Pozdrav,prvi put se javljam na ovu temu… krenila sam sa lh trakicama (narucila na aliu neke) jedan dan crtica tamnija drugi svijetlija nikako nije ista kao i kontrolna osjetljivost im je 10 miu
Imate li neke trakice za preporučit hvala unaprijed
Osjetljivost 10 mIU/ml za ovulacijske? To je baš čudno, to je prenisko. Stalno će bit pozitivne.
Meni su ove super:
https://gravida.hr/proizvod/lh-test-trakice-za-ovulaciju-femometer-lh/
Ahaa hvala vam puno… prije nego sto sam narucila negdje sam pricitala da je bolja manja osjetljivost da je preciznije.. sad vidin da je uzas prije njih sam koristila digitalni clear blu i bilo je puno lakse očitat.. jos me zanima kada tocno radite testove ima li neko pravilo
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Pozdrav,prvi put se javljam na ovu temu… krenila sam sa lh trakicama (narucila na aliu neke) jedan dan crtica tamnija drugi svijetlija nikako nije ista kao i kontrolna osjetljivost im je 10 miu
Imate li neke trakice za preporučit hvala unaprijed
Osjetljivost 10 mIU/ml za ovulacijske? To je baš čudno, to je prenisko. Stalno će bit pozitivne.
Meni su ove super:
https://gravida.hr/proizvod/lh-test-trakice-za-ovulaciju-femometer-lh/
Ahaa hvala vam puno… prije nego sto sam narucila negdje sam pricitala da je bolja manja osjetljivost da je preciznije.. sad vidin da je uzas prije njih sam koristila digitalni clear blu i bilo je puno lakse očitat.. jos me zanima kada tocno radite testove ima li neko pravilo
Kažu da treba poslijepodne, i u uputama tako piše. Nikako na prvi jutarnji za LH trakice.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Pobjeglo mi slovo, Femometer je naziv aplikacije.
Narucila sam ih pa od sljedećeg ciklusa krecem s njima,da mislila san na koje doba dana je najbolje radit..za Dane u ciklusu znam.iako do prije dva mejseca su mi bili redovni dok nisam dobila koronu i menstruaciju 14-ti dan ciklusa… sad se polako vraća u normalnu
Pijeli neka od vas caj od vrkute?Smijem li ga pocet na svoju ruku uzimat?
Bebolina, tnx skinut cu aplikaciju mada sam onaj test od jutros hitila 🙈
Monte, ja ga pijem od pocetka ovog ciklusa, zamjetno mi se povecala sluz doduse i inofolic je novo od ovog mjeseca pa je mozda i od njega.
Pobjeglo mi slovo, Femometer je naziv aplikacije.
Narucila sam ih pa od sljedećeg ciklusa krecem s njima,da mislila san na koje doba dana je najbolje radit..za Dane u ciklusu znam.iako do prije dva mejseca su mi bili redovni dok nisam dobila koronu i menstruaciju 14-ti dan ciklusa… sad se polako vraća u normalnu
To smo ti onda napisale kad je najbolje. Ali kao nikad ne s prvim jutarnjim. Isto tako ako jako puno vode piješ mokraća ti je razrijeđena. Morala bi paziti da je neko vrijeme u mjehuru pa da testiraš tu
Hvala vam puno na pomoći ❤️
Di ste cure 🤭 Jesam vam falila? 🤣
Petak jeeeee 🥳🥂🎉🌊🌅🍹
Uzivajte u produženom vikendu.🥳🥳🤗
Pijeli neka od vas caj od vrkute?Smijem li ga pocet na svoju ruku uzimat?
Moj ti je savjet da ga ne piješ za vrijeme menge. Moze izazvati obilnu mengu.
Hvala vam🤩M je danas gotova tako da pocinjem sa cajem a sa trakicama za koji dan.Prosli mjesec nisam uhvatila pik,valjda bude bolje sad
Bebolina, držimo fige❤️.
Cure, ja sam službeno propuvala.
Napravila onaj osjetljivi test, i svjesna sam da nema niceg i da je test bijel kao snjeg ali ja umisljam da na mjestu na kojem treba biti druga crta vidim nesto u obrisima, a ponavljam nema nicega.🤦🏻♂️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji