idu u obnovu tog dijela bolnice koliko sam ja čula. Nam je rekao kad sve obavimo onda da se javimo na humanu a sve se čeka i gubi vrijeme 😢
Mi smo otisli privatno obaviti, nalaz je došao za 8 dana, inače u bolnici se čeka oko 4,5 tjedana koliko sam ja čula…🤷♀️
Rade tamo i na Rebru, da..
Hvala na info, citala sam po forumima da se dosta čeka a posebno za Rebro pa sam te zato pitala ako budemo išli na kariogram i mi bi onda privatno ako se čeka dugo ako je mj dva pricekat ce mo ako je duze onda privatno.
E pa ne znam, ja sam provjerila i tako su mi rekli, a nama je cilj što prije doći do nalaza, pa ono, išli smo to obaviti na brzinu. Barem da nalaze požurimo.. i uspjeli smo 🤣
.
Moj muž je isao jednom i sestra je ušla skroz s njim u sobu, ispunjavao je 1 papir sa svim podatcima i tek onda je ta ista izašla iz te prostorije 🤷♀️
Kaže da mu je unutra sve objašnjavala i uzela taj papir i onda otišla.🤣
A bas to, možda zna tu sestru ili nešto..
A izgled,.. ljepota je u oku promatraca☺️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Nije valjda da vjerujete da je to istina??
Ja sam napisala što je muž vidio, ispunio je nešto i ona je otišla za njim a on držao čašicu pa sad tko bi znao. Meni je isto to jako čudno ali me ništa ne može iznenadit.
A taj dečko je bio na redu prije mog muža i muž kaže da je dečko mlad a ta cura/žena kaže muž da je jako zgodna 🤣
Sa pitala muža on misli da je ona pomoc rucna dok daju uzorak a sad tko zna i veli muž da mu je cudno sto je decko ispunjavo, muz se zeza da nije papir o tajnosti ali kaze 100 % da je otisla za tim deckom.
Pa odvela ga u sobu. Mislim da te je muž dobro nasankao 🤣🤣
Sumnjam da me je nasankao jer nema razloga za to i da bi takve stvari lagao.
Kako njega nitko nije odveo u sobi a bio je tamo tri puta ove godine???
I za doktore kažu da ne uzimaju lovu a sad ću ti reći iz našeg iskustva jer moj svekar ima tumor i moj muž je stavljao novac između nalaza da mu tata dođe što prije na red za pretrage i bome su taj novac uzimali svi kojima je dao i potrudili se jer su znali da će opet dobit novac, a netko kada je bolestan sve će dat i tako da mene ništa ne može začudit a to da kažeš da je to nemoguće i da netko laže i da me je nasanjkao vlastit muž je ne ozbiljno, ja sam napisao kako je on to vidio i kako je to njemu izgledalo a svatko može napisat što misli o tome i napisat meni se cini ovako i onako a napisat da netko laze takve stvari looo….
Zar su to stvari za laganje i sta moj muz ima od toga da bi to izmislio???
Koliko znam prostitucija još nije legalna kod nas..
Možda nije imao osiguranje dopunsko pa plaćao nešto..
Pa je muž krivo povezao..
Uostalom možda se samo šali s tobom.. pa neće da prizna..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Kako god bilo ja sam napisala što je cudno meni i mom mužu i kako je on to shvatio i kako je to njemu izgledalo a sad svatko moze reci to je mozda ovako ili onako ali nikad nisam napisala da netko laze ovdje ili da je nasanjkan od strane muza, jer ako netko nema povjerenja u svog muza ne znaci da ga nitko nema.
Sta si se ti napalila kog vraga??
To što sam napisala da te je nasankao nije u negativnom smislu.. Isuse Bože.. kakve veze ima povjerenje sa salom??
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
https://ibb.co/JCyRBtc
Peak? Ili ne jos?
...
Na ovo s med.sestrom, nemam komentara 😆😆😂😂🙈🙈 jedna od najboljih frendica je med.sestra, k tome zgodna, mrsava, i ima velke cice... Ko zna sta pomisle i za nju po tome 🤷🏼♀️😂... cisto sumnjam da je cura obavljala bilo sta sto momak nebi mogao obaviti sam.😂
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
https://ibb.co/JCyRBtc
Peak? Ili ne jos?
…
Na ovo s med.sestrom, nemam komentara 😆😆😂😂🙈🙈 jedna od najboljih frendica je med.sestra, k tome zgodna, mrsava, i ima velke cice… Ko zna sta pomisle i za nju po tome 🤷🏼♀️😂… cisto sumnjam da je cura obavljala bilo sta sto momak nebi mogao obaviti sam.😂
Peak u toku noci, ili rano jutro 😋
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Imam sjenu! Jel ju vidite?
https://ibb.co/74mnP2j
Strah me veselit se jos jer imam sve simptome ko da cu dobit, bas me sarafi 😥 12dpo…
Daaa i to debelo crvenu..ovo je debelo pozitivan test 😁...koji je to test?
Jer moj one step takav je bio na vodu pozitivan 🙈
Ali ima još jedan test koji slično izgleda i pouzdan je...sad nez kako se zove, cure ga kupuju msm u mullera 🤔
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Strah me veselit se jos jer imam sve simptome ko da cu dobit, bas me sarafi 😥 12dpo…
Po meni ovo nije sjena nego crta i to dobra..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Opa, lijepo jutro 😍
Ovo nije sjena kao što su i cure rekle, ovo je debela rozna crta! Ovo je pozitivan test definitivno😍🙉
Znaš kako to kod nas ide, daj nam digitalac!😍😍
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Thinhpurple ovo je baš prava crtica
Sigurno je to to, puno puta sam radila gravignost mini trakicu i nikad nije lažno pozitivna, nije čak bacala ni evaporacijske nakon par sati🤗
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji