https://i.postimg.cc/nLHtjMbt/20221004-145144.jpg
Ja ti savjetujem da odes u apoteku i kupis neki ozbiljnini test od ovih kineskih, i uradis ujutru…

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Hvala puno na savetu i pomoći , javim kad saznam nešto konretnije
Hvala puno na savetu i pomoći , javim kad saznam nešto konretnije
Sretnoo🤞🤞

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Sto se mene tice, danas 4-5dpo, i dalje mlijecni iscjedak i grcevi kao pred mengu, a prije nekih sat vremena me tako presjeklo u predjelu stidne kosti da sam tiho ciknula, kaze muz : Sta ti bi? 😁 Kazem sta je bilo a on meni: a jesi nesto jutros sva unutra bila natecena i mekana ( imali odnos jutros)…. Budemo vidjeli, prvi test u petak i to Frer 😎😜

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Sto se mene tice, danas 4-5dpo, i dalje mlijecni iscjedak i grcevi kao pred mengu, a prije nekih sat vremena me tako presjeklo u predjelu stidne kosti da sam tiho ciknula, kaze muz : Sta ti bi? 😁 Kazem sta je bilo a on meni: a jesi nesto jutros sva unutra bila natecena i mekana ( imali odnos jutros)…. Budemo vidjeli, prvi test u petak i to Frer 😎😜
O,pa ima se.. može se 😂🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
O,pa ima se.. može se 😂🤞🤞
Kad je bal nek’ se i princeza jebe 😂😂😎💅

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Za 2 dana ću i ja neki test napraviti pa kud puklo hahah taman bi otprilike trebala biti 10 dpo...kad bi bar znala kad je bila O 🙄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Malo sam zbunjena, bila sam na redovnom pregledu danas, PAPA testu i odmah je napravila UZV.
Zadnja LH je bila bas jako jako pozitivna 30.09. Ujutro i mislila sam ok, ovulacija ce bit do nedjelje,tj 02.10.
U nocnoj sa sub na nedjelju sam jedva sjedila koliko me jajnik bolio i mislila sam, to je to!
(LH u pet popodne i sub su bile posve negativne)
Danas na pregledu gin kaze ovulacija se upravo desila, u zadnjih par sati. Onak,kaj? 😂🙈 imam i slikicu i stvarno doslovce je ovulacija bila jako nedavno.
..
Zadnji odnos je bio u nedjelju ujutro i tek danas popodne...
..
Uzv je svakako tocniji al mislila sam da LH peak nije bas 4 dana prije O nego ranije 🤔🤔

🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Malo sam zbunjena, bila sam na redovnom pregledu danas, PAPA testu i odmah je napravila UZV.
Zadnja LH je bila bas jako jako pozitivna 30.09. Ujutro i mislila sam ok, ovulacija ce bit do nedjelje,tj 02.10.
U nocnoj sa sub na nedjelju sam jedva sjedila koliko me jajnik bolio i mislila sam, to je to!
(LH u pet popodne i sub su bile posve negativne)
Danas na pregledu gin kaze ovulacija se upravo desila, u zadnjih par sati. Onak,kaj? 😂🙈 imam i slikicu i stvarno doslovce je ovulacija bila jako nedavno.
..
Zadnji odnos je bio u nedjelju ujutro i tek danas popodne…
..
Uzv je svakako tocniji al mislila sam da LH peak nije bas 4 dana prije O nego ranije 🤔🤔
Po cemu se moze znati prije koliko je tacno bila O? 🤔 Uzv moze reci jel se desila ili ne, ali bas u sat, kako to ide?

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji