O Boze.
Ja se opet pitam kako sam zatrudnjela prvi put?!🤦🏻♂️.
Nakon pika ili ovulacije? Oko 21 sat je bio pik a keks sutra u 12 sati.
Navodno kažu nakon pika ovulacija nastupa mislim kroz 12 do 24 sata, znači tada treba obavezno pokrivati. Pitanje je bilo jel si mogla ostati trudna nakon ovulacije, pa mislim da ne ako je prošla, zakasnila si onda.
Pa šta ne živi jajna stanica 48h? Msm da sam se dobro izrazila haha..jer nakon pika se desava O i onda jajna stanica može da se oplodi sljedećih 48h, šta nije tako?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Curke, kad uhvatite baš pik ovulacija će se dogoditi u roku 24h, a kod većine žena čak i do 12h.
A od pozitivne Lh trakice ( Kad su tamne, iste nijanse) onda se događa kroz 48h, s tim da vam je tu ubrojano ja mislim i to koliko ona živi... zato čim bude tamna crta, treba akcijati, pik je samo dokaz da O stize jako brzo..
Kad vidite pik, što prije odnos jer moguće da će biti i taj dan..😁🤭
Pozz i želim svima što prije plusić 🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ja se baš ni ne nadam više ali sretno vama cure drage❤️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Nemoj gubiti nadu prerano. Dok ne stigne M nije još ništa gotovo. Ne mora biti baš ni jednog simptoma a na kraju bude plusić. Nemoj odustajati prerano.
.
Tratinčice točno tako samo akcija. Kako smo mi prošlu svaki drugi dan pokrivali, sad si mislim da sam nešto zeznula i preskočila. Tako da ovaj ( i još koji mjesec ako ne uspije) pokrivamo skroz pa da budem sigurna da je baš sve pokriveno i da nema šanse da smo preskočili. Vikend dolazi, pik isto tako pa sam već sva na iglama a tko će tek izdržati do 31.8. 😁
Vi isto krećete u akciju? Koliko se sjećam mi smo se nekako poklopile s ciklusom.
Jeste ponovili onaj test za muža? Što kaže? Makar ja mu ne bi ni previše vjerovala, čekala bi spermiogram pa što bude. Do tada držim 🤞🤞🤞🤞. A sad ga filaj ovih dana sa svime što utječe na kvalitetu i pokretljivost. Sretno!
Ma istina, samo treba radit na tome, posvetit se tome tih tjedan dana oko ovulacije i onda barem budeš mirniji kad znaš da si sve pokrio..🤷♀️
Joooj ja nekako i izdržim ove dane do ovulacije, ali one dane poslije.. nikako, cijela vječnost..😂😭
...
Da, mi od sutra krećemo redovno pokrivati, ovulacija bi mi trebala biti 17.8- srijeda.
Jesmo, jučer smo ponovili, test dao rezultat kao i onaj prošli, ako ne još i gore od zadnji puta, bijel,bijel....skoro pa ništa plave boje😬
Pije sad neki dodatak za plodnost, pa ćemo vidjet što ćemo kada dođe pravi nalaz ..
Trudimo se od 9/21.
Jutro curke, ne bi ja bila ja da nisam isla napraviti test odmah danas, uzimam da je 9 dpo jer sam imala nejasne lh trakice. Meni se vidi neka sjena, ili je u mojoj glavi, a kako znam da volite loviti sjenice isto ko i ja (to mi je najdrazi dio na ovoj temi) molim vas za link gdje mogu staviti sliku da proucite.
Ovaj ciklus sam po prvi put rekla da se nadam da nisam trudna zbog korone koju sam dobila odma nakon plodnih dana, 3 dana jaka temperatura i bolovi, bojim se da ako i jest doslo do oplodnje da nece biti ostecenja 😔 simptome nemam nikakve i mislim da je ovo mozda evap crtica, mada ju ja nikad prije nisam vidjela....
Jutro curke, ne bi ja bila ja da nisam isla napraviti test odmah danas, uzimam da je 9 dpo jer sam imala nejasne lh trakice. Meni se vidi neka sjena, ili je u mojoj glavi, a kako znam da volite loviti sjenice isto ko i ja (to mi je najdrazi dio na ovoj temi) molim vas za link gdje mogu staviti sliku da proucite.
Ovaj ciklus sam po prvi put rekla da se nadam da nisam trudna zbog korone koju sam dobila odma nakon plodnih dana, 3 dana jaka temperatura i bolovi, bojim se da ako i jest doslo do oplodnje da nece biti ostecenja 😔 simptome nemam nikakve i mislim da je ovo mozda evap crtica, mada ju ja nikad prije nisam vidjela….
https://imgbb.com/
Evo tu moze staviti sliku i nama onda staviti link.
Pa da proucavamo 😁
https://ibb.co/xGsr23S
Evogaca, e sad kad se skroz posusio i kontrolna crta dobila onako cijanozu pa poljubicastila 😂, testna je nestala, naravno ni ne ocitavamo nakon 10 min ali samo kazem. 😁🦊
Nemoj gubiti nadu prerano. Dok ne stigne M nije još ništa gotovo. Ne mora biti baš ni jednog simptoma a na kraju bude plusić. Nemoj odustajati prerano.
.
Tratinčice točno tako samo akcija. Kako smo mi prošlu svaki drugi dan pokrivali, sad si mislim da sam nešto zeznula i preskočila. Tako da ovaj ( i još koji mjesec ako ne uspije) pokrivamo skroz pa da budem sigurna da je baš sve pokriveno i da nema šanse da smo preskočili. Vikend dolazi, pik isto tako pa sam već sva na iglama a tko će tek izdržati do 31.8. 😁
Vi isto krećete u akciju? Koliko se sjećam mi smo se nekako poklopile s ciklusom.
Jeste ponovili onaj test za muža? Što kaže? Makar ja mu ne bi ni previše vjerovala, čekala bi spermiogram pa što bude. Do tada držim 🤞🤞🤞🤞. A sad ga filaj ovih dana sa svime što utječe na kvalitetu i pokretljivost. Sretno!
Ma istina, samo treba radit na tome, posvetit se tome tih tjedan dana oko ovulacije i onda barem budeš mirniji kad znaš da si sve pokrio..🤷♀️
Joooj ja nekako i izdržim ove dane do ovulacije, ali one dane poslije.. nikako, cijela vječnost..😂😭
…
Da, mi od sutra krećemo redovno pokrivati, ovulacija bi mi trebala biti 17.8- srijeda.
Jesmo, jučer smo ponovili, test dao rezultat kao i onaj prošli, ako ne još i gore od zadnji puta, bijel,bijel….skoro pa ništa plave boje😬
Pije sad neki dodatak za plodnost, pa ćemo vidjet što ćemo kada dođe pravi nalaz ..
Da i meni je 17.8. O po kalendaru. I mi sutra krećemo, sutra ću provjeriti prvu trakicu.
.
Foxa na 9 dpo svakako bi se sjenica mogla vidjeti. Ako je danas sjena za dva dana ponoviš da vidiš jel tamni. Ja se nadam da ni korona ni neka prehlada ne utječe na plod.
Bit će to dan dobitka 🤭🤞🤞 ja od sutra na folikulometrije pa ćemo vidjet.. sretno 😁
Foxa- kao da vidim sjenicu, ponovi za 2 dana, mora biti tamnija!
Sretno cureee 🤗🤗 grlim vas..
Trudimo se od 9/21.
https://ibb.co/xGsr23S
Evogaca, e sad kad se skroz posusio i kontrolna crta dobila onako cijanozu pa poljubicastila 😂, testna je nestala, naravno ni ne ocitavamo nakon 10 min ali samo kazem. 😁🦊
Vidim ju i drzim ti 🤞 da tamni. Ponavljas sutra?
.
…
Jesmo, jučer smo ponovili, test dao rezultat kao i onaj prošli, ako ne još i gore od zadnji puta, bijel,bijel….skoro pa ništa plave boje😬
Da i meni je 17.8. O po kalendaru. I mi sutra krećemo, sutra ću provjeriti prvu trakicu.
.
Foxa na 9 dpo svakako bi se sjenica mogla vidjeti. Ako je danas sjena za dva dana ponoviš da vidiš jel tamni. Ja se nadam da ni korona ni neka prehlada ne utječe na plod.
Bit će to dan dobitka 🤭🤞🤞 ja od sutra na folikulometrije pa ćemo vidjet.. sretno 😁
Foxa- kao da vidim sjenicu, ponovi za 2 dana, mora biti tamnija!
Sretno cureee 🤗🤗 grlim vas..
Sretno 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji