Mene donji dio leđa i stomak razvaljuju kao da ću svaki čas dobiti. Da ne bude na kraju da urani menzes. Do sada nikad nije ali eto kako je svima zbrckano mozda je i meni.
Chatgpt ksze da je točno ono za lh trakice 🤣🤣🤣🤣
Ček čeeeek. Šta točno kaže? 😅🤣🤣
Da, moguće je da LH trakice (testovi za luteinizirajući hormon) pokažu tamnu liniju neposredno prije menstruacije, ali to nije nužno znak ovulacije. Evo što se može događati:
🔍 Zašto LH trakice mogu biti tamne prije menstruacije:
[ol]
[li]Blagi porast LH-a prije menstruacije: Kod nekih žena LH može lagano porasti prije početka menstruacije, što može rezultirati tamnijom linijom na trakici, ali to nije isto kao ovulacijski vrhunac.[/li]
[/ol]
I svašta još nešto piše, ali one stvarno mogu tamniti ako menstruacija dolazi
💙
Da, da, ako se ne zna točno dan ovulacije to kuzim da moze ko zna kad doći
Meni je nekad davno prije znao ciklus biti do40dana, sad je oko 28dana
💙
Drage cure, citam vas dugo svaki dan, ali zbog danasnje teme sam se morala prikljucit da podijelim i svoje slicno iskustvo.
Mi smo tek prosli mjesec krenuli na drugu bebu, ovulaciju sam imala 16.dc, a dobila jos nisam, danas mi je 34.dc. Testovi negativni. Zadnjih 6 mjeseci sam dobivala 29. - 30.dan
Valjda kad tako nesto iscekujes i ocekujes, poremeti se
Testovi negativniDrage cure, citam vas dugo svaki dan, ali zbog danasnje teme sam se morala prikljucit da podijelim i svoje slicno iskustvo.
Mi smo tek prosli mjesec krenuli na drugu bebu, ovulaciju sam imala 16.dc, a dobila jos nisam, danas mi je 34.dc. Testovi negativni. Zadnjih 6 mjeseci sam dobivala 29. - 30.dan
Valjda kad tako nesto iscekujes i ocekujes, poremeti se
Testovi negativni
Moguća je taj drugi dio ciklusa biti do 16dana pa mozda se ukaže danas
A mozda su testovi ipak lažno negativni zbog kasnije implantacije🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Probaj to opet pišnuti
💙
I meni su zadnja 2 ciklusa znatno duža 😔
Prošli 61 dan, a ovaj za sada 44 i još će potrajati čini mi se 😮😔
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Da, LH trakice znaju tamniti prije menstruacije i prije pozitivnog testa na trudnoću kod nekih žena.
Meni evo još nije stigla 🩸
Jutros nisam ni radila HCG, nema smisla, da sam trudna pokazao bi već.
Ako ne dođe za dva dana, morat ću opet na pregled da vidim što je. Nikada u životu nisam imala problema s ciklusima i sada kada mi baš ne trebaju dodatni problemi mene tijelo odluči zaje*avati 🙄
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Jasamja ajme meni pa zar toliko dugo..61 dan to možeš slobodno reći da je jedan ciklus izostao.
Ivaaa30 vidi da izvadiš opet hormone ne znam šta bi drugo moglo biti. Jesi li kontrolisala tsh skoro?
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Jesam, 0,8 je bio TSH
Svi ostali hormoni u redu
Jedino što sam početkom 9. pošla raditi u školi pa mi je sve to skupa bilo stresno, dok sam se malo uhodala. Ne znam možda zato kasni…
Pokušavamo od 10/2024
Jesam, 0,8 je bio TSH
Svi ostali hormoni u redu
Jedino što sam početkom 9. pošla raditi u školi pa mi je sve to skupa bilo stresno, dok sam se malo uhodala. Ne znam možda zato kasni…
Vrlo vjerovatno sve je to stres...nadam se da ce ti doći sto prije.
I ja se nadam, baš mi ne trebaju neuredni ciklusi sada😞
Pokušavamo od 10/2024
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji