Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    29. Srpanj 2022. 07:19

Marija1994

Jutro cure, ja sutra krecem s trakicama po prvi put. Bas sam uzbudjena! 😁

Marija Hajde, iščekujemo s tobom🤭
    Mia drago mi je da imaš simptome, to bi stvarno trebao biti dobar znak!
    Da, čitala sam sad o tim tabletama, zapravo je to sve ovo što ja već i pijem.. stvarno je sastav isti, tako da ću mislim da ću nastaviti s ovim mojim, onda mi nema smisla mijenjat.. 🤷‍♀️ nisam nikad provjerila D vitamin, iako čitam da može biti jako važan. Raspitati ću se da to rijesim negdje privatno.
    Ovo su moje:
    https://ibb.co/RNp15nX
    Joli napuni baterije i odmori se. 
    Da, u pravu si, isti sastav. Tako da ću nastaviti s Inovo. 😊
    Ostalima želim dobro jutro i uspješan dan!😁

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

PiaBuu
    29. Srpanj 2022. 07:21

Marija, ista stvar! :D
    ja sam krenula neki dan, al sam uzela neke iz mulera i vec 6 dani mi pokazuje dvije crtice,iste linije i boje. 
    https://minibox.hr/planiranje-obitelji-djeca-zdravlje-dom/proizvodi-za-pomoc-zaceca mislila sam naruciti ove,jel netko probao? 
    PS, test plodnosti muskarca i FSH? sta mislite o tome

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Tratinčica123
    29. Srpanj 2022. 07:34

Marija1994

Na mojima pise Beright zelene su, nemam iskustva jos s tim, kad je najbolje testirat ujutro ili popodne?

Na mojima piše bilo kad, između 10h i 20h.
    Iako sam ja skuzila da meni bolje i jače pokazuje dopodne. To ćeš vidjet. Ja krenem neka 4 dana prije ovulacije i svaki dan po jednu prva dva dana, a onda kad skuzim da je skoro iste boje kao kontrolna, meni u roku pola dana bude pravi pik, naglo mi skoči. Za nekih par sati samo ali onda i jako brzo trakice počnu svijetliti. Meni je zadnji puta pik bio oko 13h, ja sam bolove osjetila oko 19h navečer i mislim da je tad bila ovulacija. Sigurna sam.

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    29. Srpanj 2022. 08:44

Bebolina2207

PiaBuu

Marija, ista stvar! :D
    ja sam krenula neki dan, al sam uzela neke iz mulera i vec 6 dani mi pokazuje dvije crtice,iste linije i boje.
    https://minibox.hr/planiranje-obitelji-djeca-zdravlje-dom/proizvodi-za-pomoc-zaceca mislila sam naruciti ove,jel netko probao?
    PS, test plodnosti muskarca i FSH? sta mislite o tome

Ja sam kod njih uzimala ali one roze. I uhvatila sam nekoliko puta O. Ali su osjetljivosti 10mlU.
    Dobiješ 20 kom testova plus 2 testa za trudnoću za 60kn.
    Makar je najisplativije uzeti s ebaya jer i oni od tamo naručuju i 100kom dođe 5,6 dolara. Nažalost ja ne mogu naručiti s ebaya jer nemam takav račun. A ni nemam koga da mi uzme.
    Nažalost ne znam sliku staviti da ti pokažem koje imam.

Evo ovdje se stavi slika - https://imgbb.com/
    1. Start uploading 
    2. Izabereš moje datoteke, slike i sliku koju želiš 
    3. Uploadaj 
    4. Kopiraš samo link slike( dolje desno piše copy) i onda taj link samo zaljepiš ovdje ☺️

Trudimo se od 9/21.

Mia21998 🔆
    29. Srpanj 2022. 09:32

Zoe🌸 i ja se nadam 🥺točno me strah danas puta do mora, evo 10 minuta od kako sam se probudila i mučnina je već prisutna, i da najveći kavopija  a ne mogu pomirisati kavu više  🙁 
    Marija1994 Sretno 🍀 i javljaj nam 
    Tratinčica 🤞🤞🤞da, i meni se stvarno čini da je to sve dosta slično ali kažem ja sam pokušala pokusirati, reko idem vidjeti i probati nemam što za izgubiti. I evo nakon jedne  kutije gynositola.. 
    Probaj si to izvaditi, ja sam odmah prije postupka vadila D vitamin i stvarno sam ga imam toliko malo da doktorica nije mogla vjerovati, mislim da ti i on igra jako veliku ulogu. Ja sam skužila da nešto nije kako treba nokti su mi pucali svakako, po pola, po sredini, kosa mi je opadala da je to bilo strašno više sam se bojala češljati kosu samo sam ju stavljala u rep, koža mi je bila perutava i suha, cijelo ljeto na moru a ni b od boje. I onda mi je doktorica rekla da je za to odgovoran moj niski D vitamin. 
    I jako mi je žao što nas je Garawa napustilanajiskrenije se nadam da će se odmoriti i vratiti 🥰
    Ugodan ostatak dana svima! 🌹

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Tratinčica123
    29. Srpanj 2022. 09:41

Mia21998 🔆

Zoe🌸i ja se nadam🥺točno me strah danas puta do mora, evo 10 minuta od kako sam se probudila i mučnina je već prisutna, i da najveći kavopijaa ne mogu pomirisati kavu više🙁
    Marija1994Sretno🍀i javljaj nam
    Tratinčica🤞🤞🤞da, i meni se stvarno čini da je to sve dosta slično ali kažem ja sam pokušala pokusirati, reko idem vidjeti i probati nemam što za izgubiti. I evo nakon jednekutije gynositola..
    Probaj si to izvaditi, ja sam odmah prije postupka vadila D vitamin i stvarno sam ga imam toliko malo da doktorica nije mogla vjerovati, mislim da ti i on igra jako veliku ulogu. Ja sam skužila da nešto nije kako treba nokti su mi pucali svakako, po pola, po sredini, kosa mi je opadala da je to bilo strašno više sam se bojala češljati kosu samo sam ju stavljala u rep, koža mi je bila perutava i suha, cijelo ljeto na moru a ni b od boje. I onda mi je doktorica rekla da je za to odgovoran moj niski D vitamin.
    I jako mi je žao što nas jeGarawanapustila,najiskrenije se nadam da će se odmoriti i vratiti🥰
    Ugodan ostatak dana svima!🌹

Ajme draga moja.. sve te stvari koje si nabrojala imam i ja.. 😱 onda ga stvarno moram što prije prekontrolirati..🤔 
    Ništa, pokušat ću prije mora otići privatno otici i barem taj D vitamin izvaditi.
    Što si poduzela nakon tog nalaza? Da li se dobije kakva terapija ili?

Trudimo se od 9/21.

Mia21998 🔆
    29. Srpanj 2022. 09:54

Tratinčica123

Ajme draga moja.. sve te stvari koje si nabrojala imam i ja.. 😱 onda ga stvarno moram što prije prekontrolirati..🤔
    Ništa, pokušat ću prije mora otići privatno otici i barem taj D vitamin izvaditi.

Ojojjj, baš mi je žao… ali pokušaj si to izvaditi što prije meni su ga izvadili komplet sa spolnim hormonima, i bio je 19 a referentni interval 75 😕 dobila sam ti terapiju oleovit D3 kapi maksimalnu dozu koja se smije uzimati svaki dan  i tako sam uzimala 3 mjeseca dok nismo ponovo vadili i vidjeli da se popravlja, ali ga i dalje koristim i vidim ogroman napredak od kose, noktiju i kože. 

Ali znam da je  doktorica rekla da utječe i na plodnost dosta

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

Tratinčica123
    29. Srpanj 2022. 10:55

Mia21998 🔆

Tratinčica123

Ojojjj, baš mi je žao… ali pokušaj si to izvaditi što prije meni su ga izvadili komplet sa spolnim hormonima, i bio je 19 a referentni interval 75😕dobila sam ti terapiju oleovit D3 kapi maksimalnu dozu koja se smije uzimati svaki dani tako sam uzimala 3 mjeseca dok nismo ponovo vadili i vidjeli da se popravlja, ali ga i dalje koristim i vidim ogroman napredak od kose, noktiju i kože.

Ali znam da jedoktorica rekla da utječe i na plodnost dosta

Možda sam i ja izvadila a da ni ne znam haha baš ću kad dođem kući pogledati zadnji nalaz spolnih hormona haha 🙈😂 jer nisam to nikad pogledala, možda i imam to riješeno..  🤷‍♀️

Trudimo se od 9/21.

Mia21998 🔆
    29. Srpanj 2022. 11:29

Anchyyy sretno s nalazima, i držim fige da sve bude u redu 🤞meni je isto rečeno za mjesec dana da će biti nalazi ali došli su mi za nešto više od tjedan dana (Rebro). Kao i progresteron kažu za 5 dana i onda nalaz na mail stigne za 2-3 dana 🤷‍♀️ išla sam vaditi 3 puta i uvijek je tako bilo. 
    Tratinčica123 pokušaj pronaći, možda stvarno jesi 😂 a ako ne, pokušaj si što prije riješiti pa da znaš na čemu si 
    Bebolina2207 Božeeee, ja se toga uopće nisam sjetila. Predpostavljam da tabletu možda nebi smijela popiti ( draminu). Hvala punooo☺️☺️nadam se samo da ima u ljekarnoj 🏃‍♀️

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

Tratinčica123
    29. Srpanj 2022. 11:48

kiki13

Cure mislim da vitamin D treba nataste vadit, nisam 100% sigurna al provjerite prije nego odete vadit 😁 i meni je bio nesto nizi, ne bas tako drasticno. Kasnije nisam vadila, al mislim da je ok jer sam ga uzimala u nekim kapsulama.

Da, ja sam pročitala jutros, piše natašte 👍

Trudimo se od 9/21.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.