Kod mene je jako rijedak ali nije obilan. Traje 7 dana ..nadam se da će napokon nastupiti m🤞
Nonstop se ponadam da sam dobila kad ono taj dosadni iscjedak opet hahaha uzas
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Pozdrav drage zene imam pitanje ako je ima neko da je vec prosao to.
Dakle meni su menstruacije neredovne i to ne kao dva tri dana vec duze prosla mi je 19 dana kasnila ja i muz pokusavamo vec 2 mjeseca da zatrudnim
Da li je to moguce sa neredovitim menstruacijama ovaj mjesec smo opet pokusavali u cetvrtak sam uradila test 2 dana je kasnilo medjutim test negativan danas je vec 6 dani da li je moguce da ne mogu zatrudniti zbog neredovne menstruacije
Dakle meni su menstruacije neredovne i to ne kao dva tri dana vec duze prosla mi je 19 dana kasnila ja i muz pokusavamo vec 2 mjeseca da zatrudnim
Da li je to moguce sa neredovitim menstruacijama ovaj mjesec smo opet pokusavali u cetvrtak sam uradila test 2 dana je kasnilo medjutim test negativan danas je vec 6 dani da li je moguce da ne mogu zatrudniti zbog neredovne menstruacije
Takvi ciklusi često upućuju za pcos.. definitivno može to biti razlog, jer kod takvih ciklusa čak ovulacije ni ne postoje ili su jako rijetke.. 🤷♀️
Jesi obavila pregled?
.
Sayuri- opa haha sad ćemo se navući🤣🤣
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Nazalost moja m uranila dva dana.. trebala 4.10 a kad evo je danas.. ovaj mjesec opet nista 😕
Ne znam sto dalje napraviti.. ako imate savjete pisite, kupit cu trakice iduci tjedan, clearblue smajlic koristim ako je koja s njima uspjela neka mi napise kako je pokrivala dane pozitivnih i dane prije/poslije.. hvala od ❤️
Takoder, dosla M na 13 dpo.... opet u nove pobjede 😅😅😅😅
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Da vidim koliko vas bi mi vjerovalo da vam kazem da postoji nacin da se otkrije jel doslo do oplodnje 48h iza ovulacije? I da postoji marker u krvi koji to otkriva? 😁
Prvi put čujem za ovo. Jesi ga išla vaditi? Koji je to marker?
Nisam ga vadila, jer je izuzetno skupo i nije komercijalnog karaktera. Zahvaljuci izlucivanju ovog enzima, odnosno proteina, vam bazalna tempica ostaje gore ako je doslo do oplodnje i zbog njega je moguce da zena ima simptome T i prije implantacije. Zove se Early pregnancy Factor ili EPF kako ga zovu i google je krcat clancima o njemu, meni je to jako interesantno i citam o njemu stalno, nikako da se nacudim kako ovo nisam znala ranije…
Dakle EPF protein se luci 48h nakon fertilizacije 😵 ili ti ga 2 dpo , i nalazi se u krvi majke i u iscjedku cak… evo clanak koga interesuje vise:
https://www.sciencedirect.com/topics/nursing-and-health-professions/early-pregnancy-factor
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Vrlo moguće da je zbog tako dugih ciklusa. Jesi bila na pregledu da vidiš u čemu je problem?
Jesam doktor kaze da sam zdrava da nema problema nikakvih
Evo jos clanaka
https://www.science.gov/topicpages/e/early+pregnancy+factor
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Tako da curke, simptomi su moguci i prije implantacije kod nekih zena kod kojih je izlucivanje ovog proteina izrazeno 😎 Odo sad na picence, zasluzila sam 🍾
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Ja uzalud pišem, nitko me ne sluša….🤣
Cure drage, kad ovako netko sa strane kao ja čita vaše postove osim jake želje vidljivi su i elementi opsesivnog. Zašto pobogu to sebi radite?🤷🏼♀️
Prvo se izluđujete sa trakicama za ovulaciju, pa odbrojavate dok piškite testove za trudnoću. I to ne možete sačekati da menga kasni dan-dva, nego odmah na dan očekivane ili čak prije….to je toliki stres za vaše tijelo. I vjerujem jedan od glavnih uzroka zašto se trudnoća ne dogodi.
Zamislite sad ovo, nemate od posla i drugih događaja pojma koji su dani u mjesecu, poseksate se onako spontano s mužem, skuzite nakon mjesec i pol da vam još nije došla menga i ta daaaa…🎉🎀🎈🥳🤰
Kinder surprise 🍼🤭
To vam tako ide zene moje, kad se najmanje nadate.
Nije floskula.Na silu ne ide ništa nažalost. Sretno!🤗
A zasto ti tako opsesivno citas temu koja te ne zanima i dajes svoja misljenja koja isto tako nikog ne zanimaju… ajde opet budi gadura da ove nove cure ne pomisle da si tu dobronamjerno
Ja nikad nisam bila gadura, samo sam glumila gaduru. Razlika izmedju nas dvije je ta što ti ne glumiš. Zločesta si osoba 🤗
Ja taman govorim ne budite opsesivne, a ona spominje neki marker....još to fali 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji