Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 18:58

Nešto me zanima pa vas moram pitat. Vjerojatno mi nećete odgovorit 🤭

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 19:03

Tu bi često pročitala kako bi netko napisao kako u stvarnom životu oko njih svi trudni, pa na poslu, pa prijateljice, pa rodbina...bla bla, .i ono neke bi se hvalile da su iz prve i tako....pa bi neke tu pisale da ih to jako pogodi. Jer one se trude, a oko njih sve trudne...
    A na forumu kad netko nepoznat napiše da je trudna, onda se čestita, veseli itd..  zar stvarno ima više ljubomore prema poznatim ljudima oko vas, ili se tu na forumu više glumi? Stvarno me to zanima. 
    Jer realno lakše je na anonimnom forumu pokazati ljubomoru ako je ima prema nepoznatima, nego da netko u blizini skuži da ti nije baš drago zbog te osobe...🤷🏼‍♀️

Pepermint
    09. Kolovoz 2022. 19:35

Napisala sam 2 poruke al ne vidim da su ovdje. 🤦‍♀️
    Sto se desava? Jel i vama tako? 

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 19:38

Pepermint

Napisala sam 2 poruke al ne vidim da su ovdje. 🤦‍♀️
    Sto se desava? Jel i vama tako?

I meni je tako bilo 🤭🤷🏼‍♀️

Pepermint
    09. Kolovoz 2022. 19:41

Pisala sam Kamilici 
    Dakle takvim izjavama ovdje nije mjesto. Jer su ovdje zene koje se bore sa zacecem. I ne bi bas bilo primjereno tako nesto reci. To se prica sa prijateljima, deckom, muzem ili bilo kim drugim. I mislim da ne ji bilo u redu da netko tko stavi plusci dobije komentar" "uf super al eto meni je zao i bas me to pogodilo". Svatko tko ima iole pameti nece to ovdje napisati iako ce se mozda osjecat tuzno. Ali ne radi te osobe nego radi svoje situacije i ne ostvarene trudnoce. I ne bi rekla da je to ljubomora neka negativna nego vise tak neki osjecas kao npr.kad smo bili djeca pa smo nesto vidjeli u ducanu a roditelji nam to nisu htjeli kupiti pa smo mi bili ljuti i tuzni. Ali taj osjecaj brzo prode. Tako i to. 

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 19:51

kiki13

Kami.lica

Tu bi često pročitala kako bi netko napisao kako u stvarnom životu oko njih svi trudni, pa na poslu, pa prijateljice, pa rodbina…bla bla, .i ono neke bi se hvalile da su iz prve i tako….pa bi neke tu pisale da ih to jako pogodi. Jer one se trude, a oko njih sve trudne…
    A na forumu kad netko nepoznat napiše da je trudna, onda se čestita, veseli itd.. zar stvarno ima više ljubomore prema poznatim ljudima oko vas, ili se tu na forumu više glumi? Stvarno me to zanima.
    Jer realno lakše je na anonimnom forumu pokazati ljubomoru ako je ima prema nepoznatima, nego da netko u blizini skuži da ti nije baš drago zbog te osobe…🤷🏼‍♀️

Niko nista ne glumi. Ako si iole normalna osoba bit ce ti drago i radi poznatih i radi nepoznatih ljudi na forumu i cestitat ces jednima i drugima. Isto tako, ako je to ono sto zelis i ne ide, pogodit ce te i ovako i onako. Nitko ne kaze da ne mozes istovremeno biti sretan zbog nekog i tuzan zbog sebe i tu nema apsolutno nista pogresno. Kao ste ce neka bit sretna radi sebe jer je trudna, a istovremeno ce joj biti zao frendice koja se pati, a ne ide. Isto kao za bilo sto drugo u zivotu.
    (P.s. samo nemoj mislit da ces ovako izbrisati sve sto si do sad pisala)
    Pozz

Ne mislim ništa brisati, samo me zanimalo. 😁

Garawa¤
    09. Kolovoz 2022. 19:54

Ja se osobno nisam zalila da sam ljubomorna na nekoga iz svoje okoline.. ili bla bla..itd.. 
    Ali mogu shvatiti taj osjećaj.. jer ljudi neće priznati ako postoji nekakav problem i skrivaju svi sve kao zmija noge.. kao ako bude, bude.. a mi znamo što prolazimo i ne cijenimo ni sekunde neiskrenost.. Sigurno svatko od nas ima nekoga tko dok trepne ostane u drugom stanju..i takva okolina nas ne razumije. 

A zašto ovdje nema ljubomore..  jer se ljudi povezu i pokazu da je i njima tesko, da nisi sam u svemu i da još netko prolazi kroz iste stvari i razumije te.. i normalno da ćeš se veseliti onda.  

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 20:00

Pepermint

Pisala sam Kamilici
    Dakle takvim izjavama ovdje nije mjesto. Jer su ovdje zene koje se bore sa zacecem. I ne bi bas bilo primjereno tako nesto reci. To se prica sa prijateljima, deckom, muzem ili bilo kim drugim. I mislim da ne ji bilo u redu da netko tko stavi plusci dobije komentar" "uf super al eto meni je zao i bas me to pogodilo". Svatko tko ima iole pameti nece to ovdje napisati iako ce se mozda osjecat tuzno. Ali ne radi te osobe nego radi svoje situacije i ne ostvarene trudnoce. I ne bi rekla da je to ljubomora neka negativna nego vise tak neki osjecas kao npr.kad smo bili djeca pa smo nesto vidjeli u ducanu a roditelji nam to nisu htjeli kupiti pa smo mi bili ljuti i tuzni. Ali taj osjecaj brzo prode. Tako i to.

Slazem se. Ali istinski se veseliti tudjoj sreći dok ti to isto nemaš ne mogu svi.

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 20:04

_

Ja se osobno nisam zalila da sam ljubomorna na nekoga iz svoje okoline.. ili bla bla..itd..
    Ali mogu shvatiti taj osjećaj.. jer ljudi neće priznati ako postoji nekakav problem i skrivaju svi sve kao zmija noge.. kao ako bude, bude.. a mi znamo što prolazimo i ne cijenimo ni sekunde neiskrenost.. Sigurno svatko od nas ima nekoga tko dok trepne ostane u drugom stanju..i takva okolina nas ne razumije.

A zašto ovdje nema ljubomore.. jer se ljudi povezu i pokazu da je i njima tesko, da nisi sam u svemu i da još netko prolazi kroz iste stvari i razumije te.. i normalno da ćeš se veseliti onda.

Nek' se i s tobom jednom složim 🤣🤣
    Baš zato jer je ovo anoniman forum svi detalji se pišu, mozda i više nego što kažeš nekome u svojoj blizini. Iskrenije je. A u stvarnom životu se više glumi jer je više toga na kocki za izgubiti.

Pepermint
    09. Kolovoz 2022. 20:14

Kami.lica

Pepermint

Pisala sam Kamilici

Slazem se. Ali istinski se veseliti tudjoj sreći dok ti to isto nemaš ne mogu svi.

Tako je. To se zove nesebicnost, poniznost. Biti sretan zbog tude srece je jedan divan osjecaj. A kada tezis toj istoj sreci onda mozes i zamisliti kako se osjeca ta druga osoba koja to dozivi. I jednostavno budes sretan zbog njih ili nje ili njega. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.