Sjećam se kad je Zoe jednom napisala nekoj friškoj trudnici tu da nema šta ona radit na ovoj temi di nema trudnica 🤣🤣🤣🤣
Pa kazu ja zločesta 🤭
A tek ova srpkinja Sayuri koliko je gadosti pisala. Pa promijenila profil. Ali nick joj je ostao isti. I jadna garawa izbrisala ime da ljudi ne prepoznaju da je ona ta garawa od 40 + i 3 muža🤣🤣🤣
Sayuriuje sad glumi majku Terezu, a ustvari je čisto zlo 🤣
Jedina koja nije licemjer ovdje sam ja. I jedina zanimljiva 🤣🤣🤣
A jadnoj Mii želim puno kmečanja i usranih pelena da požali dan kad mu je rekla da svrši u nju 🤣🤣🤣🤣
Nista, u 10. mj prosle godine mi je bilo 7.5/10.5 a ovo je sad taman duplo. Reka mi je dr tad da to nije strasno, imam redovne cikluse, ovulacije, nemam nikakvih simptoma pcos-a. Sad cu bas vidit na kontroli sta ce reci. A eto, imam i konz za mpo pa nek se nesto dogada
Bit ce to sve dobro, vjerovatno ce ti sad doti neku terapiju.. Koliko ti vec radis na trudnoću, nisam bas upratila? 🤗
Skoro 2 godine, bez ijednog dana kasnjenja da se barem ponadam 😂
Nisi imala neku terapiju za stimulaciju.. Meni ce godina dana krajem sl mjesec kako smo poceli raditi.. Kasnilo mi je samo jednom malo duze I taj ciklus 13 dan ciklusa imala sam disfunkcionalno krvarenje.. i od tad imam osjecaj da mi se sve poremetilo
Pila sam klomifen, al samo ova dva ciklusa kad smo isli na inseminaciju… a bas me zanima sta je, stvarno nema nikakve naznake za pcos, a ti hormoni takvi. Ko da su ih zaminili u labu 😅
Tako je meni bilo za prolaktin, uredne menstruacije, ovulacije I sve ostalo a visok prolaktin, i dalje im ništa nije jasno 🤣
Mia baš mi je drago, neka je skolska trudnoca ❤️ Uzivaj u trudnoci🥰
Kiki super za Vinogradsku, tamo je dr. Bolanca, jako hvaljen i veliki strucnjak💪🏻
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Cure, ima li jos koja da ima progesteron na ov+7 izmedu 20 i 30?
Sad mi je opet bio 24..al vec ste mi potvrdile da je sve iznad 20 ok.
Bila sam na sv.duhu i mpo dr me odmah htio staviti na femaru i ovitrelle.
Meni je to too much s obzirom da su mi svi hormoni uredni.. nekako mislim da ne ostajemo trudni radi muzevog spermiograma pa mi se blesavo filati s hormonima..
Imate kakav mudar savjet? Malo me pere očaj pa mi treba neka utjeha bar :)
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Vidim ima lista pa ako mogu i ja bi na nju za nedobit mi je 19.08..
.
.
Hvala za trakice pogledat cu na tim stranicama pa vidit uzet par vrsta pa probat.❤️
.
.
Cestitam mia da bude uredna i dobra trudnoca❤️
.
.
.
Apropo zene s nickom kamilica stvarno nemogu vjerovat kakve gadosti pise..dosla sam na forum da se posavjetujem i tipkam sa zenama curama koje se bore za ostvarenje trudnoce a naisla sam na tako ljigave i gnjusne kimetare strahota…zena zeni treba bit potpora a ne vuk…zalosno…zar je stvarno bitno ko koliko ima godina di radi i opcenito cim se bavi u zivotu…svak sebi poslozi prioritete i zelje…i cemu osude sto neko zeli djete s 20 godina ako je spreman ili ako netko ne zeli djete s 40 svak ima svoj zivot i kroji ga onako kako on zeli a ne kako mu neko nalaze kaze ili bilo sta…zene drage sirimo ljubav a ne zlo…ionako ga je previse u danasnje vrijeme…
🥰❤️
Ma ja samo sprdam par njih koje su zločeste osobe. Sayuri, garawa, zoe i Simba.
Nemam ništa protiv drugih cura. Vi ste samo koleterarne žrtve 🤣🤣 Ja sam inače dobrica 🤗
S ove plaze na Pelješcu, gledajući sunce kako lagano tone u more, samo želim zahvaliti Bogu i svemiru što sam se rodila u najljepšem djeliću svijeta, mojoj lijepoj Dalmaciji. 🌅🌊🥂🥳🎉😍
I što imam najbolje društvo na svijetu. ❤️
#blessed 🤭
Meni je to too much s obzirom da su mi svi hormoni uredni.. nekako mislim da ne ostajemo trudni radi muzevog spermiograma pa mi se blesavo filati s hormonima..
Moj savjet bi ti bio da ne gubiš vrijeme i vjeruješ svom MPO doktoru..
Šta ti je točno savjetovala.. terapiju pa IVF ili ciljane odnose?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Nista, u 10. mj prosle godine mi je bilo 7.5/10.5 a ovo je sad taman duplo. Reka mi je dr tad da to nije strasno, imam redovne cikluse, ovulacije, nemam nikakvih simptoma pcos-a. Sad cu bas vidit na kontroli sta ce reci. A eto, imam i konz za mpo pa nek se nesto dogada
Bit ce to sve dobro, vjerovatno ce ti sad doti neku terapiju.. Koliko ti vec radis na trudnoću, nisam bas upratila? 🤗
Skoro 2 godine, bez ijednog dana kasnjenja da se barem ponadam 😂
Nisi imala neku terapiju za stimulaciju.. Meni ce godina dana krajem sl mjesec kako smo poceli raditi.. Kasnilo mi je samo jednom malo duze I taj ciklus 13 dan ciklusa imala sam disfunkcionalno krvarenje.. i od tad imam osjecaj da mi se sve poremetilo
Pila sam klomifen, al samo ova dva ciklusa kad smo isli na inseminaciju… a bas me zanima sta je, stvarno nema nikakve naznake za pcos, a ti hormoni takvi. Ko da su ih zaminili u labu 😅
Tako je meni bilo za prolaktin, uredne menstruacije, ovulacije I sve ostalo a visok prolaktin, i dalje im ništa nije jasno 🤣
Idem u subotu vadit prolaktin 😂 da vidimo sta ima s njime 😂😂
Samo pazi da odradiš sve kako treba za prolaktin, da ne bi dobila pogresne rezultate.. Ja ga inace vadim u dnevnoj endokrinoloskoj ambulanti..
Moj savjet bi ti bio da ne gubiš vrijeme i vjeruješ svom MPO doktoru..
Šta ti je točno savjetovala.. terapiju pa IVF ili ciljane odnose?
Šta je garawa, praviš se da se ne znamo? 🐧🐧🐧🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji