Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    02. Rujan 2022. 14:48

Lana99

https://ibb.co/gRwrhDZ
    https://ibb.co/pWhM2yK

Mislim da se trebaš smiriti i pričekati tu prvu M.
    Tijelo ti se još nije vratilo u normalu, samo si stvaras stres bezveze. Pričekaj da sve sjedne na svoje mjesto 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    02. Rujan 2022. 14:49

Tratinčice žao mi je što je nalaz takav, ali nemoj da te to obeshrabri,  ja vjerujem da će biti sve dobro.. 
    Sad samo ne odustaj i čini ono što je potrebno 🙏

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lana99
    02. Rujan 2022. 14:53

Ella..

Ja sam prvu M dobila 43.dan od spontanog..i nakon toga više nisam, danas mi je 60dc i dalje nema M.
    Moja prva M je bila dosta slabija nego inače, prvi dan aj i nekako je bilo, Al poslije nije baš i trajala je kraće. Ja sam se baš bojala da će.biti bolno dosta i obilno  ali nije bila. Ti još nisi dobila prvu M?
    Meni je dr rekao nakon spontanog da možemo odmah u akciju ali ja nisam htjela dok ne dobijem prvu M

I meni je dr rekla da ne moram čekati iii da možemo u akciju i tako smo i napravili. Bila sam na pregledu 24.8. I doktorica je rekla kao sve je odlično i vidi da je krenuo ciklus i da bi trebala dobiti početkom 9.mj
    E sad ja sam dobila na 24.dan ciklusa svijetlo smeđi iscjedak koji je jaaako oskudan..uvijek je prisutan kad se brišem, a na dnevnom ulošku bude par kapi..ništa doslovno. Inače imam baš dosta obilne m i mislila sam također da će mi biti bolna i obilna nakon spontanog..
    Pa evo ne znam šta da mislim..
    Ne želim si razbijati glavi ali ono..teško je

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Tratinčica123
    02. Rujan 2022. 14:53

Ella..

Tratinčicežao mi je što je nalaz takav, ali nemoj da te to obeshrabri, ja vjerujem da će biti sve dobro..

Idemo dalje i to je to.. prikupljamo info i krećemo..  
    Što kaže moj muž..  "Mi smo mislili da se ovih godinu dana borimo, a tek sad kreće naša borba"..🤷‍♀️😕

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Kami.lica
    02. Rujan 2022. 15:14

Di ste cure drage 🤗
    Petak jeeeee 🥳🥂🎉
    Tratinčice, kad si već toliko zapela imati dijete, a sama si još dijete,  ja bi na tvom mjestu ostavila muža, i našla nekog drugog. I problem riješen.🤭
    Tek su ti 23 godine, mozes se još 3 X udati do 40-e. 🤣

Pozdravi s plaže 🙋🏼‍♀️🍹🌊🌅🏖️

Tratinčica123
    02. Rujan 2022. 15:20

Kami.lica

Di ste cure drage 🤗
    Petak jeeeee 🥳🥂🎉
    Tratinčice, kad si već toliko zapela imati dijete, a sama si još dijete, ja bi na tvom mjestu ostavila muža, i našla nekog drugog. I problem riješen.🤭
    Tek su ti 23 godine, mozes se još 3 X udati do 40-e. 🤣

Pozdravi s plaže 🙋🏼‍♀️🍹🌊🌅🏖️

Zbilja se sad već skini s kurca. Zaista je nepotrebno tvoje ovakvo komentiranje.  
    Uguši se. Pozz.

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Ella..
    02. Rujan 2022. 15:25

Tratinčica123

Ella..

Tratinčicežao mi je što je nalaz takav, ali nemoj da te to obeshrabri, ja vjerujem da će biti sve dobro..

Idemo dalje i to je to.. prikupljamo info i krećemo..
    Što kaže moj muž.. "Mi smo mislili da se ovih godinu dana borimo, a tek sad kreće naša borba"..🤷‍♀️😕

Zajedno ste jači, ne sumnjam da ćeš uskoro držati svoje čudo u rukama 🙏🤞

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    02. Rujan 2022. 15:37

https://ibb.co/fkpKr1H
    Evo moja LH trakica od danas..i dalje se drži 

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Joli 🌟
    02. Rujan 2022. 16:11

Lana99 znači očito ti nije bila ovulacija kad su pokazale trakice, a očito nisi ni trudna. Skuliraj se malo jer ti ovo što radiš nije baš dobro za tebe, a verglaš u krug istu stvar o svom ciklusu, a usput sve to tako nejasno objašnjavaš, 24.8. ti je dr rekla da ti je krenuo ciklus, što to znači krenuo ciklus? Dobila si M??.... Znači da si imala O kada su ti pokazale trakice do sada bi ili test bio pozitivan ili bi došla M. Ni jedno se ne događa. Možda si imala O krvarenje kada si imala taj spotting, što se isto događa i dr ne znaju zašto, pa sačekaj 14 dana od tog događaja pa vidi hoćeš li dobiti, odnosno 38 dc. Iza navodnog peaka nisi pratila trakicama, a vrlo lako je moguće da ti se ciklus malo poremetio obzirom na gubitak trudnoće.. Ako sve to ne možeš čekati, hajde ponovo u ginekologa, pa neka ri dr kaže što se događa.

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

September
    02. Rujan 2022. 16:11

kiki13

Septwmber super za betu 😊😊 jel ti doslo do glave da je to to? Sta muz kaze? Oces ponavljat opet za dva dana ili tek sljedeci tjedan ponovo?

Nije jos, bas mi je nekako cudno ovo sve. Imam osjecaj da hvatam peak, a ne da gledam ako tamni hcg 🙈 muzu sam htjela napravit iznenađenje za sutra ali je propalo jer ja ne znam sutit i probudila sam ga u 7 da mu pokazem testove. Bio je zbunjen 😂 sretni smo ali znamo da se jos svasta moze dogodit tako da cekam najprije da vidim ako ce se duplat. Pokusavam dobit svog ginekologa da mi da uputnicu, da ne placam. Vadila bi betu u ponedjeljak i srijedu, ovo je bilo na moju ruku zbog progesterona pa kad vec vadim ajde da vidim i betu

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani