Ne znam šta mi je danas, lupile me emocije, sinoć sam oplakala zbog toga jer sam dobila bubuljice po vratu i prsima🙈😂😭
Uglavnom, samo bih dodala još 1 stvarčicu..
Još jedan razlog zašto želimo dijete sada je taj što ja imam očitih problema vezano za plodnost, dakle meni su rekli da mi jajnici izgledaju kao da imam 33, a ne 23.. i naravno da su veće šanse ako ranije krenemo, a kako sam rekla, mi ne vidimo što bi više čekali.
A druga stvar, muž je imao tumor, prošao je zračenja, kempterapije.. tko zna može li on imati djecu nakon svega? Mi smo toga svjesni i želimo što prije početi s pregledima i pokušajima, da nam ostane dovoljno vremena i za druge opcije.
Kad je s čovjekom sve u redu, ne razmišlja da će možda biti prepreka u začeću, no kad ima određene probleme, onda naravno da mora gledati unaprijed..
Nemojte mi zamjeriti, neki hormoni divljaju iz mene, morala sam si dati oduška 😛
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jutroo😊
Ja bih samo nešto dodala na cijelu ovu temu..
Neka nitko ne misli da sam se pronašla pa se sad idem opravdavati, nego bi samo iznijela svoje razmišljanje..
Ja se slažem u potpunosti da cura koja još ide u školu, koja nema auto, koja nema stvarno ozbiljnu vezu ili brak, koja nema rješeno stambeno pitanje nebi još trebala razmišljati o djeci- od 18-23god.
Ja jesam mlada, imam 23 godine, ali ja sam u vezi sa svojim sada mužem 6 godina, u braku smo od 7/21.
On ima skoro 28 god, želi postati otac. Ima stalan posao od kako je školu završio, na dobrom je položaju, snašao se.
Ja vodim svoj salon već par godina, završila sam školu- majstroski ispit, imamo auto, kupili smo stan prošle godine..jednostavno se sve nekako posložilo da nama sada logično slijedi dijete.. Ja obožavam djecu, baka mi ne radila u vrtiću, vjesila sam tamo dan i noć.. stvarno ja nebi mogla zamisliti svoj život bez da nemam barem 1 dijete.. netko tako ne razmišlja, ali ja djecu volim od kako znam za sebe, uvijek sam čuvala tuđu djecu, pomagala u vrtiću.. ne osjećam se da mi je to nešto strano…
Uglavnom, samo sam htjela reći da muž i ja nestrpljivo ocekujemo dijete i da je nama trenutno sada to prioritet i najveća želja.. sve drugo, hvala Bogu, imamo..
Ali isto tako, razumijem i svoju najbolju prijateljicu koja još nema ni dečka, niti u skoroj budućnosti ima planove koji uključuju bilo što od ovoga što sam ja već postigla.
Živjele različitosti i da se naučimo prihvatiti!
Volim vas sve i sa svima vama je ovo puno lakše!
🥰❤❤🥂🥂🥂
Ovo je tako lijepo receno! Zelim ti svu srecu na svijetu, zasluzujes ju! 🤗🤗❤️❤️
Hvala ti❤ lupile me emocije, morala sam reći što mi je na duši..😘
Trudimo se od 9/21.
Jutroo😊
Ja bih samo nešto dodala na cijelu ovu temu..
Neka nitko ne misli da sam se pronašla pa se sad idem opravdavati, nego bi samo iznijela svoje razmišljanje..
Ja se slažem u potpunosti da cura koja još ide u školu, koja nema auto, koja nema stvarno ozbiljnu vezu ili brak, koja nema rješeno stambeno pitanje nebi još trebala razmišljati o djeci- od 18-23god.
Ja jesam mlada, imam 23 godine, ali ja sam u vezi sa svojim sada mužem 6 godina, u braku smo od 7/21.
On ima skoro 28 god, želi postati otac. Ima stalan posao od kako je školu završio, na dobrom je položaju, snašao se.
Ja vodim svoj salon već par godina, završila sam školu- majstroski ispit, imamo auto, kupili smo stan prošle godine..jednostavno se sve nekako posložilo da nama sada logično slijedi dijete.. Ja obožavam djecu, baka mi ne radila u vrtiću, vjesila sam tamo dan i noć.. stvarno ja nebi mogla zamisliti svoj život bez da nemam barem 1 dijete.. netko tako ne razmišlja, ali ja djecu volim od kako znam za sebe, uvijek sam čuvala tuđu djecu, pomagala u vrtiću.. ne osjećam se da mi je to nešto strano…
Uglavnom, samo sam htjela reći da muž i ja nestrpljivo ocekujemo dijete i da je nama trenutno sada to prioritet i najveća želja.. sve drugo, hvala Bogu, imamo..
Ali isto tako, razumijem i svoju najbolju prijateljicu koja još nema ni dečka, niti u skoroj budućnosti ima planove koji uključuju bilo što od ovoga što sam ja već postigla.
Živjele različitosti i da se naučimo prihvatiti!
Volim vas sve i sa svima vama je ovo puno lakše!
🥰❤❤🥂🥂🥂
Ovo je tako lijepo receno! Zelim ti svu srecu na svijetu, zasluzujes ju! 🤗🤗❤️❤️
Hvala ti❤ lupile me emocije, morala sam reći što mi je na duši..😘
Neka si ti napisala sve! Vidis, nikad neznas ko ima kakvu pricu. Da vidimo sta ce ti sad gospođetina reci ako se usudi.
Nek ste vi to sve zajedno i hrabro prosli, a nakon kise uvik dolazi sunce. Imate vremena i zelja ce se ostvarit na ovaj ili onaj nacin. 😊😘
Hvala puno.. mi se nadamo da će i naše sunce ubrzo..😊 da, dosta smo stvari već prošli, pa se definitvno smatramo spremnima.. hvala još jednom.. ❤😘
Trudimo se od 9/21.
Jutro cure :) imam za prijavit vodeni iscjedak i dogodi mi se da su mi gacice skroz mokre 🤨 i tako nakon ovulacije svaki dan osim na 5 dpo kad je bio neki krem. Ne pratim vec par mjeseci "simptome" jer je svaki ciklus drugaciji ali ovo ne mogu ignorirat jer mi svaki put nakon ovulacije bude neki kremasti. Ali opet vjerojatno je malo drugaciji ciklus pa zato. Vidim da ste pisale da kad ste imale puno krem iscjetka da je to bila trudnoca u pitanju, a meni to bude normalno nakon ovulacije. Netko u ranoj trudnoci bude skroz suh pa se po iscjetku ocito ne moze znat
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Jutro cure :) imam za prijavit vodeni iscjedak i dogodi mi se da su mi gacice skroz mokre 🤨 i tako nakon ovulacije svaki dan osim na 5 dpo kad je bio neki krem. Ne pratim vec par mjeseci "simptome" jer je svaki ciklus drugaciji ali ovo ne mogu ignorirat jer mi svaki put nakon ovulacije bude neki kremasti. Ali opet vjerojatno je malo drugaciji ciklus pa zato. Vidim da ste pisale da kad ste imale puno krem iscjetka da je to bila trudnoca u pitanju, a meni to bude normalno nakon ovulacije. Netko u ranoj trudnoci bude skroz suh pa se po iscjetku ocito ne moze znat
ee nebi ti htjela buditi ikakvu lažnu nadu, ALI!! 🙀meni je tako bilo, tada i nikad više. znači konstantno mokro i vlažno. I imala sam stalno mekanu stolicu danima, tjednima..Ali, ta vlažnost je bila baš uočljiva, kao da sam bila inkontinentna.😅 To je eto meni bio simptom T, i nikad ni jedan ciklus nisam imala više to, pa ni u biokemijskoj prošle godine. A taj bijekasti imam ovako poslje O, nekad vise nekad manje.😁
Hah ma znam. Radit cu test u ponedjeljak i stvarno necu bit razocarana ako opet ne bude nista jer je to sad postalo normalno haha. Ja sam vec spremna za 9.mjesec i za IVF pa ako bude u ova dva ciklusa super, a ako ne sta cu sad. Samo eto ne mogu ne obratit paznju na ovo jer su mi stalno mokre gacice 🤔
A pa i ti si vec 6 dpo! Sve smo blizu i barem ce bit zanimljivo sljedeci tjedan 😄
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
ee nebi ti htjela buditi ikakvu lažnu nadu, ALI!! 🙀meni je tako bilo, tada i nikad više. znači konstantno mokro i vlažno. I imala sam stalno mekanu stolicu danima, tjednima..Ali, ta vlažnost je bila baš uočljiva, kao da sam bila inkontinentna.😅 To je eto meni bio simptom T, i nikad ni jedan ciklus nisam imala više to, pa ni u biokemijskoj prošle godine. A taj bijekasti imam ovako poslje O, nekad vise nekad manje.😁
Potpisujem.. kad god je bio plus na testu ovako mi ne bilo..
Samo jbg nije ostalo..
Držim ti 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
A dok ja taj bijelkasti imam prije menstruacije, i to mi je znak da ću dobiti, nekad poslije ovulacije javi se po malo i pred menstruaciju,😅 kod svakog nekako drugacije.. Bas neki dan kad sam procitala na grupi da je znak trudnoce, da li je onda u većoj količini ili..
kamiliceveć sam ti pisala da relativno dobro pamtim šta si pisala proteklu godinu. Možda ti je želja za djetetom mala, a nekako si 'natjerana' od okoline, muža..Pa si nekako preopterećena sama sa sobom i šta zapravo želiš. Gle, sasvim je u redu ne rađati djecu, nije svakome to životni cilj. Ali donesi odluku.
Ili zapravo to sama jako želiš, a strah te svega, trudnoće i poroda, a i strah te da ti se to neće ostvariti jer si pred kraj reproduktivnog doba, kada je iovako sve teže.
Na kraju svega, vjerujem da vam je i brak u nekoj velikoj krizi, jer da ste sretni, donijeli bi zajedno odluku i potrudili se u ostvarivanju svega. Ne imati spolne odnose sa partnerom, ili vrlo rijeko, a biti kratko u braku, kao što ste vi, ukazuje samo da nešto nije dobro.. Najbolje je da se zapravo posvetiš sebi i vidiš šta te zapravo toliko muči. Mislim, nastavljajući tu pisati takve gluposti poput babe, četnikuše, vlajine, nerotkinje i svašta ostalog neće ti pomoći, niti koga tu time ponižavaš, nego samu sebe. Pogotovo zato jer imas 40 godina, nisi pobogu balavica.
Ja sam sinoć malo čitala staru temu.. htjela je trudnoću itekako.. ali nije išlo.. poslije je se s nečim jako razočarala a to nije podijelila s nama jer je se osjećala odbačena.. pisala je svako malo a slabo je odgovor dobila.. makar ne onaj koji je htjela čuti.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
A dok ja taj bijelkasti imam prije menstruacije, i to mi je znak da ću dobiti, nekad poslije ovulacije javi se po malo i pred menstruaciju,😅 kod svakog nekako drugacije.. Bas neki dan kad sam procitala na grupi da je znak trudnoce, da li je onda u većoj količini ili..
Ma kazem uopce nebi trebale to gledat jer je na ovoj temi bilo dosta zena koje su bile trudne, a nakon ovulacije bi bile suhe ili imale dosta tog kremastog ili vodenog iscjetka. Svaka zena je drugacija i svaki ciklus je razlicit. Uzasno zvuci ali meni se jednom tijekom dana dogodi da npr kihnem i nakon toga gacice kao da sam se upisala 🤣
6+2 💙💙
kamilice napisala si 5 postova u jednu vecer, al mi smo luzerice koje tu vise cili dan?!
Da, pises degutantne stvari. Pises ženama da su jalove nerotkinje, proklinjes tu, da su ocajne, da ce bit ocajne matere, da su cetnikuse. Sto je to nego vulgarno i degutantno?
Ti sva ponosna se hvalis sto si s 40 nezrela, pa zasto se ova s 23 nebi hvalila da je s 23 zrela? Jesi ti mozda rodila s 23 pa ti to unistilo zivot?! Nisi, pa sta onda laprdas o necemu o cemu nemas pojma.
I meni je s 23 bilo nepojmljivo imat dite, sto sam jednom (jednom!) vec rekla, al zato ti pilas li ga pilas uvik po istome. Ko komarac dosadna za poludit. A da svi isto mislimo i imamo isti mozak kako bi ti onda bila direktorica svemira? Sve bi bile direktorice svemira.
Oces ti minjat tude pelene, financirat tudu dicu, hranit usrid noci? Neces. Pa sjasi vise. Sta te boli k sta ko oce i ko ce sebi 'unistit zivot'.
Daj nam sliku pogleda s te svoje jahte s koktelom u ruci pa da imamo na sta bit ljubomorne, a ne samo laprdas.
Ajde ne budi bezobrazna. Ja nikoga nikad u životu nisam proklinjala. A to šta se zezam na vaš račun, a vi nemate smisla za humor nije moj problem. 🤭
Takodjer vidim da vas većina dijeli moje mišljenje u vezi rane trudnoće. Samo se ja usudim nešto reći u vezi toga. bar sam iskrena i nisam licemjer 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji