Također mogu reći da od kad pokusavamo se dosta poremetio ciklus. Nekad dode 25.dan, nekad 37 dan.. prije toga godinu dana je bio ciklus 27-30 dana. Također prije sam počela osjećat simptome menstruacije najviše 5 dana prije, sada je to puno više dana..iako mislim da sam ja ok i da nisam pod stresom ipak mislim da tijelo osjeti..
Stres radi svoje,nažalost 😔
A teško je opustiti se i ne mislit o tome. Ja imam stresa i na poslu dosta, ali šta mogu, trenutno je tako i baš zbog toga želim što prije pobjeći na porodiljni ali ne ide. Eto već godinu dana 😔
A gdje nam je Ivy? Nema joj ni traga ni glasa. Nadam se da je dobro 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Stres radi svoje,nažalost 😔
A teško je opustiti se i ne mislit o tome. Ja imam stresa i na poslu dosta, ali šta mogu, trenutno je tako i baš zbog toga želim što prije pobjeći na porodiljni ali ne ide. Eto već godinu dana 😔
A gdje nam je Ivy? Nema joj ni traga ni glasa. Nadam se da je dobro 🤞
U istoj sam situaciji već god dana govorim sad ću ja na bolovanje čim zatrudnim jer mi je posao katastrofa.. Više atmosfera na poslu katastrofa.
Ivy je trebala uradit test nekidan, baš se nadam da je sve ok🤞
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Također mogu reći da od kad pokusavamo se dosta poremetio ciklus. Nekad dode 25.dan, nekad 37 dan.. prije toga godinu dana je bio ciklus 27-30 dana. Također prije sam počela osjećat simptome menstruacije najviše 5 dana prije, sada je to puno više dana..iako mislim da sam ja ok i da nisam pod stresom ipak mislim da tijelo osjeti..
Isto i kod mene, sve isto...
👩🦰29
Endometrioza, PCO izgled jajnika
02/25 Hormoni uredni
08/25 histeroskopija, uklanjanje polipa
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Didica, Iva kasni vam iako znate točnu ovulaciju?
Jelušićka da, bolje pričekaj
Meni treba/ne treba doći četvrtak/petak
Svaki čas očekujem da mi počnu PMS simptomi. Grudi mu budu bolne
💙
Ne znam točnu ovulaciju, znam da je 11.9. endometrij bio trolinijski
A to znači da je O trebala biti 2-3 dana nakon, po pravilu. Ali evo, nigdje M
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Chatgpt ksze da je točno ono za lh trakice 🤣🤣🤣🤣
Ček čeeeek. Šta točno kaže? 😅🤣🤣
Didica, Iva kasni vam iako znate točnu ovulaciju?
Jelušićka da, bolje pričekaj
Meni treba/ne treba doći četvrtak/petak
Svaki čas očekujem da mi počnu PMS simptomi. Grudi mu budu bolne
Meni je ovaj ciklus poranila, 90% sam sigurna kad je bila ovulacija što znači da je luteralna faza trajala 11 dana.
Trenutno mi je 8 dc pa čekam još malo da počnem da se testiram za ovulaciju ovaj mjesec
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Drage cure, citam vas dugo svaki dan, ali zbog danasnje teme sam se morala prikljucit da podijelim i svoje slicno iskustvo.
Mi smo tek prosli mjesec krenuli na drugu bebu, ovulaciju sam imala 16.dc, a dobila jos nisam, danas mi je 34.dc. Testovi negativni. Zadnjih 6 mjeseci sam dobivala 29. - 30.dan
Valjda kad tako nesto iscekujes i ocekujes, poremeti se
Testovi negativni
Samo nam se priključi i u odbrojavanju pa da se družimo i na trudnicama 🥰
Meni se dešavalo da mi dođe na 38-39 dan a inače ciklusi 29-30 dana. I testovi negativni. Hajde sad su malo redovniji ali je meni i dalje ovo nenormalno jer mi se nikada prije nije dešavalo..a kod ljekara sve ok. Tijelo osjeti iako smo "opuštene" podvjest radi svoje
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji