Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 13:28

Luna93

"Sayuri,
    Kako god, mislim da si zaista pretjerala sa komentarom da nema djece. Zaista se ne mislim raspravljati, komentarisala sam samo jer je to jako ruzno procitati, jer i sama sam zena."

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 13:29

_Sayuri_

Kamilica2

Onda se javlja Luna:

Luna93:

"Mislila sam ne komentarisati ono sto me se ne tice, kao sto u privatnom zivotu radim. Ali se ne mogu suzdrzati, iz jednog prostog razloga, ne mogu vjerovati da na forumu cija je svha razmjena iskustava, misljenja i dijagnoza vezanih za potomstvo, gdje smo jedna drugoj podrska, zena vrijedja zenu kako nema dijete. Ne pravdam ni ostale uvrede, odlika su primitivizma, ali ovo je nesto najodvratnije sto sam procitala."

Sve su to tvoji nickovi, koja slucajnost da se nove clanice odmah jave nakon tvog posta…i rvo hvala Bogu sad svi vide da sam tada bila u pravu sto sam te nazvala bolesnom…. Tako samo ti izvlaci…

Moji nickovi 🤣🤣🤣🤣luna je isto srpkinja, Visibaba07 je nedavno rodila, a jedina luđakinja ovdje si ti. I ovi postovi to najbolje opisuju. Da imaÅ” imalo srama izbrisala bi profil zmijošŸ¤—šŸ¤—

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 13:29

_Sayuri_

Kamilica2

Luna93

"Sayuri,
    Kako god, mislim da si zaista pretjerala sa komentarom da nema djece. Zaista se ne mislim raspravljati, komentarisala sam samo jer je to jako ruzno procitati, jer i sama sam zena."

Opet kazem i ponavljam kao sto sam i tada evo kasno i glasno: hvala bogu pa nemas djece Kamilice..

Bravo srećo, napokon tvoje pravo lice izlazi šŸ˜ˆšŸ¤—

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 13:31

Eto cure drage, vidite da su čak i Simba i Garawa bježale od zmije sayuri kao vrag od tamjana.Ā 
    🤣
    Očito su zaboravile kakva je ona zapravo.Ā 
    Eto pa vi vidite kakva je. I nije to sve. Ima joÅ” puuuuunoooo materijala od naÅ”e drage SayuriišŸ¤—šŸ¤—

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 13:33

_Sayuri_

Kamilica2

_Sayuri_

Kamilica2

Onda se javlja Luna:

Luna93:

"Mislila sam ne komentarisati ono sto me se ne tice, kao sto u privatnom zivotu radim. Ali se ne mogu suzdrzati, iz jednog prostog razloga, ne mogu vjerovati da na forumu cija je svha razmjena iskustava, misljenja i dijagnoza vezanih za potomstvo, gdje smo jedna drugoj podrska, zena vrijedja zenu kako nema dijete. Ne pravdam ni ostale uvrede, odlika su primitivizma, ali ovo je nesto najodvratnije sto sam procitala."

Sve su to tvoji nickovi, koja slucajnost da se nove clanice odmah jave nakon tvog posta…i rvo hvala Bogu sad svi vide da sam tada bila u pravu sto sam te nazvala bolesnom…. Tako samo ti izvlaci…

Moji nickovi 🤣🤣🤣🤣luna je isto srpkinja, Visibaba07 je nedavno rodila, a jedina luđakinja ovdje si ti. I ovi postovi to najbolje opisuju. Da imaÅ” imalo srama izbrisala bi profil zmijošŸ¤—šŸ¤—

Hahahahaah smijurija si ti obicna, znaci da sumiramo ( mada sumnjam da ce bilo ko sa paznjom procitati ove gluposti koje si prekopirala iz konteksta, ne znam da li znas sta znaci ā€œ kontekstā€, sumnjam) znaci ja gnjusna jer je sam rekla Simbi da se ta bakterija prenosi analnim putem a tebi rekla da si bolesnica i ne daj Boze da imas djece ikada… a ti: sve ovo sto si pisala zadnjih dana naocigled svih forumasica…. Hahahahhaha , idi jedi pure jos….

Jadnice jadna pisala si ti svima gadosti, i svi su tvoje zle komentare ignorirali fokmsi bila skotna šŸ¤—

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 13:33

*dok si🤣🤣

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 13:34

_Sayuri_

Kamilica2

Eto cure drage, vidite da su čak i Simba i Garawa bježale od zmije sayuri kao vrag od tamjana.
    🤣
    Očito su zaboravile kakva je ona zapravo.
    Eto pa vi vidite kakva je. I nije to sve. Ima joÅ” puuuuunoooo materijala od naÅ”e drage SayuriišŸ¤—šŸ¤—

Daj nam jos…

Daj prvo deci jest pa će te dočekati kad se vratiÅ” šŸ¤—šŸ¤—šŸ¤—

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 13:34

_Sayuri_

Kamilica2

_Sayuri_

Kamilica2

_Sayuri_

Kamilica2

Onda se javlja Luna:

Luna93:

Hahahahaah smijurija si ti obicna, znaci da sumiramo ( mada sumnjam da ce bilo ko sa paznjom procitati ove gluposti koje si prekopirala iz konteksta, ne znam da li znas sta znaci ā€œ kontekstā€, sumnjam) znaci ja gnjusna jer je sam rekla Simbi da se ta bakterija prenosi analnim putem a tebi rekla da si bolesnica i ne daj Boze da imas djece ikada… a ti: sve ovo sto si pisala zadnjih dana naocigled svih forumasica…. Hahahahhaha , idi jedi pure jos….

Jadnice jadna pisala si ti svima gadosti, i svi su tvoje zle komentare ignorirali fokmsi bila skotna šŸ¤—

Pa pa

Uhvaćena jadna Sayuri. 🤣🤣🤣🤣Mogla si bar promijeniti nick kao garawa 🤣🤣🤣🤣

Garawa¤
    06. Kolovoz 2022. 13:35

Evo ja obavila covid test.. negativan šŸ¤—

1999 ā™„ļø
    2006ā™„ļø
    PokuÅ”aji za 3 sreću šŸ¤žšŸ¤ž
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Kamilica2
    06. Kolovoz 2022. 13:37

Čitajući ove stare postove moram se sjetiti super cura koje su ti bile na forumu. Luna, visibaba, Aristea, Lavica, Lida.....šŸ¤—sve redom super cure. I Simba mi je tada bila draga. šŸ¤—
    Sayuri je tada bila glavna negativka koja je sipala otrov na svim temama tu. A sad svima viri iz guzice koliko se ulizuje 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.