Marija tvoje trakice i ciklusi me podsjećaju na moje, meni nikad O nije bila prije 20dc...a ako si slučajno vidila i jučer sam imala trakice isto kao u petak, tamne..a tako je I tebi bilo...a to ne vjerujem da je bio peak taj dan. Moji ciklusi doduše nikad nisu bili ispod 29dana.
Piskim za sat vremena opet pa da vidimo kakva je situacija danas
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam danas dobila M 😢
Bella možeš me staviti za ne dobit 2.9
Zao mi je za M 🙁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Di ste cure....🤗🤗🤗🌊🌅🍹
Kod mene 37 stupnjeva danas. U zraku 🤭
Nadrobile ste vidim 5 stranica od jutros 🤣
Super mi je kako sayuri svima viri iz guzice. A ne može bit veća bitch nego što je 🤣🤣🤣
Simba, Luna. …🤗🤗🤗🤗🤗
Marija,
Što tebi znači dan ovilacije?
Sto ako je ovulacija recimo u noci oko ponoci ili dva ujutro?
Meni je tako bilo ovaj put i mi smo pokrili sutra u podne i sto jel uhvacen dan ovulacije ili ne?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Marija, to ti je dobro, ali gle, kad su crtice jednake to jos nije ovulacija, ovulacija ide za 12 sati...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Marija,
Što tebi znači dan ovilacije?
Sto ako je ovulacija recimo u noci oko ponoci ili dva ujutro?
Meni je tako bilo ovaj put i mi smo pokrili sutra u podne i sto jel uhvacen dan ovulacije ili ne?
Ne znam nego samo pretpostavljam da je bila u petak po trakici koju sam testirala u cetvrtak, nije bila iste nijanse ko kontrolna, ali priblizno i onda sam dva sata iza toga testirala bila je dost svjetlija, tako da je samo pretpostavka da je pik bio prije ove tamnije..ovaj ciklus sam tek krenula s trakicama pa se nisam jos ufurala, testirala sam samo jednom dnevno dakle nedovoljno da uhvatim pik, a imali smo odnos dan prije te tamnije linije u srijedu, u petak i danas pa cu vidjeti..ako nista bar znam da vise puta na dan testiram
Mislim da te ona pita sta ti predstavlja” dan ovulacije” u smislu jel to rok od 24h, pa npr u noci pukne folikul pa naredna 24h, ili dan bukvalno u smisli od jutra do navece…ja je shvatam sta pita, ovulacija predstavlja momenat kad pukne folikul a to moze biti i u noci u 01h ujutur i onda fulis dobar dio zivota te jajne stanice, ali zato se i ubacuje sperma dan dva ranije…👌😘
Slazem se s tobom, da..
Ružice, najvažnije je imati odnos dan ili dva prije ovulacije i onda na sam taj dan...onda možeš biti sigurna da ste sve dobro pokrili 😊
Sayuri jel piskis?😋
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Aneeekakva je trakica, jesi piskila?
Iste kao jučer, čak malo svjetlije 😅
Ali tek sam 17dc tako da tek za koji dan mogu očekivati pik 🤭
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Cure najbolje vam je ne previse brainstormati kada točno nakon peaka nastupa ovulacija već raditi svaki dan na bebanu i to je to. Pokriti 3 dana prije peaka, peak i tri dana nakon 🤷🤩😀
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore