Jutro, kisno jutro i iste tskve vijesti od mene.. Cestitam Mare, slicna prica ko i kod mene, 3 ciklus, nije bilo pika i onda na navodni 9 dpo sjenica, medjutim kao sto sam jucer napisala ne veselim se prerano a evo i s razlogom, danas snjegović... Jucer ssm popodne napravila i jednu lh i pojavila se blsga crtica (negdje procitah da oce pred mengu tako) dosad su od ovulacije lh bile snjegovici... Evo stavljam sliku da se divite haha prva je znaci hcg od jucer, druga hcg od danas i zadnja lh, no to vec i same znate 🤪🦊
https://ibb.co/FqNBXrc
Jutro, kisno jutro i iste tskve vijesti od mene.. Cestitam Mare, slicna prica ko i kod mene, 3 ciklus, nije bilo pika i onda na navodni 9 dpo sjenica, medjutim kao sto sam jucer napisala ne veselim se prerano a evo i s razlogom, danas snjegović… Jucer ssm popodne napravila i jednu lh i pojavila se blsga crtica (negdje procitah da oce pred mengu tako) dosad su od ovulacije lh bile snjegovici… Evo stavljam sliku da se divite haha prva je znaci hcg od jucer, druga hcg od danas i zadnja lh, no to vec i same znate 🤪🦊
https://ibb.co/FqNBXrc
Ja bi rekla da na prvom testu vidim neku sijenicu...
E sad,najbolje jos sacekat dva dana pa napravit ponovo test...mislim da je jos rano da bi test pokazao +
Drzim fige i nadam se pozitivnom rezultatu..obavezno javi rezultate kad ponovo budes radila🤞
Prijavljujem nesto cudno... Drze me nekakvi blagi menstrualni grcevi par sati i sad odem mokriti i na papiru sluzavo sa smedjim mrljama, ko blato s koncicima... Jako slicno mi je bilo u prvoj trudnoći, to sam poslije shvatila da je bila implantacijsko i bilo je malo obilnije ali isto samo prilikom jednog brisanja.
Sad, s obzirom da mi je danasnji jutarnji test negativan a jucer je kakti bio poz jel moguce da je to "nesto neuspjelo" sad izaslo? Ili to mora bas sa skorasnjom menstruacijom izaci? Ne bih rekla da je ovo bilo implantacijsko...
Prijavljujem nesto cudno… Drze me nekakvi blagi menstrualni grcevi par sati i sad odem mokriti i na papiru sluzavo sa smedjim mrljama, ko blato s koncicima… Jako slicno mi je bilo u prvoj trudnoći, to sam poslije shvatila da je bila implantacijsko i bilo je malo obilnije ali isto samo prilikom jednog brisanja.
Sad, s obzirom da mi je danasnji jutarnji test negativan a jucer je kakti bio poz jel moguce da je to "nesto neuspjelo" sad izaslo? Ili to mora bas sa skorasnjom menstruacijom izaci? Ne bih rekla da je ovo bilo implantacijsko…
Smeđe je stara krv, što znači da bi moglo biti implatacijsko. Najbolje bi bilo da pricekas još koji dan pa onda opet test...ili posto ti je već jedan bio blago pozitivan mogla bi vaditi betu danas, pa za 2 dana opet. Ja bi u tvom slučaju ipak pričekala i napravila drugi test za 2 dana
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure, kako
Postavim sliku testa?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure, kako
Postavim sliku testa?
https://imgbb.com/
Probaj tu, ne znam jesam li ti uspjesno kopirala link, nek me isprave cure ali imas ga i na stranici 481.
Joj ja mislim da cu pricekati dan menge odnosno hoce li kasniti jer ce me izluditi testovi...
Prijavljujem nesto cudno… Drze me nekakvi blagi menstrualni grcevi par sati i sad odem mokriti i na papiru sluzavo sa smedjim mrljama, ko blato s koncicima… Jako slicno mi je bilo u prvoj trudnoći, to sam poslije shvatila da je bila implantacijsko i bilo je malo obilnije ali isto samo prilikom jednog brisanja.
Sad, s obzirom da mi je danasnji jutarnji test negativan a jucer je kakti bio poz jel moguce da je to "nesto neuspjelo" sad izaslo? Ili to mora bas sa skorasnjom menstruacijom izaci? Ne bih rekla da je ovo bilo implantacijsko…
Po meni je to dobar znak, i meni djeluje na implatacijsko. Koji ti je danas dan nakon O? Puno nas je pa mi teško pohvatati. Lako za test, mislim da je još rano za njega baš da pokaže pravu crtu. Na dan kašnjenja M već bi trebala biti jako lijepa crta, a sve ovo prije 10., 11. dana to je više igra živaca i traženje sjena.
Menstrualni bolovi mogu i dalje biti znakovi trudnoće. Meni u prvoj trudnoći kasnila već 15 dana kad sam ja test radila. Kako nisam znala da su menstrualni bolovi i znak trudnoće a mene skroz bolilo ja rekla neću se testirati jer me boli i očito će krenuti. Zato sam ja tako dugo čekala na test, ali onda kako je bila i glavobolja danima, cice tvrde i bolne a onda mi je bilo presumnjivo.
Danas mi je 10 dpo, trag na papiru je bio bas majusni i zao mi da si ga nisam slikala, tu ne bi slala jer je bas ruzno ali bar sebi da imam... Grceve isto vise nemam imala sam ih par sati samo prijepodne... Ne znam... Necu nista raditi dok i ako ne zakasni jer cu se izluditi kao i dosada s ovim
https://ibb.co/jMXh4cM
8 dpo, vidite li sjenu?
Test nakon 7 min.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ružica, lijepo se vidi i ja ti cestitam 🎉🥳 drzim fige da sve bude u redu, izvjestavaj nas i dalje 🤞🤞
Bebolina, hvala ti od srca jako si ljubazna i bas detaljno informiras svaku od nas 😊
Ružice Pa jel ja ovo dobro vidim?? Jel to moguće?
Presretna sam zbog tebe.🥰🥰🙈
Čestitam ti i neka samo tamni i bude sve u redu!!❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji