Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    12. Kolovoz 2022. 18:10

ružica

Bebolina, držimo fige❤️.
    Cure, ja sam službeno propuvala.
    Napravila onaj osjetljivi test, i svjesna sam da nema niceg i da je test bijel kao snjeg ali ja umisljam da na mjestu na kojem treba biti druga crta vidim nesto u obrisima, a ponavljam nema nicega.🤦🏻‍♂️

Hocemooo slikuuu,kad moras dobit

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ružica
    12. Kolovoz 2022. 19:14

Bebolina,
    Nemam sto uslikati....🤦🏻‍♂️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Pepermint
    12. Kolovoz 2022. 19:22

Kami.lica

Di ste cure 🤭 Jesam vam falila? 🤣
    Petak jeeeee 🥳🥂🎉🌊🌅🍹
    Uzivajte u produženom vikendu.🥳🥳🤗

Petak bez Kamilice nije petak. 

Pepermint
    12. Kolovoz 2022. 19:23

Anchyyy

Ja ga pijem svaki dan, možeš ga bez problema piti 😊
    Meni M gotova, od sutra pocinjem s trakicama.

Super. 🤞

Bebolina2207

Foxa15

Bebolina, tnx skinut cu aplikaciju mada sam onaj test od jutros hitila 🙈
    Monte, ja ga pijem od pocetka ovog ciklusa, zamjetno mi se povecala sluz doduse i inofolic je novo od ovog mjeseca pa je mozda i od njega.

Aplikacija daje 7 dana besplatno korištenje kasnije košta i podosta.
    .
    Kod mene po kalendaru danas kreću plodni dani i lagano prozirna sluz krenula. Sutra prva trakica a možda, a možda i danas. 😄

montenegrina

Hvala vam🤩M je danas gotova tako da pocinjem sa cajem a sa trakicama za koji dan.Prosli mjesec nisam uhvatila pik,valjda bude bolje sad

🤞 da ovaj put uhvatis pik. A i da se jos nesto uhvati. 

Pepermint
    12. Kolovoz 2022. 19:25

Bebolina2207

Išla sam piškati LH trakicu. Uhvatila sam sjeninu sjenu 😄, kaže Premom Low 0.03, to je 10.DC a prošli mjesec je bila na 11. DC visoko 1.13, tako da mi po ovome djeluje da bi ovulacija stvarno mogla biti 17. kako mi kaže MK. Vidjet ću koliko će do sutra porasti, jer ne znam koliko to brzo raste po satima.

Mislim da to zavisi od zene do zene. Nekome naglo poraste LH a nekome sporije. 

montenegrina
    12. Kolovoz 2022. 21:38

Pepermint

Anchyyy

Ja ga pijem svaki dan, možeš ga bez problema piti 😊
    Meni M gotova, od sutra pocinjem s trakicama.

Super. 🤞

Bebolina2207

Foxa15

Bebolina, tnx skinut cu aplikaciju mada sam onaj test od jutros hitila 🙈
    Monte, ja ga pijem od pocetka ovog ciklusa, zamjetno mi se povecala sluz doduse i inofolic je novo od ovog mjeseca pa je mozda i od njega.

Aplikacija daje 7 dana besplatno korištenje kasnije košta i podosta.
    .
    Kod mene po kalendaru danas kreću plodni dani i lagano prozirna sluz krenula. Sutra prva trakica a možda, a možda i danas. 😄

Onda bacanje na akciju.

montenegrina

Hvala vam🤩M je danas gotova tako da pocinjem sa cajem a sa trakicama za koji dan.Prosli mjesec nisam uhvatila pik,valjda bude bolje sad

🤞 da ovaj put uhvatis pik. A i da se jos nesto uhvati

Jedva cekam da krenemo u akciju 😁

Aneee
    12. Kolovoz 2022. 21:59

Foxa i ja vidim crticu...sretno 🤗 a znam puno trudnica koje su ostale trudne dok su imale koronu i bebice žive i zdrave 😁

Pepermint sretno, uzivaj na godišnjem, pa se vrsti sa plusicem 😁
    .
    Cb digitalac sam i ja koristila i u uputama je pisalo prvi jutarnji urin..tako sam i radila...qli njegova osjetljivost je 30 ili 40mlu ja msm 🤔
    Roze trakice i one svjetlo plave od premom su isto od 10mlu, a zelene od 20mlu...to je te koje su meni poznate, sad nez jesam koju zaboravila. Po premom sam danas 2dpo...sad ono ludo vrijeme čekanja...iako imam neki osjećaj da nije došlo do O. Nemam pojma. Nastavljam piskiti trakice možda dođe do pravog pika 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mare30
    12. Kolovoz 2022. 22:51

Pozdrav cure🙂
    Kako radimo na bebi vec 3.mj odlucila sam ovaj mjesec uzeti trakice za ovulaciju.pocela sam ih piskit od 11.-18 dana ciklusa(ciklusi su mi inace od 28-32 dana) 
    Meni ni jedna trakica nije pokazala pik vec su mi sve sa blijedom,jedva vidljivom drugom crtom. I sad,odnose smo imali 11.,16., i 17. dan(po aplikaciji ovulacija je bila 17.dan,jer se nisam mogla ravnati po trakicama) ako je tako danas je 6dpo
    Ja sam napravila test jer imam mucnine koje dosad nisam imala i test mi pokaze ovakvu crticu
    Sto vi mislite dali je ovo pozitivno i dali se ipak ovulacija dogodila 11.dan iako je to meni prerano za moj ciklus
    Evo slike:
    https://ibb.co/G00XGJ9

• Lulamira
    12. Kolovoz 2022. 22:54

Mare30

Pozdrav cure🙂
    Kako radimo na bebi vec 3.mj odlucila sam ovaj mjesec uzeti trakice za ovulaciju.pocela sam ih piskit od 11.-18 dana ciklusa(ciklusi su mi inace od 28-32 dana)
    Meni ni jedna trakica nije pokazala pik vec su mi sve sa blijedom,jedva vidljivom drugom crtom. I sad,odnose smo imali 11.,16., i 17. dan(po aplikaciji ovulacija je bila 17.dan,jer se nisam mogla ravnati po trakicama) ako je tako danas je 6dpo
    Ja sam napravila test jer imam mucnine koje dosad nisam imala i test mi pokaze ovakvu crticu
    Sto vi mislite dali je ovo pozitivno i dali se ipak ovulacija dogodila 11.dan iako je to meni prerano za moj ciklus
    Evo slike:
    https://ibb.co/G00XGJ9

Trudna si, cestitam! 

• Mare30
    13. Kolovoz 2022. 00:09

Hvala Vam cure,ujutro piškim novu trakicu(da istošimo zalihe🙈) pa cu Vam stavit slikicu
    Tesko je zaspat sada nakon neocekivanog +❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.