Sad me tek užasno boli 🙄
Meni sve nešto upucuje da mi je progesteron prenizak….lutealna kratka, nikakvih znakova rasta progesterona. Prije bi uvijek imala napuhanost, sise nebi mogla taknuti od bolova i slično, a sad evo svaka menga dode u tišini. A doslovno bi znala dan prije da ce doći, sad apsolutno ništa.
Anee ja bih ti savjetovala da se opustis koliko mozes ☺️ vidim da imas deckica od godinu i sitno. Lijepe su male razlike, ali i one malo vece su super :)
Mislim da je ljepse u ovoj fazi zivota kada si se vec ostvarila kao majka, uzivati u svakom danu bez brige i kad drugo malo cudo vas iznenadi bit ce vam 🥰
Ja se ne brinem da mora biti brzo, mene vise muci neizvjesnost, ali takva sam po prirodi pa mi je ovo dobra vjezba 🙈
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Anchy i moja se sad unazad nekoliko ciklusa oduzila na 8-10 dana, ono 7 dana krvarenje, onda jos 3 dana smedarenje.
I sretan rodendan 🥳
Lady8 ti isto imas vec jedno dijete? Muz i ja smo htjeli 2-3 god razliku, al evo, dijete ce nam sad 3 godine, bit ce i vise od 3… a godine idu, nismo vise mladi 🙈 al bome kak s prvim nismo imali problema bili smo naivni pa mislili kad pozelimo drugo brzo cemo i ostvariti. I onda se ne desi pola godine pa se krenes opterecivat i preispitivat sta nije u redu i tesko se opustiti. Kud srece da nam se "zalomilo" da se ne opterecujemo al eto.
Moj mali je sada 3 godine ☺️
Isto smo ga napravili “iz prve” 🙈
Htjeli smo razliku iznad 3 godine. Sad ce biti 4 minimalno :)
Vidjet cemo kad ce nam doci druga bebica, ali kad god dode ♥️ samo da sve bude u najboljem redu.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Msm ako ja nisam opuštena onda nez 😅
U svakom slučaju puno opustenija nego kad smo na prvom radili. Mene brine što moji hormoni nisu inače ok...i eto u 4mj mi ukinuli terapiju jer je bilo dobro, ali meni se sve čini da se to taj mjesec potrefilo da je dobro i tjt...ionako moram sve ponovno provjeriti i savjet je inače svima prije planiranja trudnoce provjeriti jel sve ok 🙂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Msm ako ja nisam opuštena onda nez 😅
U svakom slučaju puno opustenija nego kad smo na prvom radili. Mene brine što moji hormoni nisu inače ok…i eto u 4mj mi ukinuli terapiju jer je bilo dobro, ali meni se sve čini da se to taj mjesec potrefilo da je dobro i tjt…ionako moram sve ponovno provjeriti i savjet je inače svima prije planiranja trudnoce provjeriti jel sve ok 🙂
Onda provjeri sto prije da budes jos mirnija 🥰
Ja sam provjerila TSH, drugo nisam nikad provjeravala.
Ciklusi su mi oduvijek tocni uz par kasnjenja zbog stresa, cjepiva i sl.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Ma ja sam prije prve trudnoce pila terapiju od 75 i onda u trudnoći od 100..i eto poslije sam je lagano makla i na kraju u 4mj kad sam provjeravala bilo je dobro i rekli da ostavim tako bez terapije...i naravno kontrola za 6mj...taman sad
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ma ja sam prije prve trudnoce pila terapiju od 75 i onda u trudnoći od 100..i eto poslije sam je lagano makla i na kraju u 4mj kad sam provjeravala bilo je dobro i rekli da ostavim tako bez terapije…i naravno kontrola za 6mj…taman sad
Ja sam u prosloj prvih par mj uzimala 25. Sad kad sam provjeravala bio je preko 4 i opet sam dobila 25 samo zato sto planiram trudnocu. Koliki je tebi?
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Lady8
Ma ja sam prije prve trudnoce pila terapiju od 75 i onda u trudnoći od 100..i eto poslije sam je lagano makla i na kraju u 4mj kad sam provjeravala bilo je dobro i rekli da ostavim tako bez terapije…i naravno kontrola za 6mj…taman sad
Ja sam u prosloj prvih par mj uzimala 25. Sad kad sam provjeravala bio je preko 4 i opet sam dobila 25 samo zato sto planiram trudnocu. Koliki je tebi?
A i ja si vadim privatno to. I onda ako se vodim kod endokrino onda u bolnici da mi je nalaz uvijek iz istog labosa.
Ako te muci Odi pa izvadi negdje…
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Vidim da pricate o razlikama u godinama medju djecom, moj sin ima 9 godina, djevojcica 11 mjeseci znaci nekih 8 godina razmaka, s tim da smo i jedno i drugo iz prve dobili, vrijeme nam se izvuklo jer smo tako htjeli ne zato sto nismo mogli, meni je tako drago za vecu razliku jer sam se mogla posvetiti sinu, proci skupa sa njim razne avanture, putovanja , iskustva, ispratila ga kroz djetinjstvo sto sumnjam da bi mogla tako biti posvecena da sam imala jednu malu bebu pored. Sad smo odmah se bacili na trece cisto zbog godina, nemam sad vrmeena cekati opet par godina, a ako zdravlje bude sluzilo u planu je i cetvrto🤓 Ja sam onaj tip sto vjeruje da se djetetu trebas posvetiti i baviti se s njima a ne rodi pa babama i dedama…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Vidim da pricate o razlikama u godinama medju djecom, moj sin ima 9 godina, djevojcica 11 mjeseci znaci nekih 8 godina razmaka, s tim da smo i jedno i drugo iz prve dobili, vrijeme nam se izvuklo jer smo tako htjeli ne zato sto nismo mogli, meni je tako drago za vecu razliku jer sam se mogla posvetiti sinu, proci skupa sa njim razne avanture, putovanja , iskustva, ispratila ga kroz djetinjstvo sto sumnjam da bi mogla tako biti posvecena da sam imala jednu malu bebu pored. Sad smo odmah se bacili na trece cisto zbog godina, nemam sad vrmeena cekati opet par godina, a ako zdravlje bude sluzilo u planu je i cetvrto🤓 Ja sam onaj tip sto vjeruje da se djetetu trebas posvetiti i baviti se s njima a ne rodi pa babama i dedama…
Mi smo htjeli dovoljnu razliku da on bude malo samostalniji i da ga po nekom mom vidu ne zakidam. I zato sto zelim i sa drugom bebom uzivati maksimalno.
Neki kazu bolja je manja razlika, jer skupa odrastaju, ali evo u mom slucaju velika je razlika medu nama sestrama i to nije nikakav problem ☺️
Naravno kako Bog da, rekli bi…nekad ne mozemo (ni ne trebamo) utjecati, sve se poslozi bas kako treba.
Ovo su vec nijanse
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Lady8Ma ja sam prije prve trudnoce pila terapiju od 75 i onda u trudnoći od 100..i eto poslije sam je lagano makla i na kraju u 4mj kad sam provjeravala bilo je dobro i rekli da ostavim tako bez terapije…i naravno kontrola za 6mj…taman sad
A i ja si vadim privatno to. I onda ako se vodim kod endokrino onda u bolnici da mi je nalaz uvijek iz istog labosa.
Ako te muci Odi pa izvadi negdje…
A sad zadnji put je bio granican...a sad vidit ćemo kako će sad biti.
.
A što se tiče djece. Da, radam ih sebi ne babama I didama. I sada oboje radimo puno radno vrijeme u 3 smjene, nemamo ni vrtić I opet sami sve uspijevamo...svekrva uleti 1-2 MJESECNO kad je zaista kritično nama sa smjenama. Cak sam gledala da kritične dane uzmem godisnji pa da i nju ne moram zvati. 🙂
A krenuli smo na drugo ovak rano jer nam je i za prvo trebalo skoro 2 god.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji