Hvala ti Simba. Divna si . ImaÅ” pravo, ja sam zloÄesta, ti si divna ššš
Super, hvala. Poklapa se veÄina Å”ta je i tu pisala. Samo taj dio da je nezaposlena, pa za koronu nisam vidjela. InaÄe me ne zanima tko je iza kojeg nicka, ali ovaj put me baÅ” baÅ” zanima, pa nek ju bude sram.
Srami se ti reÄi mekome da joj želiÅ” da nikad ne postane majka. Ja to nisam rekla nijednoj od vas. Iako ste zasluzile. BaÅ” mi se gadite sve. Frustirane Å”trace š¤®
Alooo ekipaaaa š¤£š¤£
Ja danas ne piÅ”am. Mislim, piÅ”am, ali ne trakice.. š¤£
Evo me na KorÄuli, uzivam. Sad Äemo na ruÄak u neki fini restoran pa plivati, pa veÄeras se opitiš¤£š¤£ā¦baÅ” mi je lipo. GuÅ”tam. š¤Hvala Bogu š šš¹š
Koja si ti Å”tuka š¤£š¤£ upiÅ”ala se daBogda š¤®
Å tuka te rodila Å”traco š¤£
Koje si ti samo zlo od ženeā¦da nikako ne prestajeÅ”. Neka te Bog nagradi za takvo ponaÅ”anje. Karma udari gdje najviÅ”e boli, ne zaboravi to! pa makar anoniman forum bio. Zbilja ti želim da ne postaneÅ” nikad mama, jer dijete ne zaslužuje takvu zlobnu majku. MožeÅ” ti sebe uvjeravati kako ti nisi takva. Jesi. Bitna su dijela.
molim nekoga tko može saznati tko je ona da to napravi i javi. ja osobno Äu na svaki podforum odnosno temu stavljati njenu sliku, kao i potražiti njene bližnje i uputiti ih na ovaj forum.
Jesi ti normalna? Pa vidiÅ” da je ona mene prva napala. š¤£š¤£š¤£š¤£
Napad?Ā
Kamilice.. vidiÅ” da se kolo polako odmotava.. š¤£š¤£
KažeÅ” jahta š¶ ni barku nemaÅ” š¤£š¤£
š¦23
š»48
š©āā¤ļøāšāšØ 3 mj.
RijeÄi su besplatne, ali može vas koÅ”tati naÄin na koji ih upotrebljavate..
Alooo ekipaaaa š¤£š¤£
Evo me na KorÄuli, uzivam. Sad Äemo na ruÄak u neki fini restoran pa plivati, pa veÄeras se opitiš¤£š¤£ā¦baÅ” mi je lipo. GuÅ”tam. š¤Hvala Bogu š šš¹š
Koje si ti samo zlo od ženeā¦da nikako ne prestajeÅ”. Neka te Bog nagradi za takvo ponaÅ”anje. Karma udari gdje najviÅ”e boli, ne zaboravi to! pa makar anoniman forum bio. Zbilja ti želim da ne postaneÅ” nikad mama, jer dijete ne zaslužuje takvu zlobnu majku. MožeÅ” ti sebe uvjeravati kako ti nisi takva. Jesi. Bitna su dijela.
molim nekoga tko može saznati tko je ona da to napravi i javi. ja osobno Äu na svaki podforum odnosno temu stavljati njenu sliku, kao i potražiti njene bližnje i uputiti ih na ovaj forum.
Napad?
Garawa, nismo sve prodavaÄice kao ti. š¤£š¤£š¤£
Ja sam zapravo muÅ”ko, idem u srednju Å”kolu i zivim s roditeljima. š
Alooo ekipaaaa š¤£š¤£
Napad?
Angazirajte Interpol . Bez zezancije. Jako je bitno otkriti tko se zajebava na forumu missmama š¤£
Jadnice, vama je ovaj forum stvarno život. š
Garawa Äe ti se kad tad mamice najebati.Ā Ā
SjaÅ”i s mene kuÄko nedojebana.Ā
Ne znam koji viÅ”e hoÄeÅ” od mene?Ā
Cure moje isprike na rjeÄniku.Ā Ā
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
PokuÅ”aji za 3 sreÄu š¤š¤
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostaniÄni 7.9. Beta 0
Garawa Äe ti se kad tad mamice najebati.
SjaÅ”i s mene kuÄko nedojebana.
Ne znam koji viÅ”e hoÄeÅ” od mene?
Cure moje isprike na rjeÄniku.
I ja sam zloÄesta?š¤£š¤£š¤£ Bože koliko psihopata tu ima....jadne š
Garawa samo da znaÅ” da ÄeÅ” zbog ovih prijetnji nadrapati. See you soon š¤
Garawa samo da znaÅ” da ÄeÅ” zbog ovih prijetnji nadrapati. See you soon š¤
Äekam te, požuri.Ā
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
PokuÅ”aji za 3 sreÄu š¤š¤
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostaniÄni 7.9. Beta 0
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji