https://ibb.co/fkpKr1H
Evo moja LH trakica od danas..i dalje se drži
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Lana99 znači očito ti nije bila ovulacija kad su pokazale trakice, a očito nisi ni trudna. Skuliraj se malo jer ti ovo što radiš nije baš dobro za tebe, a verglaš u krug istu stvar o svom ciklusu, a usput sve to tako nejasno objašnjavaš, 24.8. ti je dr rekla da ti je krenuo ciklus, što to znači krenuo ciklus? Dobila si M??.... Znači da si imala O kada su ti pokazale trakice do sada bi ili test bio pozitivan ili bi došla M. Ni jedno se ne događa. Možda si imala O krvarenje kada si imala taj spotting, što se isto događa i dr ne znaju zašto, pa sačekaj 14 dana od tog događaja pa vidi hoćeš li dobiti, odnosno 38 dc. Iza navodnog peaka nisi pratila trakicama, a vrlo lako je moguće da ti se ciklus malo poremetio obzirom na gubitak trudnoće.. Ako sve to ne možeš čekati, hajde ponovo u ginekologa, pa neka ri dr kaže što se događa.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Septwmber super za betu 😊😊 jel ti doslo do glave da je to to? Sta muz kaze? Oces ponavljat opet za dva dana ili tek sljedeci tjedan ponovo?
Nije jos, bas mi je nekako cudno ovo sve. Imam osjecaj da hvatam peak, a ne da gledam ako tamni hcg 🙈 muzu sam htjela napravit iznenađenje za sutra ali je propalo jer ja ne znam sutit i probudila sam ga u 7 da mu pokazem testove. Bio je zbunjen 😂 sretni smo ali znamo da se jos svasta moze dogodit tako da cekam najprije da vidim ako ce se duplat. Pokusavam dobit svog ginekologa da mi da uputnicu, da ne placam. Vadila bi betu u ponedjeljak i srijedu, ovo je bilo na moju ruku zbog progesterona pa kad vec vadim ajde da vidim i betu
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Tatinčice zoe i još netko ti je dao savjete gdje da muž krene, gdje da se naruči pa će vjerojatno morati na još koju pretragu ž, a i ponoviti spermiogram. Osobno pošto nemaš redovne cikluse, ja bi na tvome mjestu otišla i na humanu, možda će doktor i tebi dati neke dodatne hormone, pomoći ti s prijedlogom suplemenata kako bi poboljšala kvalitetu svojih js za IVF... Sada uzmite par dana da vam se slegne sve što se događa, nažalost ovo je jako teška vijest za vas kao par, ali nema toga što se u dvoje ne može prebroditi... 💜
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Septwmber super za betu 😊😊 jel ti doslo do glave da je to to? Sta muz kaze? Oces ponavljat opet za dva dana ili tek sljedeci tjedan ponovo?
Nije jos, bas mi je nekako cudno ovo sve. Imam osjecaj da hvatam peak, a ne da gledam ako tamni hcg 🙈 muzu sam htjela napravit iznenađenje za sutra ali je propalo jer ja ne znam sutit i probudila sam ga u 7 da mu pokazem testove. Bio je zbunjen 😂 sretni smo ali znamo da se jos svasta moze dogodit tako da cekam najprije da vidim ako ce se duplat. Pokusavam dobit svog ginekologa da mi da uputnicu, da ne placam. Vadila bi betu u ponedjeljak i srijedu, ovo je bilo na moju ruku zbog progesterona pa kad vec vadim ajde da vidim i betu
Ma čestitam, a tko bi uspio iznenaditi supruga, pa nakon toliko vremena uspjeti prirodno i doživjeti ovako pozitivno iznenađenje, ma to je nešto prekrasno... Ovo je jedan tako sretan mjesec na LH trakicama...🍀🍀🍀 Ma rana je implementaciju, bitt će to sve dobro, duplat će se beta i ti si buduća mamasita 🤩🤩🤩
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Garawa evo još dva dana čekamo s tobom, ako nije uspjelo, odmori ženo što kaže nakon toliko vremena čovjeka ovo sve iscrpi, a imaš vremena, ako se predomisliš, pokušati i u Osijeku... A možda se iznenadiš kad se najmanje nadaš... Ja bi voljela da iznenadiš sebe i nas i ovaj ciklus plusićem, a ako ne bude onda nekada u budućnosti...🍀🍀🍀🍀
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Joli možda se doktorica krivo izrazila ali rekla mi je tako..ja o tom više neću razmišljati niti pisati..kako bude bit će..🙅♀️
Ostalim curama sretnoo i da vidite plusiće, a sve koje su već vidjele plusić da bude sve okej
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Di ste cure drage 🤗
Petak jeeeee 🥳🥂🎉
Tratinčice, kad si već toliko zapela imati dijete, a sama si još dijete, ja bi na tvom mjestu ostavila muža, i našla nekog drugog. I problem riješen.🤭
Tek su ti 23 godine, mozes se još 3 X udati do 40-e. 🤣
Pozdravi s plaže 🙋🏼♀️🍹🌊🌅🏖️
Ovako nešto ne bi napisala i rekla najgorem neprijatelju stvarno si dno dna… onda ti kažeš da se ne treba igrati Boga, neka te Boga bude sram tako nešto reći i napisati. Pred oltarom daješ zakletvu u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti dok nas smrt ne rastavi.
Nisi čula za zajebanciju?🙄 Baš ste smrtno ozbiljne na ovoj temi. 😆
Di ste cure drage 🤗
Petak jeeeee 🥳🥂🎉
Tratinčice, kad si već toliko zapela imati dijete, a sama si još dijete, ja bi na tvom mjestu ostavila muža, i našla nekog drugog. I problem riješen.🤭
Tek su ti 23 godine, mozes se još 3 X udati do 40-e. 🤣
Pozdravi s plaže 🙋🏼♀️🍹🌊🌅🏖️
Zbilja se sad već skini s kurca. Zaista je nepotrebno tvoje ovakvo komentiranje.
Uguši se. Pozz.
Uguši se? A onda si stvarno zasluzila to što ti se događa. I gore. 🤗
Ova meni gore soli pamet da ono što se ja zajebavam da nađe drugog muža ne bi rekla ni najgorem neprijatelju. A ova Tratinčica koju brani meni govori da se ugušim. To bi rekla najgorem neprijatelju? 🤣
Jeste dvolične i licemjerne.👎
A ovakve zle osobe poput tratinčice iliti bolje rečeno trnja, su zasluzile to što im se događa. Karma is a bitch. I svemir zna kome će takvo nešto poslati, jer je netko zla osoba. 🤷🏼♀️ Nek' samo i dalje širi mrznju, neće nikad dobiti to što želi. Ja svima šaljem ljubav. 😍Makar niste zasluzile🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji