Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    27. Srpanj 2022. 10:56

Drage moje, nisam mogla dočekati sutra pa sam sad napravila 1 testić.. ipak ništa 😭
    Uzivo se vidi jako svijetla sjenica, pa ne znam što bi ona mogla biti, ali mislim da preko slike nećete ni vidjeti..  evo slika ali nemate što gledati.. 😔
    https://ibb.co/HhRpjBJ

Poslije pročitam poruke ako sam nešto propustila.😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

September
    27. Srpanj 2022. 11:06

kiki13

September

freyaa

Simba2

September

Jutro cure :) imam za prijavit vodeni iscjedak i dogodi mi se da su mi gacice skroz mokre 🤨 i tako nakon ovulacije svaki dan osim na 5 dpo kad je bio neki krem. Ne pratim vec par mjeseci "simptome" jer je svaki ciklus drugaciji ali ovo ne mogu ignorirat jer mi svaki put nakon ovulacije bude neki kremasti. Ali opet vjerojatno je malo drugaciji ciklus pa zato. Vidim da ste pisale da kad ste imale puno krem iscjetka da je to bila trudnoca u pitanju, a meni to bude normalno nakon ovulacije. Netko u ranoj trudnoci bude skroz suh pa se po iscjetku ocito ne moze znat

ee nebi ti htjela buditi ikakvu lažnu nadu, ALI!! 🙀meni je tako bilo, tada i nikad više. znači konstantno mokro i vlažno. I imala sam stalno mekanu stolicu danima, tjednima..Ali, ta vlažnost je bila baš uočljiva, kao da sam bila inkontinentna.😅 To je eto meni bio simptom T, i nikad ni jedan ciklus nisam imala više to, pa ni u biokemijskoj prošle godine. A taj bijekasti imam ovako poslje O, nekad vise nekad manje.😁

A dok ja taj bijelkasti imam prije menstruacije, i to mi je znak da ću dobiti, nekad poslije ovulacije javi se po malo i pred menstruaciju,😅 kod svakog nekako drugacije.. Bas neki dan kad sam procitala na grupi da je znak trudnoce, da li je onda u većoj količini ili..

Ma kazem uopce nebi trebale to gledat jer je na ovoj temi bilo dosta zena koje su bile trudne, a nakon ovulacije bi bile suhe ili imale dosta tog kremastog ili vodenog iscjetka. Svaka zena je drugacija i svaki ciklus je razlicit. Uzasno zvuci ali meni se jednom tijekom dana dogodi da npr kihnem i nakon toga gacice kao da sam se upisala 🤣

Ja ako imam kakav iscjedak to je onda bas taj mokri 😂 bas ko da sam se upisala… drugo nikad nista, ni kremasto ni bijelo ni rastezljivo ni nista 😂
    A ja vec 2-3 veceri kad stavljam vaginaletu, sve je nekako tvrdo unutra. Inace ne ceprkam po sebi niti trazim cervix niti to pratim, al je bas sad velika razlika kad gurnem tu vaginaletu u odnosu na prvih 5-6 dana i u odnosu na zadnji ciklus kad sam ih stavljala, isto nije bilo tako tvrdo uopce 🙈 doduse, citam da je cervix u pocetku trudnoće mekan pa mi nade potonule 😂😂

Ma i taj cervix... on nekome ostane visoko nakon ovulacije, a nekome se digne oko 6tt. Pa odi pogledat ff grafove trudnica koje su ga pratile, dosta njih je imalo tvrdi i spusteni. Nista nije garancija tako da ti "simptomi" ne moraju nista znacit

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

September
    27. Srpanj 2022. 11:48

Simba2

…ček da dodam.😂septemper jesi ikada imala baš ovakav iscjedak? Meni je u zadnje vrijeme teško reći kakav je, nekako se češće sexamo, pa to vječito naknadno izlazi spermići i iscjedak.. Čak i nagađam kad je bila O, po bolovima. 😁 vidjet ćemo. I da ne bude T, bar nam je lijepo.😊

Nisam, zato mi je i cudno. Imam jedino ponekad oko ovulacije ali u zadnjih par ciklusa ni tad. Inace mi nakon ovulacije bude jedan dan krem, a jedan dan nista. Preostaje nam jedino cekanje 😄

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

September
    27. Srpanj 2022. 12:06

Mrzim vas sad 🤣🤣🤣 super pa sutra ponovno idem kod roditelja na more tako da cu izdrzat do ponedjeljka. A i ne smijem pisat prije 10 dpo jer mi je stoperica jos uvijek u tijelu

6+2 💙💙

Mia21998 🔆
    27. Srpanj 2022. 12:24

_Sayuri_

Sto se tice Kamilice, meni je oko nje sve jasno ma koliko se ona trudila da nam prikaze drugacije, a s njom se vise uopste ne zamaram, nije vrijedna…

Septembartaj iscjedak obecava, imala ga u sve tri trudnoce 🤞🤞
    Tratincicejoj bas mi je zao, ja sam stvarno vjerovala da je to to, ja sam linije bas lijepo vidjela… a nista, idemo dalje🤗🤗
    Mia,kako si ti danas?
    Kilikad ces ti pisnuti?
    Bellahvala ti 🫡
    Kod mene krenula lagano sluz, ne znam kad cu danas napasti muza, oboje imamo brdo obaveza, ja trenutno ni ne znam gdje je on 😂 kad sam se probudila nije ga bilo, valjda cemo se vidjeti da barem s nogu odradimo u kupatilo… inace ja sam veliki fan seksanja na svim mjestima, u krevetu najmanje volim…
    Ostale cure 🥂🥂

_Sayuri_ ne mogu uopće objasniti kako se osjećam, pomalo tužno a s jedne strane sretno jer sam dočekala svoj prvi plusić a kako će sve dalje završiti vidjet ćemo, hvala ti na pitanju. 
    Voljela bi nekako sama sebe umiriti ali nisam sigurna uopće kako. Odgadamo stalno odlazak na more, trebali smo se vratiti isti dan nakon pregleda al smo se sada dogovorili da ćemo u petak ići, trebamo tamo imati druženje a trenutno mi uopće nije do toga i nemogu si to zamisli pa zato odugovlacim povratak. 
    **procitala sam prethodne stranice i hvala svima na lijepim riječima i na podrsci ❣️❣️❣️❣️ nisam imala jučer snagu uopce odgovoriti pa se nadam da mi nećete zamjeriti. 
    Ako netko treba danas piškiti želim svu sreću 🍀
    I svima ugodan ostatak dana 🌞

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Tratinčica123
    27. Srpanj 2022. 12:26

_Sayuri_

Sto se tice Kamilice, meni je oko nje sve jasno ma koliko se ona trudila da nam prikaze drugacije, a s njom se vise uopste ne zamaram, nije vrijedna…

Tratincicejoj bas mi je zao, ja sam stvarno vjerovala da je to to, ja sam linije bas lijepo vidjela… a nista, idemo dalje🤗🤗
    Mia,kako si ti danas?
    Kilikad ces ti pisnuti?
    Bellahvala ti 🫡
    Kod mene krenula lagano sluz, ne znam kad cu danas napasti muza, oboje imamo brdo obaveza, ja trenutno ni ne znam gdje je on 😂 kad sam se probudila nije ga bilo, valjda cemo se vidjeti da barem s nogu odradimo u kupatilo… inace ja sam veliki fan seksanja na svim mjestima, u krevetu najmanje volim…
    Ostale cure 🥂🥂

Ovo je evaporacijska linija, pretpostavljam? Pojavila se kroz 3 minute.. 😤
    https://ibb.co/W2J0L2G
    https://ibb.co/n6686kc
    Ma na ona 2 testa još uvijek se vidi sjena...🤷‍♀️

Trudimo se od 9/21.

September
    27. Srpanj 2022. 12:28

Tratinčica123

_Sayuri_

Mia,kako si ti danas?
    Kilikad ces ti pisnuti?
    Bellahvala ti 🫡
    Ostale cure 🥂🥂

Ma na ona 2 testa još uvijek se vidi sjena…🤷‍♀️

Ti testovi bi trebali bit zabranjeni, meni uvijek pokazuju sjenu 😑

6+2 💙💙

Tratinčica123
    27. Srpanj 2022. 12:28

Ja mislim da naši muževi polude s nama.. 
    Ja sam pik uhvatila oko pola 1, znači ja sam ga zvala,rekla mu to on je kroz 15 minuta došao kući da obavimo to!😂😂 jer se nebi vidjeli do navečer... 
    Ima li koja luđa?😂🙈

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    27. Srpanj 2022. 12:29

September

Tratinčica123

_Sayuri_

Mia,kako si ti danas?
    Kilikad ces ti pisnuti?
    Bellahvala ti 🫡
    Ostale cure 🥂🥂

Ma na ona 2 testa još uvijek se vidi sjena…🤷‍♀️

Ti testovi bi trebali bit zabranjeni, meni uvijek pokazuju sjenu 😑

Mislim da ću se početi slagati sa svima vama..😤😂

Trudimo se od 9/21.

September
    27. Srpanj 2022. 12:31

Mia21998 🔆

_Sayuri_

Mia,kako si ti danas?
    Kilikad ces ti pisnuti?
    Bellahvala ti 🫡
    Ostale cure 🥂🥂
    _Sayuri_ne mogu uopće objasniti kako se osjećam, pomalo tužno a s jedne strane sretno jer sam dočekala svoj prvi plusić a kako će sve dalje završiti vidjet ćemo, hvala ti na pitanju.
    Voljela bi nekako sama sebe umiriti ali nisam sigurna uopće kako. Odgadamo stalno odlazak na more, trebali smo se vratiti isti dan nakon pregleda al smo se sada dogovorili da ćemo u petak ići, trebamo tamo imati druženje a trenutno mi uopće nije do toga i nemogu si to zamisli pa zato odugovlacim povratak.
    **procitala sam prethodne stranice i hvala svima na lijepim riječima i na podrsci❣️❣️❣️❣️nisam imala jučer snagu uopce odgovoriti pa se nadam da mi nećete zamjeriti.
    Ako netko treba danas piškiti želim svu sreću🍀
    I svima ugodan ostatak dana🌞

Pokusaj se strpit jos tjedan dana, nadam se da ce sve bit ok 🙂 ne mogu ni zamislit kako ti je ali ja bi isto bila sretna kad bi po prvi put vidjela neki plus pa makar ne zavrsilo dobro. Mozda glupo razmisljanje ali barem bi znala da mogu zatrudnit. Vjerujem da ce se vec sljedeci tjedan cut srce! 

6+2 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.