Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYuRI
    06. Listopad 2022. 07:39

Bella ima simptomcica ali sve je to na klimavim nogama, malo grudi otezale, napuhana, i stalno taj obilan mlijecni iscjedak ali ono sto je bas ocigledno je to probadanje u jajnicima, svaki dan je bas izrazeno kao da cu dobiti M pa si mislim ili je T ili zesca upala … znat cu uskoro danas sam 6/7 dpo, hvala sto pitas 😘 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

September
    06. Listopad 2022. 07:48

Kiki super, javi! Bas mislim da ce kod tebe bit puno folikula 🤞🏻 ja nemam bas neke simptome. Evo prije 3 dana tek krenule neke lagane mucnine i do prije par dana sam svaki dan imala grceve po par minuta, valjda kako se maternica siri tako da mi je trenutno super.
    Bella ja ti idem tek u srijedu ali su me nakon onog prvog pregleda odmah prebacili u Petrovu da me tamo vode. Zapravo tu nisam ni spominjala jer da netko cita forum odmah bi znao tko sam ali sad me bas briga haha. Ja imam i dijabetes tip 1 pa je to dosta zeznuto i u Petrovoj je taj referentni centar pa sam jednom mjesecno tamo u dnevnoj bolnici na svim mogucim kontrolama. Muz tamo nece moc ic samom ali morat cemo privatno svako malo da i on moze vidjet bebice 😊

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

September
    06. Listopad 2022. 07:54

SAYuRI

Bellaima simptomcica ali sve je to na klimavim nogama, malo grudi otezale, napuhana, i stalno taj obilan mlijecni iscjedak ali ono sto je bas ocigledno je to probadanje u jajnicima, svaki dan je bas izrazeno kao da cu dobiti M pa si mislim ili je T ili zesca upala … znat cu uskoro danas sam 6/7 dpo, hvala sto pitas 😘

Znaci sutra ili prekosutra ocekujemo neki test 😁

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

SAYuRI
    06. Listopad 2022. 08:02

September

SAYuRI

Bellaima simptomcica ali sve je to na klimavim nogama, malo grudi otezale, napuhana, i stalno taj obilan mlijecni iscjedak ali ono sto je bas ocigledno je to probadanje u jajnicima, svaki dan je bas izrazeno kao da cu dobiti M pa si mislim ili je T ili zesca upala … znat cu uskoro danas sam 6/7 dpo, hvala sto pitas 😘

Znaci sutra ili prekosutra ocekujemo neki test 😁

O da 🧐 Lov na sjene pa cemo vidjeti, adekvatno sam se naoruzala 😜

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Jelenicaa
    06. Listopad 2022. 08:13

Sayuri neznam točno kad je bila ovulacija  al 28.je bila ta najtamnija testna linija 

• Jelenicaa
    06. Listopad 2022. 08:20

Od simptoma imam tupu bol u stomaku , bolne cicke na dodir , vrtoglavicu i glavobolju i beli iscedak 
    I još sam primetila da mi stomak pojačano krulji
    Znam da to ništa ne mora da znači
    Koji su vama prvi najraniji simptomi bili?

SAYuRI
    06. Listopad 2022. 08:29

Gordana145

Sayuri neznam točno kad je bila ovulacija al 28.je bila ta najtamnija testna linija

Uh cek cek… pa ti si tek danas onda negdje 7dpo, prvi test je sigurno evaporacijska jer je bas bilo prerano a ovaj Gravignost isto tako zaboravi 😜 Gravignost MINI je osjetljivosti 25mIu a oni nece reagovati prije 11-12 dpo….trebas sacekati jos 3-4 dana pa onda piski opet…

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶

• Jelenicaa
    06. Listopad 2022. 08:42

Aha sacekaću onda još koji dan
    Dal je prerano 5dpo da sam osetila naglu vrtoglavicu nikad nisam tako

Lady8
    06. Listopad 2022. 08:44

Gordana145

Od simptoma imam tupu bol u stomaku , bolne cicke na dodir , vrtoglavicu i glavobolju i beli iscedak
    I još sam primetila da mi stomak pojačano krulji
    Znam da to ništa ne mora da znači
    Koji su vama prvi najraniji simptomi bili?

Ja sam 8,9 dpo. Mlijecni iscjedak jucer i probadanja. Mozda vrucina i definitvno umor.
    Iz prve trudnoce Pamtim samo velik umor u ovom periodu, ali tada nisam toliko osluškivala simptome.
    Sutra ujutro cu napraviti test, nadam se da nece biti prerano

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Aneee
    06. Listopad 2022. 12:36

Sad me tek užasno boli 🙄
    Meni sve nešto upucuje da mi je progesteron prenizak....lutealna kratka, nikakvih znakova rasta progesterona. Prije bi uvijek imala napuhanost, sise nebi mogla taknuti od bolova i slično, a sad evo svaka menga dode u tišini. A doslovno bi znala dan prije da ce doći, sad apsolutno ništa.

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.