Kami,
Gdje ti je drustvo?
Evo sa mnom na plazi
Vjerujem Kami, nego priznaj koliko dana si preskocila terapiju?
Nastavi da je pijes, i cujemo se u petak. 😇
Kakvu terapiju? Pikanje? 🐧🐧🐧🐧🤣🤣🤣🤣
Jesi ti Luna? Ona mi je bila draga. Imaš isti stil pisanja kao ona.
Nadam se samo da nisi luzerica Sayuri 🤭
Jesam Kami, bravo na pogotku. 🤛🏻
Luna? 🤗🤗🤗🤗
Glavom i bradom. 👏
Missed youu 🤗🤗🤗🤗
Kami,
Gdje ti je drustvo?
Evo sa mnom na plazi
Luna? 🤗🤗🤗🤗
Glavom i bradom. 👏
Missed youu 🤗🤗🤗🤗
I ti si meni nedostajala. Zato i komentarisem samo tvoje objave. 🤠
Kami,
Gdje ti je drustvo?
Evo sa mnom na plazi
Luna? 🤗🤗🤗🤗
Glavom i bradom. 👏
Missed youu 🤗🤗🤗🤗
I ti si meni nedostajala. Zato i komentarisem samo tvoje objave. 🤠
Awwww 😍
Pokušavam ispratiti, ali kad vidim koliko stranica bude 🤦🏼♀️ na kraju kad sam počela čitati skuzim da nisam zapravo puno propustila 😅
Moje trakice danas iste kao i prekjučer 😄 ali nastavljam piskiti...kao što sam rekla kod mene roze skoro uvijek pozitivne, a peak pravi bude u oči i to na obje 😄
https://ibb.co/Qnpzpyk
.
Vidim neko tockasto krvarenje na 7dpo..čekam razvoj situacije...a 7dpo je dosta rano za test 😅
Moj test je na 11dpo bio negativan, pa tek na 14dpo pravi plus...doduše poslije negativnog nisam ni pisala do 14dpo više. Zato me sad brine što mi je lutealna 11dana 🙄
.
Što se tiče potpomognute, sad kad imam jednu bebu nez dali bi išla za drugu tako daleko...najvjerojatnije bi, ali opet nez...
.
A spremio nismo radili ove godine, zadnji put početkom 2020..i bio je dobar nalaz. Da ponovimo opet? Iako on pije sad opet cink i selen i još neke vitamine.
A za taj kućni test, nebi mu ja previše vjerovala, bolje napraviti pravi spermio pa znate na čemu ste.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dobila sam M. Malkice sam tužna, ali ništa posebno, jer je očekivano. Nešto šteka, iako se uvijek nekako nadam da se čudo i dva put može desiti.😁 Ali, došla mi je mama na 3 tj, tata će idući tj. Žive udaljeno 1100 km i baš volim kad dođu. Tako da me nema aktivno iduće vrijeme, škicnut ću tu i tamo. Nadam se da će do tad svrab Kami pronaći put sa naše teme.😗
Simbice, na stranici 478 se prisjeti kako si se svadjala sa Sayuri, a branila svoju priju Kamilicu 🤗🤗🤗
Dobila sam M. Malkice sam tužna, ali ništa posebno, jer je očekivano. Nešto šteka, iako se uvijek nekako nadam da se čudo i dva put može desiti.😁 Ali, došla mi je mama na 3 tj, tata će idući tj. Žive udaljeno 1100 km i baš volim kad dođu. Tako da me nema aktivno iduće vrijeme, škicnut ću tu i tamo. Nadam se da će do tad svrab Kami pronaći put sa naše teme.😗
Žao mi je, glupa M 🙄
Uzivaj sad sa svojim 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Simba mamica i tatica žive u Dojčlandu? I moji su daleko pa te razumijem. Nema do mamice i tatice🤗🤗🤗
Dobro jutro.. ajmo, čekamo pozitivne testićee 😋😍
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji