Garawa, nismo sve prodavačice kao ti. 🤣🤣🤣
Ja sam zapravo muško, idem u srednju školu i zivim s roditeljima. 🙄
Garawa će ti se kad tad mamice najebati.
Sjaši s mene kučko nedojebana.
Ne znam koji više hoćeš od mene?
Cure moje isprike na rječniku.
I ja sam zločesta?🤣🤣🤣 Bože koliko psihopata tu ima....jadne 😞
Garawa samo da znaš da ćeš zbog ovih prijetnji nadrapati. See you soon 🤗
Čekam te, požuri.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ja nikome od vas nisam izrekla ove gadosti koje su sad meni napisale garawa i simba. Moja najveća uvreda je reći nekome da je srpkinja ili da je u menopauzi. Sramite se zene majke kraljice. Sigurno su vam djeca ponosna na vas. Prema vama ja sam anđeo. 👏
Čekam te, požuri.
Ti si psihopat. Neću ti ja doći nego poziv na sud. 🤗
Ja nikome od vas nisam izrekla ove gadosti koje su sad meni napisale garawa i simba. Moja najveća uvreda je reći nekome da je srpkinja ili da je u menopauzi. Sramite se zene majke kraljice. Sigurno su vam djeca ponosna na vas. Prema vama ja sam anđeo. 👏
Shvati da je vrijeme da potražiš stručnu pomoć, mjesecima nas ovdje maltretiraš. Ženo imaš problem.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Čekam te, požuri.
Hoćeš adresu?
Okani me se više. Ne stavljaj me u svoja usta pogana.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Super, hvala. Poklapa se većina šta je i tu pisala. Samo taj dio da je nezaposlena, pa za koronu nisam vidjela. Inače me ne zanima tko je iza kojeg nicka, ali ovaj put me baš baš zanima, pa nek ju bude sram.
Srami se ti reći mekome da joj želiš da nikad ne postane majka. Ja to nisam rekla nijednoj od vas. Iako ste zasluzile. Baš mi se gadite sve. Frustirane štrace 🤮
Ahahhahaahhahaha a jadna, vidi kako cmizdri jer ju nepoznate zene s foruma ne vole i vracaju joj istom mjerom, cry me a river. Odi ca odavde, ne zezas nikoga kako si samu sebe uvjerila nego si samo navlacis probleme na grbacu. Zalosno je da nemas nikoga u zivotu kome bi barem malo bilo stalo do tebe da ti pomogne i uputi te na lijecenje.
Ugl. sad sam gotova s tobom 😂 pusa od vlajne.
September kakav progesteron koristis nakon O. Jel moguce da meni ove vaginalete navuku nekako gljivice svaki put 🙈🙈
A nećeš komentirat kako mi je Simba napisala kako zeli da nikad ne postanem majka, a garawa da sam nedojebana kučka? To ti je ok, a vlajino? 🤗
Čekam te, požuri.
Hoćeš adresu?
Okani me se više. Ne stavljaj me u svoja usta pogana.
Pogana? 🤣🤣🤣🤣 A šta si ti meni napisala je med medeni. Nać ću ja tebe i bez tvoje pomoći. Prodavačice iz Slavonije. 🤗
Super, hvala. Poklapa se većina šta je i tu pisala. Samo taj dio da je nezaposlena, pa za koronu nisam vidjela. Inače me ne zanima tko je iza kojeg nicka, ali ovaj put me baš baš zanima, pa nek ju bude sram.
Srami se ti reći mekome da joj želiš da nikad ne postane majka. Ja to nisam rekla nijednoj od vas. Iako ste zasluzile. Baš mi se gadite sve. Frustirane štrace 🤮
Ahahhahaahhahaha a jadna, vidi kako cmizdri jer ju nepoznate zene s foruma ne vole i vracaju joj istom mjerom, cry me a river. Odi ca odavde, ne zezas nikoga kako si samu sebe uvjerila nego si samo navlacis probleme na grbacu. Zalosno je da nemas nikoga u zivotu kome bi barem malo bilo stalo do tebe da ti pomogne i uputi te na lijecenje.
Ugl. sad sam gotova s tobom 😂 pusa od vlajne.
September kakav progesteron koristis nakon O. Jel moguce da meni ove vaginalete navuku nekako gljivice svaki put 🙈🙈
A nećeš komentirat kako mi je Simba napisala kako zeli da nikad ne postanem majka, a garawa da sam nedojebana kučka? To ti je ok, a vlajino? 🤗
Kamilice odlazi s ove teme, nitko te ne želi tu!!!!
Potraži stručnu pomoć.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji