Ajmo ajmo žene.. jedne završe s akcijom, druge kreću😂 nama nikad nije dosadno!🤭🙈 a treće akcijaju i kad nije za akciju..😂
Miajesi li obavila pregled? Čekamo!🥰🥰
Jesam, pregled obavljen stavljam vam sliku. Otkucaji se nisu čuli na žalost, sve je vise manje u redu samo ne znamo kada je točno bila ovulacija i ako je bila ranije onda plod kasni sa razvijanjem, a ako je bila kasnije onda je to u redu. Za tjedan dana imam ponovo pregled i to si moram pronaći negdje na moru jer se danas vraćamo natrag..
Jesam, pregled obavljen stavljam vam sliku. Otkucaji se nisu čuli na žalost, sve je vise manje u redu samo ne znamo kada je točno bila ovulacija i ako je bila ranije onda plod kasni sa razvijanjem, a ako je bila kasnije onda je to u redu. Za tjedan dana imam ponovo pregled i to si moram pronaći negdje na moru jer se danas vraćamo natrag..
https://ibb.co/bdd9VZR
https://ibb.co/zJzwX8P
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Ajmo ajmo žene.. jedne završe s akcijom, druge kreću😂 nama nikad nije dosadno!🤭🙈 a treće akcijaju i kad nije za akciju..😂
Miajesi li obavila pregled? Čekamo!🥰🥰
https://ibb.co/bdd9VZR
https://ibb.co/zJzwX8P
Držim fige da sve bude u najboljem redu na idućem pregledu! Kod nas s neredovitim ciklusima i terapijama vrlo lako moguće da je ovulacija bila kasnije, zato se samo nemoj sekirati. Opušteno, sve će biti u redu.🥰❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Uuuups, ne znam zašto se uduplao tako tek sam sada skužila 😩😩
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
18.07 ➕❤️
Tratinčica da, tako nekako i računam da je, jer od početka terapije do sada stvarno je dosta šetala od 14DC do 19DC, nadam se i molim Boga da je to u pitanju. Hvala ti svakako! ❣️
_Sayuri_ u početku nisu bili nikako, menstruaciju sam izazivala duphastone tabletama i onda se nekako ustabilila i dolazila bi mi bez tableta od 25-31 dana, nikada nije došla točno u dan. Malo mi je čudno zašto mi to doktorica onda nije rekla? 😩 rekla mi je samo da je plod u maternici i da se smjestio na dobro mjesto, ali da ne zaostaje tj dana ako je ovulacija bila ranije. Hjoj ne znam 😭 jel bi pomoglo možda da idem vaditi betu dva dana? Pa da se možda po tome vidi? Što mislite?
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
18.07 ➕❤️
_Sayuri_ da razumijem što želiš reći, ali sad malo čitam i vidim da dosta žena piše da su im se tek otkucaji i plod vidjeli sa 8 tj a gestacijska je isto bila velika. Lako moguće da nije uspjela pronaći plod ili joj se nije dalo, stalno mi je govorila da se probam bolje namjestiti. Ne znam iskreno što da mislim. Pokušat ću se strpiti i pričekati idući pregled, a betu ipak neću vaditi. Hvala puno na savjetima! 🥰 već bi ja trčala u labos da vas ovdje nema. Nekako me uvijek uspjete smiriti
Simba2 tako mi je doktorica rekla da dođem, još sam se s mora vraćala samo da bi obavila pregled, očekivala sam da će se onda nešto i vidjeti.. jasno da, razumijem. Hvala puno! ❣️
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
18.07 ➕❤️
Di ste luzerice 🤣
Ovdje je mix očajnih baba pred menopauzu i nedozrelih balavica 🤭
Evo mene na plazi, di drugo 🤣
Ispijam koktelčić u hladovini u kafiću 🍹🌊🌅
E, primijetila sam da se Bella samo javi da objavi listu, uopće ne sudjeluje u raspravama 😆 i tako godinu dana već 🤭
Ove nove djevojčice se sigurno pitaju zašto sam takva prema ovim "krasnim damama"?🤣
Zato jer su te iste bile sto puta gore prema meni otkad sam došla na forum. Na drugoj temi su bile sve divne cure. A samo ovdje vještice, blago rečeno. Garawa, Sayuri, Zoe i ostale, ne mogu ih se svih sjetiti. Pa kako su one bile moj bully, sad sam ja njihov. I vraćam im milo za drago. 🤗🤣
I nisu one samo prema meni bile bitch. Nego prema svima tko im nije odgovarao. Kejsy, Hope, Lavica....
A te iste bitches su sve od reda isfrustirane babetine koje već godinama po cijele dane vise na ovom forumu, a kojima je mjesto na temi o umjetnoj oplodnji. Ili menopauzi. Ili temi piši propalo. 🤣
Pozdrav cure
već godinu dana pratim ovaj forum, ali nikako da se priključim.
Toliko dugo i pokušavam. Malo o meni:
- 28 godina / redoviti ciklusi/ missed abortion u 9 tj trudnoće
Sad je prošlo 3 mjeseca od kada sam bila na tabletama za čišćenje i vratila sam se pokušavanju i LH trakicama. Priključujem se forumu, jer imam osjećaj da ću imati više sreće zbog podrške ljudi koji prolaze isto kao ja.
Peek na trakicama je bio u nedjelju i očekivana (neželjena) M je 6.8.
Dobrodosla 🙂 jesi bila na nekim dodatnim pretragama u ovih godinu dana?
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Mia pokusaj ne razbijati glavu, jer svakako ne mozes nista sad promijeniti, jako puno zena prozivi ovakav stres jer odu prerano ja pregled, a ne znaju kada su zanijele tocno.. za tjedan dana ce sve biti okej, nadam se da je ovulacija bila kasnije i da ce ti pomaknuti datum pa ce se sve poklapati😊🙏🏻
Ja sam išla na pregled na točno 8+0 i sve se savršeno vidjelo. Nekome je to prekrasno, ali ja nisam imala nikakve tegobe, krvarenja, a test mi je baš lijepo tamnio i tako sam se dogovorila s gin. Prema ovim trudnickim aplikacijama koje su americke, pokazuju mi da je kraj prvog tromjesecja vrijeme za prvi pregled, i da se rade samo 3 uzv-a kroz trudnocu, tako da smo mi jos i super napredni😅
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Maro dobrodosla! Ako pratis forum vec god dana onda znas koga i zasto treba ignorirati 😅
Mia držimo fige da sve bude super. Nemoj sad razbijati glavu i stresirat se, bit ce sigurno sve jasnije za tjedan dana 😊
Joli?
Aj ne seri vlajino. Sad si i ti jedna od njih vještica. Fuj 🤢
Sortiraj odgovore
Najstariji