Oprostite na ovo pitanju ako nekog smeta 🙈
Kad ste najranije radile raniji test i koji preporučate?
#nestrpljiva
#pogodila sam peak koji je naglo dosao i bilo je puno tamnije (clearblue test)
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
A ja nisam uhvatila taj peak nego samo da je testna tamna i drugi dan posvetlila.Dal se može ostati u drugom stanju dok je pozitivna?
Prvi put ikad koristim i neznam,ne zamerite molim vas
Tada su ti i najvece sanse da zatrudnis , peak ti je bio negdje izmedju te zadnje tamne i te svijetle… pozitivna je obicno u par sati prije peaka… bolje bi bilo da nam kazes koje tacno si trakice koristila i ako imas sliku… ali sve u svemu, ako ste imali odnose u te dane onda su ti sanse jako dobre…
Nemam slike naručila sam sa interneta neke 20 komada i 10 za trudnoću i uradim sad oba , na trudnoću neka bleda linija a na tom za ovulaciju isto
https://i.postimg.cc/nLHtjMbt/20221004-145144.jpg
Ja ti savjetujem da odes u apoteku i kupis neki ozbiljnini test od ovih kineskih, i uradis ujutru…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Hvala puno na savetu i pomoći , javim kad saznam nešto konretnije
Hvala puno na savetu i pomoći , javim kad saznam nešto konretnije
Sretnoo🤞🤞
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Sto se mene tice, danas 4-5dpo, i dalje mlijecni iscjedak i grcevi kao pred mengu, a prije nekih sat vremena me tako presjeklo u predjelu stidne kosti da sam tiho ciknula, kaze muz : Sta ti bi? 😁 Kazem sta je bilo a on meni: a jesi nesto jutros sva unutra bila natecena i mekana ( imali odnos jutros)…. Budemo vidjeli, prvi test u petak i to Frer 😎😜
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Sto se mene tice, danas 4-5dpo, i dalje mlijecni iscjedak i grcevi kao pred mengu, a prije nekih sat vremena me tako presjeklo u predjelu stidne kosti da sam tiho ciknula, kaze muz : Sta ti bi? 😁 Kazem sta je bilo a on meni: a jesi nesto jutros sva unutra bila natecena i mekana ( imali odnos jutros)…. Budemo vidjeli, prvi test u petak i to Frer 😎😜
O,pa ima se.. može se 😂🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
O,pa ima se.. može se 😂🤞🤞
Kad je bal nek’ se i princeza jebe 😂😂😎💅
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Sortiraj odgovore
Najstariji