https://ibb.co/ZH5vQqM
Još sutra pokrijemo i onda opet opusteno 😄
Imam neki dobar osjećaj za ovaj ciklus...valjda jer ne mogu prihvatiti činjenicu da nam i za drugu bebu treba duže 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Da da progesteron na 7dpo.
A mi ćemo moći pokriti tek u jutro 😬
Jer ja sad na poslu i kad dođem s posla on ode u noćnu…jedino da nekako to brzinski odradimo pa makar i kasnio 😆😆 iako nije ni u jutro kasno, jer mislim da će baš u noći biti O
Samo vi odradite to na brzinu..🙈🤣
Ja samo govorim svoj primjer… Ja uhvatim peak i meni kroz 6-8 sati nakon peaka bude O, potvrđeno i više puta sa uzv te baš ju osjetim.. Ja bih ti preporučila za svaki slučaj i danas i sutra, iako ono.. ni sutra ujutro nije kasno al za svaki slučaj 🤣🤣
Ja mislim da je i kod mene ovako, pukne taj folikul brzo poslije peak-a kod mene, jer mi naglo padne lh sutradan..🤔
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
https://ibb.co/ZH5vQqM
Još sutra pokrijemo i onda opet opusteno 😄
Imam neki dobar osjećaj za ovaj ciklus…valjda jer ne mogu prihvatiti činjenicu da nam i za drugu bebu treba duže 😅
Nadam se da te osjećaj ne vara i da je dobitan ciklus
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Jutro , samo da mahnem ☕️☕️☕️
Bebolina kakva je situacija?
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Bebolinakakva je situacija?
Noćas sam tri put kihnula i baš me probolo u maternici, i onda krenuli bolovi u leđima na nekoliko minuta. Od jutros bolovi, skroz me šerafi i trbuh i leđa, ležim s termoforom i grijem iza i naprijed. Danas mi je 13.dpo i 27.DC, za sada još nije krenula a malo malo me tjera na WC.
I stvarno neces piskiti? 😂 Ajde barem sutra jedan za raju 🥳 Sve su to dobri znakovi, malo mozda prejaki za T, ali nikad se ne zna…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Noćas sam tri put kihnula i baš me probolo u maternici, i onda krenuli bolovi u leđima na nekoliko minuta. Od jutros bolovi, skroz me šerafi i trbuh i leđa, ležim s termoforom i grijem iza i naprijed. Danas mi je 13.dpo i 27.DC, za sada još nije krenula a malo malo me tjera na WC.
Ovo kihanje i bolovi mi dobro zvuči...meni je tako samo u trudnoći bilo 😁😁😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ovo kihanje i bolovi mi dobro zvuči…meni je tako samo u trudnoći bilo 😁😁😁
Je, ali ako i menga dolazi možda i zato probada.
.
Sayuri bolovi se smirili, M još nije došla. Ali vidiš da i ti vjeruješ po jačini bolova da su možda prije M bolovi nego T. Vidjet ćemo trebala bi dobiti sutra ili prekosutra. Imam dvije aplikacije i svaka svoj datum. Ako ne procurim do subote, onda u subotu testić. Tada piškim, ako bude potrebe, za sebe i za raju.
Ma mislila sam na ovo propadanje kod kihanja...ja sam to imala samo u trudnoći...u svakom slučaju sretno pa da te iznenadi plus za vikend 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Jedino kaj sam mislila možda umočiti LH trakicu a i tome se nekako odupirem. Ali ni to nije pouzdano jer sam svašta čitala da i pred M razina LH poraste pa zna pokazati dvije crte pa opet ništa ne garantira.
Ja shvatam zasto neces da piskis hcg, ali na 13dpo stvarno nema razlike jel 13 ili 14 dpo, pokazat ce ti pouzdano…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Ovo što spominjete za bol uz kihanje, to sam imala samo 1 mjesec.. nisam bila trudna jel, možda se i sjećate da sam to spominjala, pa evo, kod mene to nije bio baš znak T..
Ali Bebolina, pišni test, ajde 😍 mislim da sad stvarno mora pokazati.. upravo to, dan ili dva ne čini puno razlike kad si prešla 12dpo.. a ono, znat ćeš i možeš mirno cekat M ako dolazi, ako si trudna, možeš se početi veseliti ☺️🤷♀️
Ali naravno da te i kužimo da ne želiš.. tvoja je odluka..🙈
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Bebolina piški test, meni menga ovaj mj s ugrušcima inaće nije baš tako, neki čudni ugrušci 🤷♀️
Meni evo sa biohemijskom sasvim normalna menga a kad nisam bila T znali su ugrusci…vjerovatno endometrij malo jace bio zadebljan pogotovo ako si pila nesto za to…
A ovo sto boli cure je kruzni ligament, bas je specificno po tome sto probode kad se ligne ili kaslje, najcesce je u trudnoci ali zna i kod male upale, stvori se voda oko jajnika pa priljubi janik uz matericu… cuvajte se zene upala, svaka upala ostavlja posljedice na jajovode pa u konacnici se znaju i zacepiti..
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Sortiraj odgovore
Najstariji