Jutro svima.
Simba ja uopce ne citam ove povracotine nego samo tvoje odgovore i umirem od smiha 😂😂😂
Bella kakva je situacija kod vas, idete dalje s postupkom?
Garawa i ti sad nastavljas? Sretno..
Nove cure ne mogu vas uopce popamtit jos 😂 al sretno svima, samo vi piskite.
Mia i maro sretno i nek bude to to.
Ja imam konz 30.8.u vinogradskoj 🙈 pocela danas ponovo skupljat nalaze. Idemo dalje…
Od smiha 🤣 srpkinjo ko se zadnji smije….🤗
Ovo je bilo za srpkinju sayuri 🤗
Jutro, u mene novo samo da nisam mogla izdržati do subote 🙄
https://ibb.co/3yP6QbK
Waaaa🥳🥳🥳 sjenica se bome vidiiiiii, napravi test što prije a do tada držim velike figeeee 🤩🙏
Dobro jutro svima! 🌞🥱 kako ste?
Ja sam danas dosta napeta i malo u strahu ali polažem sve nade 🙏
Sretno danas 😃 sad me jako zanima dali su blizanci 😄
Nisam bila tu, ali sam par stranica pročitala pa znam o čem se radi. 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
https://ibb.co/RQB1htc
Evo cure hormoni, lh i fsh mi je jos veca inverzija nego prije… ocito je tu neki problem
A da li si koristila neku terapiju za to..
Marija1994 odlično,želim ti da uživaš maksimalno u produženom vikendu 🤩 ma dobro, kako se vrijeme približava hvata me sve veći strah ali tako mora biti… 😮💨
_Sayuri_ tratinčica123❤️❤️
Aneee s obzirom da sam imala dva folikula prvi put lako moguće, daj Bože samo da sve bude u redu bila jedna bebica ili blizanci 🙏 hvala ti
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Mene menga očito zeza. Jutros krenulo malo smećkasto, rekoh ma to je to. 100 puta do sada otišla na wc, na ulosku samo malo smeđeg..😤
Ja se nadam se će uskoro krenuti kako treba…najviše me muči što uopće ne osjećam menga bolove😬 a zaista je važno da dođe danas!😂😂
Mia javi nam se nakon pregleda, bit će sve super!
Ma ja ti hocu da ne dode 😛 i jos kazes da nemas menga bolove hm hm 🤞🏼
Ipak je to menga, kako sam i očekivala. Neka, kreće lagano ciklus..😁 od iduće subote sam na folikulometrijama, taman dan prije mora završavam. I onda se taman vraćamo s mora na 10dpo ako sve kao i dosad... a na moru neću da znam za simptome i testove ..😬😂😂
Cure, kad krećem s ciklom? Od 1dc ili?🙈
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Marija1994odlično,želim ti dauživaš maksimalno u produženom vikendu🤩ma dobro, kako se vrijeme približava hvata me sve veći strah ali tako mora biti…😮💨
Aneees obzirom da sam imala dva folikula prvi put lako moguće, daj Bože samo da sve bude u redu bila jedna bebica ili blizanci🙏hvala ti
Kada je pregled?❤
Trudimo se od 9/21.
Ipak je to menga, kako sam i očekivala. Neka, kreće lagano ciklus..😁 od iduće subote sam na folikulometrijama, taman dan prije mora završavam. I onda se taman vraćamo s mora na 10dpo ako sve kao i dosad… a na moru neću da znam za simptome i testove ..😬😂😂
Ja sam ti započinjala s ciklom predzadnji dan ciklusa kada se već krvarenje smanjivalo i bilo samo u tragovima. Ali sam stvarno jela u dosta velikim količinama, pravu domaću ciklu i njezin sok i još sam si uzela male sokiće iz dma od cikle, ujutro sam si za doručak znala par indijskih oraščića, a navečer sam pila kozel pivo i uvijek je stvarno upalilo 👌
Mislim da ti od prvog dana ciklusa nema bas previše smisla pit, neka me netko ispravi ako griješim. Meni je doktorica rekla da počnem pred kraj ciklusa. I onda poslje ovulacije ananas i to bas onaj korjen, nekako sam ga i zavoljela 🙈
I nemoj se uplašit ako ti mokraća i stolica bude crvena, mene nitko nije upozorio pa sam se bas uplašila 🤣🤣🤣
U 16:45 sam narucena 😮💨😖😓😬🤞
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Marija1994odlično,želim ti dauživaš maksimalno u produženom vikendu🤩ma dobro, kako se vrijeme približava hvata me sve veći strah ali tako mora biti…😮💨
Aneees obzirom da sam imala dva folikula prvi put lako moguće, daj Bože samo da sve bude u redu bila jedna bebica ili blizanci🙏hvala ti
Kada je pregled?❤
16:45 cini mi se 🙏
Uff tko će to dočekati 😋🙉
Ništa, morat će moguća trudnica napravit test dok čekamo Miu.. 😂 mora se nešto događati hahah
Trudimo se od 9/21.
Ipak je to menga, kako sam i očekivala. Neka, kreće lagano ciklus..😁 od iduće subote sam na folikulometrijama, taman dan prije mora završavam. I onda se taman vraćamo s mora na 10dpo ako sve kao i dosad… a na moru neću da znam za simptome i testove ..😬😂😂
Ja sam ti započinjala s ciklom predzadnji dan ciklusa kada se već krvarenje smanjivalo i bilo samo u tragovima. Ali sam stvarno jela u dosta velikim količinama, pravu domaću ciklu i njezin sok i još sam si uzela male sokiće iz dma od cikle, ujutro sam si za doručak znala par indijskih oraščića, a navečer sam pila kozel pivo i uvijek je stvarno upalilo👌
Mislim da ti od prvog dana ciklusa nema bas previše smisla pit, neka me netko ispravi ako griješim. Meni je doktorica rekla da počnem pred kraj ciklusa. I onda poslje ovulacije ananas i to bas onaj korjen, nekako sam ga i zavoljela🙈
I nemoj se uplašit ako ti mokraća i stolica bude crvena, mene nitko nije upozorio pa sam se bas uplašila🤣🤣🤣
U 16:45 sam narucena 😮💨😖😓😬🤞
Okej hvala ti, onda ću ja krenuti s njom isto tako, meni traje nekih cca 4 dana, pa taman negdje tamo od ponedjeljka haha 🙉😋
Ja ju obožavam, nije problem. Haha baka pravi ciklu, imam spremne sad 3 tegle haha kupit ću si onda samo sokić još hehe😂 moram malo podebljati endometrij, barem pokušati. Bude oko 7mm.
Ok. Hvala na upozorenju!
Nestrpljiva sam čuti što se zbućkalo u tvojoj pupii 🤭
Trudimo se od 9/21.
Nista, u 10. mj prosle godine mi je bilo 7.5/10.5 a ovo je sad taman duplo. Reka mi je dr tad da to nije strasno, imam redovne cikluse, ovulacije, nemam nikakvih simptoma pcos-a. Sad cu bas vidit na kontroli sta ce reci. A eto, imam i konz za mpo pa nek se nesto dogada
Bit ce to sve dobro, vjerovatno ce ti sad doti neku terapiju.. Koliko ti vec radis na trudnoću, nisam bas upratila? 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji