Alooo ekipaaaa 🤣🤣
Ja danas ne pišam. Mislim, pišam, ali ne trakice.. 🤣
Evo me na Korčuli, uzivam. Sad ćemo na ručak u neki fini restoran pa plivati, pa večeras se opiti🤣🤣…baš mi je lipo. Guštam. 🤭Hvala Bogu 🌅🌊🍹😇
Koja si ti štuka 🤣🤣 upišala se daBogda 🤮
Štuka te rodila štraco 🤣
Kamilica je njufer 🤣
🦋23
🐻48
👩❤️💋👨 3 mj.
Riječi su besplatne, ali može vas koštati način na koji ih upotrebljavate..
Samo da javim, testirala sam se malo prije, druga crtica je puno svjetlija nego kontrolna, tako da ovulacija nije ni blizu, ali me bas zanima kad ce biti peak jer ja uopce ne osjetim ovulaciju tako da su ove trakice za mene otkrice i bas se veselim koliko to smijesno zvucalo.. 😅
Ajde, mene baš zanima kad će tebi pokazat.😛
Iako one znaju preko noći samo tako potamnit haha pa ono, možda to uopće ne bude tako daleko koliko ti misliš ☺️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Kamilica je forum.hr sudjelovala pod nickom Bossa Nova pa da prepričam poruke koje je tamo pisala prije nego izbriše profil.
Dakle, javlja se na wannabe temi u 5. mjesecu 2021. jer hoće trudnoću, osjeća pritisak okoline i zbog godina. Počela je pišati trakice, tek su na početku pokušavanja, seks s mužem ima samo na dan ovulacije jer nema libido, a i pritisak im je jer baš moraju. Nije zadovoljna sa sobom, prestala se sređivati. 2.6.2021. objavljuje post da je dan prije imala pozitivan test, ali je već isti dan prokrvarila pa vjeruje da je bila biokemijska. Piše o nekim ginekološkim problemima, gin joj ne da uputnicu za hormone, cure je pitaju dal ga može promijeniti pa veli da je u njenom gradu samo jedan socijalni ginekolog. Skupo joj je sama plaćati sve pretrage jer je nezaposlena. Ali se interesira za porod kod Podobnika, na dan otvorenih vrata ne može doći jer joj je daleko. Ima i polip pa naručuje čaj i kapi.
U 4. mjesecu 2022. ima koronu, dobila vjerojatno od muža, interesira se za potvrde koje mora dostaviti poslodavcu.
To je to ukratko, poklapa se ovo s wannabe teme sa svime što je tu pisala.
Aktivno se radi na otkrivanju njenog identiteta, samo cu to reci…
Ovo me toliko veseliiiiiiiii, daj Bože da se i otkrije 🤞
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Alooo ekipaaaa 🤣🤣
Ja danas ne pišam. Mislim, pišam, ali ne trakice.. 🤣
Evo me na Korčuli, uzivam. Sad ćemo na ručak u neki fini restoran pa plivati, pa večeras se opiti🤣🤣…baš mi je lipo. Guštam. 🤭Hvala Bogu 🌅🌊🍹😇
Koja si ti štuka 🤣🤣 upišala se daBogda 🤮
Štuka te rodila štraco 🤣
Koje si ti samo zlo od žene…da nikako ne prestaješ. Neka te Bog nagradi za takvo ponašanje. Karma udari gdje najviše boli, ne zaboravi to! pa makar anoniman forum bio. Zbilja ti želim da ne postaneš nikad mama, jer dijete ne zaslužuje takvu zlobnu majku. Možeš ti sebe uvjeravati kako ti nisi takva. Jesi. Bitna su dijela.
molim nekoga tko može saznati tko je ona da to napravi i javi. ja osobno ću na svaki podforum odnosno temu stavljati njenu sliku, kao i potražiti njene bližnje i uputiti ih na ovaj forum.
Jesi ti normalna? Pa vidiš da je ona mene prva napala. 🤣🤣🤣🤣
Aktivno se radi na otkrivanju njenog identiteta, samo cu to reci…
Interpol radi svoj posao 🤣🤣
Kamilica je forum.hr sudjelovala pod nickom Bossa Nova pa da prepričam poruke koje je tamo pisala prije nego izbriše profil.
Dakle, javlja se na wannabe temi u 5. mjesecu 2021. jer hoće trudnoću, osjeća pritisak okoline i zbog godina. Počela je pišati trakice, tek su na početku pokušavanja, seks s mužem ima samo na dan ovulacije jer nema libido, a i pritisak im je jer baš moraju. Nije zadovoljna sa sobom, prestala se sređivati. 2.6.2021. objavljuje post da je dan prije imala pozitivan test, ali je već isti dan prokrvarila pa vjeruje da je bila biokemijska. Piše o nekim ginekološkim problemima, gin joj ne da uputnicu za hormone, cure je pitaju dal ga može promijeniti pa veli da je u njenom gradu samo jedan socijalni ginekolog. Skupo joj je sama plaćati sve pretrage jer je nezaposlena. Ali se interesira za porod kod Podobnika, na dan otvorenih vrata ne može doći jer joj je daleko. Ima i polip pa naručuje čaj i kapi.
U 4. mjesecu 2022. ima koronu, dobila vjerojatno od muža, interesira se za potvrde koje mora dostaviti poslodavcu.
To je to ukratko, poklapa se ovo s wannabe teme sa svime što je tu pisala.
Super, hvala. Poklapa se većina šta je i tu pisala. Samo taj dio da je nezaposlena, pa za koronu nisam vidjela. Inače me ne zanima tko je iza kojeg nicka, ali ovaj put me baš baš zanima, pa nek ju bude sram.
Vi majke mi moje niste normalne 🤣🤣🤣 ja nisam ni na jednom forumu osim ovog. I to samo radi sayuri i garawe. A vaša opsjednutost sa mnom me u najmanju ruku nasmijava 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji