Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    29. Rujan 2025. 21:48

Mene donji dio leđa i stomak razvaljuju kao da ću svaki čas dobiti. Da ne bude na kraju da urani menzes. Do sada nikad nije ali eto kako je svima zbrckano mozda je i meni.

Rose1
    30. Rujan 2025. 06:21

Jelušićkaa

Rose1

Chatgpt ksze da je točno ono za lh trakice 🤣🤣🤣🤣

Ček čeeeek. Šta točno kaže? 😅🤣🤣

Da, moguće je da LH trakice (testovi za luteinizirajući hormon) pokažu tamnu liniju neposredno prije menstruacije, ali to nije nužno znak ovulacije. Evo što se može događati:
    🔍 Zašto LH trakice mogu biti tamne prije menstruacije:
    [ol]
    [li]Blagi porast LH-a prije menstruacije: Kod nekih žena LH može lagano porasti prije početka menstruacije, što može rezultirati tamnijom linijom na trakici, ali to nije isto kao ovulacijski vrhunac.[/li]
    [/ol]

I svašta još nešto piše, ali one stvarno mogu tamniti ako menstruacija dolazi 

💙

Rose1
    30. Rujan 2025. 06:23

Da, da, ako se ne zna točno dan ovulacije to kuzim da moze ko zna kad doći 
    Meni je nekad davno prije znao ciklus biti do40dana, sad je oko 28dana

💙

Rose1
    30. Rujan 2025. 06:26

Ay10

Drage cure, citam vas dugo svaki dan, ali zbog danasnje teme sam se morala prikljucit da podijelim i svoje slicno iskustvo.
    Mi smo tek prosli mjesec krenuli na drugu bebu, ovulaciju sam imala 16.dc, a dobila jos nisam, danas mi je 34.dc. Testovi negativni. Zadnjih 6 mjeseci sam dobivala 29. - 30.dan
    Valjda kad tako nesto iscekujes i ocekujes, poremeti se
    Testovi negativni

Ay10

Drage cure, citam vas dugo svaki dan, ali zbog danasnje teme sam se morala prikljucit da podijelim i svoje slicno iskustvo.
    Mi smo tek prosli mjesec krenuli na drugu bebu, ovulaciju sam imala 16.dc, a dobila jos nisam, danas mi je 34.dc. Testovi negativni. Zadnjih 6 mjeseci sam dobivala 29. - 30.dan
    Valjda kad tako nesto iscekujes i ocekujes, poremeti se
    Testovi negativni

Moguća je taj drugi dio ciklusa biti do 16dana pa mozda se ukaže danas 
    A mozda su testovi ipak lažno negativni zbog kasnije implantacije🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Probaj to opet pišnuti

💙

jasamja
    30. Rujan 2025. 06:26

I meni su zadnja 2 ciklusa znatno duža 😔
    Prošli 61 dan, a ovaj za sada 44 i još će potrajati čini mi se 😮😔

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

ivaaa30
    30. Rujan 2025. 07:52

Da, LH trakice znaju tamniti prije menstruacije i prije pozitivnog testa na trudnoću kod nekih žena.
    Meni evo još nije stigla 🩸
    Jutros nisam ni radila HCG, nema smisla, da sam trudna pokazao bi već.
    Ako ne dođe za dva dana, morat ću opet na pregled da vidim što je. Nikada u životu nisam imala problema s ciklusima i sada kada mi baš ne trebaju dodatni problemi mene tijelo odluči zaje*avati 🙄

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    🧑🏻‍🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

Didiia
    30. Rujan 2025. 08:13

Jasamja ajme meni pa zar toliko dugo..61 dan to možeš slobodno reći da je jedan ciklus izostao. 
    Ivaaa30 vidi da izvadiš opet hormone ne znam šta bi drugo moglo biti. Jesi li kontrolisala tsh skoro?

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

ivaaa30
    30. Rujan 2025. 09:17

Jesam, 0,8 je bio TSH
    Svi ostali hormoni u redu
    Jedino što sam početkom 9. pošla raditi u školi pa mi je sve to skupa bilo stresno, dok sam se malo uhodala. Ne znam možda zato kasni… 

Pokušavamo od 10/2024

Jelušićkaa
    30. Rujan 2025. 09:45

ivaaa30

Jesam, 0,8 je bio TSH
    Svi ostali hormoni u redu
    Jedino što sam početkom 9. pošla raditi u školi pa mi je sve to skupa bilo stresno, dok sam se malo uhodala. Ne znam možda zato kasni…

Vrlo vjerovatno sve  je to stres...nadam se da ce ti doći sto prije.

ivaaa30
    30. Rujan 2025. 10:29

I ja se nadam, baš mi ne trebaju neuredni ciklusi sada😞

Pokušavamo od 10/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani