Tratinčice sa mnom je na prošlom postupku bila žena kojoj je muž dao ujutro uzorak i ništa, zvali ga da se vrati i u tom uzorku bila 3, a ona imala more jajnih stanica, uglavnom imaju curicu od 5 godina, a sad na drugom IVF -u im se dogodila ista stvar.
Obavezno u urologa jer može biti i fizički uzrok, pa ako nije onda promjena životnog stila, ništa alkohol, ništa cigare, nema previše kofeina, mediteranska prehrana, dodaci prehrani, antioksidansi i ništa, ali ništa nije izgubljeno.... Želim vam svu sreću ovog svijeta, da se nalaz popravi.... 🙏
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Septemberčestitam ti od srca❤️🤞😍
Ellajoš ima nade i ponovi sutra jer će tad bilo 48h
Nećete vjerovati ja nisam ponovila test jer sam zaboravila kupiti i ponovit ću ga tek u nedjelju ako ne dođe M🥵
I vidim Ellau opisu da si imala spontani u 5.mj. Nakon koliko dana si dobila prvu redovnu m? I kako je izgledala?
Kod mene je od ponedjeljka i dalje onaj smeđi iscjedak bez ikakvih bolova..ne znam jel moguće da implatacija tako izgleda? Znači da je smeđa i traje danaas evo peti dan..šta mislite?
Ili je neki poremećaj u ciklusu jer mi kasni 3 dana..možda i više jer su mi curke ovdje rekle da je kod mene po trakicama O bila 13. ili 14.
Oprostite naa malo dužem tekstuu🥵
Ja sam prvu M dobila 43.dan od spontanog..i nakon toga više nisam, danas mi je 60dc i dalje nema M.
Moja prva M je bila dosta slabija nego inače, prvi dan aj i nekako je bilo, Al poslije nije baš i trajala je kraće. Ja sam se baš bojala da će.biti bolno dosta i obilno ali nije bila. Ti još nisi dobila prvu M?
Meni je dr rekao nakon spontanog da možemo odmah u akciju ali ja nisam htjela dok ne dobijem prvu M
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Tratinčice sa mnom je na prošlom postupku bila žena kojoj je muž dao ujutro uzorak i ništa, zvali ga da se vrati i u tom uzorku bila 3, a ona imala more jajnih stanica, uglavnom imaju curicu od 5 godina, a sad na drugom IVF -u im se dogodila ista stvar.
Obavezno u urologa jer može biti i fizički uzrok, pa ako nije onda promjena životnog stila, ništa alkohol, ništa cigare, nema previše kofeina, mediteranska prehrana, dodaci prehrani, antioksidansi i ništa, ali ništa nije izgubljeno…. Želim vam svu sreću ovog svijeta, da se nalaz popravi…. 🙏
Hvala za podršku i ohrabrenje. Puno znači u ovakvom trenutku. Ja sam jako emotivna i zaista cijenim što vas imam sve tu jer dosta olakšate, uz vas se čini sve moguće. 🤗🤗
Dobro. Ja koliko sam shvatila dobit ćemo uputnicu za mpo i trebamo krenuti lagano po konzultacijama..?
Muž ne pije, ne puši, trči, normalne je građe.
Slavonci smo pa je prehrana svakakva..🤣🙈
Ali dobro, nadam se samo da ćemo uskoro dobiti neke upute, da ne gubimo vrijeme.
Moj ahm je 44.80, pa mislim da je to ok?
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
https://ibb.co/gRwrhDZ
https://ibb.co/pWhM2yK
Mislim da se trebaš smiriti i pričekati tu prvu M.
Tijelo ti se još nije vratilo u normalu, samo si stvaras stres bezveze. Pričekaj da sve sjedne na svoje mjesto
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Tratinčice žao mi je što je nalaz takav, ali nemoj da te to obeshrabri, ja vjerujem da će biti sve dobro..
Sad samo ne odustaj i čini ono što je potrebno 🙏
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ja sam prvu M dobila 43.dan od spontanog..i nakon toga više nisam, danas mi je 60dc i dalje nema M.
Moja prva M je bila dosta slabija nego inače, prvi dan aj i nekako je bilo, Al poslije nije baš i trajala je kraće. Ja sam se baš bojala da će.biti bolno dosta i obilno ali nije bila. Ti još nisi dobila prvu M?
Meni je dr rekao nakon spontanog da možemo odmah u akciju ali ja nisam htjela dok ne dobijem prvu M
I meni je dr rekla da ne moram čekati iii da možemo u akciju i tako smo i napravili. Bila sam na pregledu 24.8. I doktorica je rekla kao sve je odlično i vidi da je krenuo ciklus i da bi trebala dobiti početkom 9.mj
E sad ja sam dobila na 24.dan ciklusa svijetlo smeđi iscjedak koji je jaaako oskudan..uvijek je prisutan kad se brišem, a na dnevnom ulošku bude par kapi..ništa doslovno. Inače imam baš dosta obilne m i mislila sam također da će mi biti bolna i obilna nakon spontanog..
Pa evo ne znam šta da mislim..
Ne želim si razbijati glavi ali ono..teško je
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Tratinčicežao mi je što je nalaz takav, ali nemoj da te to obeshrabri, ja vjerujem da će biti sve dobro..
Idemo dalje i to je to.. prikupljamo info i krećemo..
Što kaže moj muž.. "Mi smo mislili da se ovih godinu dana borimo, a tek sad kreće naša borba"..🤷♀️😕
Trudimo se od 9/21.
Di ste cure drage 🤗
Petak jeeeee 🥳🥂🎉
Tratinčice, kad si već toliko zapela imati dijete, a sama si još dijete, ja bi na tvom mjestu ostavila muža, i našla nekog drugog. I problem riješen.🤭
Tek su ti 23 godine, mozes se još 3 X udati do 40-e. 🤣
Pozdravi s plaže 🙋🏼♀️🍹🌊🌅🏖️
Di ste cure drage 🤗
Petak jeeeee 🥳🥂🎉
Tratinčice, kad si već toliko zapela imati dijete, a sama si još dijete, ja bi na tvom mjestu ostavila muža, i našla nekog drugog. I problem riješen.🤭
Tek su ti 23 godine, mozes se još 3 X udati do 40-e. 🤣
Pozdravi s plaže 🙋🏼♀️🍹🌊🌅🏖️
Zbilja se sad već skini s kurca. Zaista je nepotrebno tvoje ovakvo komentiranje.
Uguši se. Pozz.
Trudimo se od 9/21.
Tratinčicežao mi je što je nalaz takav, ali nemoj da te to obeshrabri, ja vjerujem da će biti sve dobro..
Idemo dalje i to je to.. prikupljamo info i krećemo..
Što kaže moj muž.. "Mi smo mislili da se ovih godinu dana borimo, a tek sad kreće naša borba"..🤷♀️😕
Zajedno ste jači, ne sumnjam da ćeš uskoro držati svoje čudo u rukama 🙏🤞
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji