Mia, kako si danas? Kad je pregled slkedece sedmice?
Dobro samm, danas sam čak i povraćala, a simptomi su mi stvarno sve jači i jači. malo ste me jučer utješili, smirili i dali mi nadu ☺️🤞 Zvala sam danas dvije poliklinike nekoliko puta ali mi se nisu javili, nadam se da nije godišnji u pitanju 😌 Pokušat ću još sutra zivkati, pa da odem po drugo mišljenje. A ako ne, preostaje mi onda hitna.
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Otišao mail vezano za
Zabranjeno je objavljivanje sadržaja kojim se potiče, pogoduje poticanju i širenju mržnje ili diskriminacije na osnovi rasne ili etničke pripadnosti ili boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, članstva u sindikatu, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog naslijeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije te antisemitizma i ksenofobije, nacional-šovinističke ideologije, ideja fašističkih, nacističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima.
Oće interpol izdat tjeralicu, zna li se šta? 🤣🤣🤣
Strpljen ,spašen.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Mia, kako si danas? Kad je pregled slkedece sedmice?
Dobro samm, danas sam čak i povraćala, a simptomi su mi stvarno sve jači i jači. malo ste me jučer utješili, smirili i dali mi nadu ☺️🤞 Zvala sam danas dvije poliklinike nekoliko puta ali mi se nisu javili, nadam se da nije godišnji u pitanju 😌 Pokušat ću još sutra zivkati, pa da odem po drugo mišljenje. A ako ne, preostaje mi onda hitna.
Bit će to sve ok.. mora 🙏🙏
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Kiki imaš ti kakvih simptoma?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Otišao mail vezano za
Zabranjeno je objavljivanje sadržaja kojim se potiče, pogoduje poticanju i širenju mržnje ili diskriminacije na osnovi rasne ili etničke pripadnosti ili boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, članstva u sindikatu, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog naslijeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije te antisemitizma i ksenofobije, nacional-šovinističke ideologije, ideja fašističkih, nacističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima.
Oće interpol izdat tjeralicu, zna li se šta? 🤣🤣🤣
Strpljen ,spašen.
🤣🤣🤣 Super mi je što mislite da ste toliko bitne da će se itko s vama baviti 🤭
Nego, da utvrdimo gradivo za one koji ne znaju 🤣
Garawa je siromašna prodavačica od 40 i kusur koja s trećim muzem na silu zeli imati dijete..ali ne ide zbog menopauze. I umjesto da se makne s ove teme koja je za mlade cure, i ode na temu za umjetnu, ona provodi sate i sate preko dana na ovoj temi. U to vrijeme djeca i muz gladuju doma jer ova visi na mobitelu stalno🤣
Sayuri je komšinica iz republike srpske koja je do nedavno sijala mrznju na forumu. Ali otkad je rodila dozivjela je prosvijetljenje pa se ulizuje svim forumašicama. I sama na silu zeli još djece iako je nedavno rodila i prešla 35 ....umislila da je stroj za rađanje....isto opsjednuta forumom visi tu po cijele dane, a jadna beba doma zanemarena....😞
Sayuri ispričavam ti se što sam te nazvala srpkinjom. Nisi ti kriva za svoje porijeklo. 😢 Za to što si bitch si sama kriva, pa ne zamjeri što ti vraćam milo za drago. 🤗
Cure, ja odoh s ove teme a bome i foruma.
Pozdrav svima.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Kami,
Hoces da vodis grupu?
Napisi ko treba da ide i ti preuzmi. Pa ih savjetuj da su mlade za radjanje, a ove starije obavijesti da su u menopauzi.
Garawa, Kiki13, _Sayuri_ hvala vam žene na riječima podrške stvarno mi ovo jaaako puno znaci 🙏❣️ i ja se stvarno nadam iz dana u dan sve više da će biti sve u redu 🤞
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰