Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia21998 🔆
    28. Srpanj 2022. 20:48

_Sayuri_

Mia, kako si danas? Kad je pregled slkedece sedmice?

Dobro samm, danas sam čak i povraćala, a simptomi su mi stvarno sve jači i jači.  malo ste me jučer utješili, smirili i dali mi nadu ☺️🤞 Zvala sam danas dvije poliklinike nekoliko puta ali mi se nisu javili, nadam se da nije godišnji u pitanju 😌 Pokušat ću još sutra zivkati, pa da odem po drugo mišljenje. A ako ne, preostaje mi onda hitna. 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Garawa¤
    28. Srpanj 2022. 20:48

Kamilica2

Garawa

Otišao mail vezano za
    Zabranjeno je objavljivanje sadržaja kojim se potiče, pogoduje poticanju i širenju mržnje ili diskriminacije na osnovi rasne ili etničke pripadnosti ili boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, članstva u sindikatu, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog naslijeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije te antisemitizma i ksenofobije, nacional-šovinističke ideologije, ideja fašističkih, nacističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima.

Oće interpol izdat tjeralicu, zna li se šta? 🤣🤣🤣

Strpljen ,spašen. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    28. Srpanj 2022. 20:49

Mia21998 🔆

_Sayuri_

Mia, kako si danas? Kad je pregled slkedece sedmice?

Dobro samm, danas sam čak i povraćala, a simptomi su mi stvarno sve jači i jači. malo ste me jučer utješili, smirili i dali mi nadu ☺️🤞 Zvala sam danas dvije poliklinike nekoliko puta ali mi se nisu javili, nadam se da nije godišnji u pitanju 😌 Pokušat ću još sutra zivkati, pa da odem po drugo mišljenje. A ako ne, preostaje mi onda hitna.

Bit  će to sve ok..  mora 🙏🙏

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    28. Srpanj 2022. 20:54

Kiki imaš ti kakvih simptoma?

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Kamilica2
    28. Srpanj 2022. 21:09

Garawa

Kamilica2

Garawa

Otišao mail vezano za
    Zabranjeno je objavljivanje sadržaja kojim se potiče, pogoduje poticanju i širenju mržnje ili diskriminacije na osnovi rasne ili etničke pripadnosti ili boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, članstva u sindikatu, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog naslijeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije te antisemitizma i ksenofobije, nacional-šovinističke ideologije, ideja fašističkih, nacističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima.

Oće interpol izdat tjeralicu, zna li se šta? 🤣🤣🤣

Strpljen ,spašen.

🤣🤣🤣 Super mi je što mislite da ste toliko bitne da će se itko s vama baviti 🤭

• Kamilica2
    28. Srpanj 2022. 21:15

Nego, da utvrdimo gradivo za one koji ne znaju 🤣
    Garawa je siromašna prodavačica od 40 i kusur koja s trećim muzem na silu zeli imati dijete..ali ne ide zbog menopauze. I umjesto da se makne s ove teme koja je za mlade cure, i ode na temu za umjetnu, ona provodi sate i sate preko dana na ovoj temi. U to vrijeme djeca i muz gladuju doma jer ova visi na mobitelu stalno🤣
    Sayuri je komšinica iz republike srpske koja je do nedavno sijala mrznju na forumu. Ali otkad je rodila dozivjela je prosvijetljenje pa se ulizuje svim forumašicama. I sama na silu zeli još djece iako je nedavno rodila i prešla 35 ....umislila da je stroj za rađanje....isto opsjednuta forumom visi tu po cijele dane, a jadna beba doma zanemarena....😞

• Kamilica2
    28. Srpanj 2022. 21:20

Sayuri  ispričavam ti se što sam te nazvala srpkinjom. Nisi ti kriva za svoje porijeklo. 😢 Za to što si bitch si sama kriva, pa ne zamjeri što ti vraćam milo za drago. 🤗

Garawa¤
    28. Srpanj 2022. 21:23

Cure, ja odoh s ove teme a bome i foruma. 
    Pozdrav svima. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Lulamira
    28. Srpanj 2022. 21:37

Kami,
    Hoces da vodis grupu? 
    Napisi ko treba da ide i ti preuzmi. Pa ih savjetuj da su mlade za radjanje, a ove starije obavijesti da su u menopauzi. 

Mia21998 🔆
    28. Srpanj 2022. 21:40

Garawa, Kiki13, _Sayuri_ hvala vam žene na riječima podrške stvarno mi ovo jaaako puno znaci 🙏❣️ i ja se stvarno nadam iz dana u dan sve više da će biti sve u redu 🤞

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.