Pokušavam ispratiti, ali kad vidim koliko stranica bude 🤦🏼♀️ na kraju kad sam počela čitati skuzim da nisam zapravo puno propustila 😅
Moje trakice danas iste kao i prekjučer 😄 ali nastavljam piskiti...kao što sam rekla kod mene roze skoro uvijek pozitivne, a peak pravi bude u oči i to na obje 😄
https://ibb.co/Qnpzpyk
.
Vidim neko tockasto krvarenje na 7dpo..čekam razvoj situacije...a 7dpo je dosta rano za test 😅
Moj test je na 11dpo bio negativan, pa tek na 14dpo pravi plus...doduše poslije negativnog nisam ni pisala do 14dpo više. Zato me sad brine što mi je lutealna 11dana 🙄
.
Što se tiče potpomognute, sad kad imam jednu bebu nez dali bi išla za drugu tako daleko...najvjerojatnije bi, ali opet nez...
.
A spremio nismo radili ove godine, zadnji put početkom 2020..i bio je dobar nalaz. Da ponovimo opet? Iako on pije sad opet cink i selen i još neke vitamine.
A za taj kućni test, nebi mu ja previše vjerovala, bolje napraviti pravi spermio pa znate na čemu ste.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dobila sam M. Malkice sam tužna, ali ništa posebno, jer je očekivano. Nešto šteka, iako se uvijek nekako nadam da se čudo i dva put može desiti.😁 Ali, došla mi je mama na 3 tj, tata će idući tj. Žive udaljeno 1100 km i baš volim kad dođu. Tako da me nema aktivno iduće vrijeme, škicnut ću tu i tamo. Nadam se da će do tad svrab Kami pronaći put sa naše teme.😗
Simbice, na stranici 478 se prisjeti kako si se svadjala sa Sayuri, a branila svoju priju Kamilicu 🤗🤗🤗
Dobila sam M. Malkice sam tužna, ali ništa posebno, jer je očekivano. Nešto šteka, iako se uvijek nekako nadam da se čudo i dva put može desiti.😁 Ali, došla mi je mama na 3 tj, tata će idući tj. Žive udaljeno 1100 km i baš volim kad dođu. Tako da me nema aktivno iduće vrijeme, škicnut ću tu i tamo. Nadam se da će do tad svrab Kami pronaći put sa naše teme.😗
Žao mi je, glupa M 🙄
Uzivaj sad sa svojim 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Simba mamica i tatica žive u Dojčlandu? I moji su daleko pa te razumijem. Nema do mamice i tatice🤗🤗🤗
Dobro jutro.. ajmo, čekamo pozitivne testićee 😋😍

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ali ja i dalje stojim iza toga da cu se testirat jedino ako kasni, znaci 21.08. tako da ce te se nacekat za mene 😅 vec vidim da cu par dana prije ocekivane kipjeti, ali cu se nekako suzdrzati 🙊
Ne možeš nam to raditi haha nije fer da mi toliko čekamo, ajde ti, ali mi..😂😂 Ma barem 19-og, ajde, da odem na more mirna..😂😂

Trudimo se od 9/21.
Cure, savjetovala bih Vam da pijete Femibion 1, odlican je za planiranje trudnoce i prvo tromjesecje trudnoce, sadrzi aktivnu folnu i sve ostalo sto treba, ja sam ga opet pocela piti kad sam odlucila da cemo raditi na bebi opet… Femibion 1 i Roidakal…
Ja sam čula sad za neke kapi, baš za policisticne jajnike pa planiram probati. Pijem neku folnu što mi je doktor dao.. ali mislim da ovaj mj sada neću ništa više ubacit.. Inovo, folna, letrozol, duphaston...🙈
Za ovaj mjesec mi je dosta, svakako onda idemo na pauzu, ali planiram s tim kapima onda započeti..
Ali hvala na info, ja ću se svakako raspitati 😊

Trudimo se od 9/21.
Ali ja i dalje stojim iza toga da cu se testirat jedino ako kasni, znaci 21.08. tako da ce te se nacekat za mene 😅 vec vidim da cu par dana prije ocekivane kipjeti, ali cu se nekako suzdrzati 🙊
Ne možeš nam to raditi haha nije fer da mi toliko čekamo, ajde ti, ali mi..😂😂 Ma barem 19-og, ajde, da odem na more mirna..😂😂
Haha 😅😅
A bojim se ako je neg onda cu bit tuzna, a ovako ak cekam jos 2 dana i u medjuvremenu dobim nece biti tolki stres, tako mi je recimo bilo prosli ciklus..nisam uopce testirala i bolilo me bas ko pred M i znala sam da dolazi, jer ako sam dobro shvatila implantacijski grcevi su dosta blazi, a mene pred M boli ono bas jako kao da me neko reze nozem dolje
Razumijem te, skroz.. ja isto to pokušavam al ne ide nikako.. već sam si izračunala da će mi 10dpo bit taman jutro nakon što dođemo s mora😂
I odmah mužu, jel se slazes da radimo tad..😂
Ali te razumijem, šalim se. Stvarno je bolje raditi nakon što kasni.. jer istina, kao da je nekako manje razočaranje.. ako je to ikako moguće hah
Uglavnom, iscekujemo s tobom, kad god da napraviš.

Trudimo se od 9/21.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji